Семинари

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

СЪБУЖДАНЕ НА ТВОРЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ
ЗА МАТЕРИАЛИЗИРАНЕ НА МЕЧТИТЕ С АНГЕЛИТЕ И С КУНДАЛИНИ ЙОГА
9 уникални семинара с Нели Конуей
Преподават се за първи път в България!

nelly8

Изпитайте лечебната сила на ангелите и кундалини йога, 5,000 годишната технология за щастие. Потопете се във вълшебството на ангелите, архангелите и феите с Нели Конуеи. Семинарите са на български език, с музика, пеене, медитации и релаксации. Кулминацията е на 8 ноември, Архангелов Ден – 31мин. медитация, колективна молитва за просперитета на България и всички българи по света.

Място на провеждане: София, парк хотел Москва 2-8 ноември

Вход – 444лв. за 7 дни кундалини йога семинара и 2 ангелски семинара, преведени по банков път преди семинарите, до края на октомври. Записване на място (ако има места в залата) – 500лв. Записването е окончателно, няма връщане на таксата за неучастие в семинарите. Местата в залата са ограничени, моля не чакайте последния момент да се запишете. Залата е просторна, отоплена и има мокет на пода. Моля донесете си йога постелка или хавлия, която да сложите на пода, и възглавничка за да ви е по-удобно. Ако нямате постелка за йога, говорили сме с българска компания, която ще донесе постелки за продаване и ще можете да си закупите на място.

Моля носете удобни дрехи за йога, бели на цвят, за предпочитане е да са от естествен материал. Ако сте много чувствителен към енергии, моля донесете си покривало за главата – бяла лека шапка от естествен материал или лек шал. Носете си вода за пиене.

Записването – видео или аудио – по време на семинарите е забранено от уважение към всички участници. Всеки идва с цел да се излекува и да промени живота си към по-добре, и не бива да се притеснява по време на йогата и медитациите.

Моля не използвайте алкохол, наркотици и др. стимулиращи напитки преди семинарите. По време на кундалини йога клас се отделя огромно количество енергия, освобождават се блокажи, които сте имали с години, така че оставете тялото и духа си да се лекува по естествен начин. Медитациите ще вдигнат енергията ви много високо, няма нужда от

стимуланти! Кундалини йога и Ангелската терапия помагат на тези, които са готови.

nelly9

В залата много ви моля не взимайте нищо, коете не е ваше! Благодаря.Със записването си за тези семинари вие декларирате, че сте в добро физическо, психическо и емоционално здраве и не сте под наблюдението на психиатър. Ако поведението ви е обидно, арогантно или притеснява другите участници или организаторите на семинарите, вие ще бъдете помолен да напуснете и таксата за семинара няма да ви бъде върната. Благодарим ви за уважението към всички и всичко в залата. Ние всички сме едно и сме тук на земята да си помагаме.

За бременни жени йогата е подходяща само с писменото разрешение от лекаря ви. Нели ще покаже и алтернативни упражнения на бременните.

Деца под 16г. не се допускат, за тях има друг тип йога упражнения, които не са включени в тези семинари. Благодарим ви за разбирането.

Записването става след заплащане на таксата за участие. За номера на банковата

nelly10

сметка пишете ни на ем: KundaliniAngelBG@gmail.com

Кристалните купи на Нели, на които тя ще свири по време на семинарите

ПРОГРАМА:

2 Ноември 2015, понеделник
7.00-9.00 – Кундалини йога и медитация с Нели

Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения, които ще реласкират мускулите, затоплят тялото ви и ще го подготвят за следващия йога сет (пози и дишане, които ще събудат кундалини енергията.)

Всеки клас започва с мантрата Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти. Тя ни свързва с т.нар. Златна верига от учители, носи защита и привлича повече ангели и духовни същества, които да ни лекуват и помагат по време на йогата. Ако сте начинаещ в йога, моля не се притеснявайте. Нели ще ви обясни подробно как да изпеете мантрата, ще ви покаже и алтернативни пози от йога, за да не нараните тялото си. Целта на кундалини йога е да събуди творческата енергия вътре във вас, това

 • вълшебно изживяване на свобода, вдъхновение, вяра и любов към себе си и към другите. Винаги слушайте тялото си. В кундали йога, преподавана от Йоги Баджан, учителят не натиска ученика надолу, за да да стане по-гъвкав, учителят не докосва тялото, само води с напътствия и със собствен опит.
 • Крия (сет, серия от упражнения и дишане в кундалини йога, оставени от майсторите на кундалини йога преди много години) за Добро здраве и противопоставяне на заболявания. Всичко се прави в определена последователност за определено време, по книга, оставена ни от Йоги Баджан, мастер по кундалини йога и първият, който през 1969г. показва кундалини йога на Запад. До преди него кундалини е практикувана от избрани и се е предавала от уста на уста.
 • Ще завършим класа с една от най-силните медитации в кундалини йога – Дай на себе си нов живот, която често е наречена Крия на Дълголетието и доброто здраве. Йоги Баджан казва, че ако правиш тази медитация за 40 дни ще възобновиш цялата си молекулна структура на тялото. Медитацията се прави не повече от 9мин.
 • Медитация с т. нар. Вълшебна мантра Ек Онг Каар Сат Гур Прасаад, Сат Гур Прасаад Ек Онг Кар, най-силната от всички мантри. Тази мантра ще направи ума ви толкова силен, че ще премахне всякакви препятствия и ще ви помогне лесно да материализирате мечтите си. Мантрата има силата да премахне негативна енергия, лоши влияния от други хора, и да изчисти пътя ви към просперитет, добър късмет и здраве. Тази мантра се пее с уважение, на място и сред хора, които уважават духовното. Ще започнем с 3 мин. Ако желаете вие можете да я практикувате в къщи, мантрата ще промени живота ви към добро, ще ви помогне да бъдете най-доброто, което можете да бъдете в момента с знанията и мъдростта, закодирани във вас.
 • След медитациите ще има дълбока релаксация с музика, 11 мин., по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за нас, за хората в залата, близките ни и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чул за първи път, той веднага помолил студентите му да напишат музика за нея и от 1969г. тя се пее по цял свят в края на всеки клас по кундалини йога. Мантрата се пее три пъти.

           Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на         български език и заедно ще я пеем.

nelly11

May the long time sun shine upon you      

All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on

Нека слънцето те освети

– Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и премахва карма. Сат Нам често се използва като поздрав-благославяне на практикуващите кундалини йога, преподавана от Йоги Баджан.

Кундалини йога може да бъде практикувана от всеки, без значение пол, години и физическо състояние. Нели ще покаже вариации на позите, за да можете да се чувствате удобно и да ви е приятно изживяването. Слушайте тялото си, то знае найдобре какво и до къде може да направите. Упражненията не са сложни и ще усетите, че груповата енергия ще отвори много вътрешни блокажи. По време на класа Нели ще пуска различни музикални версии на мантрите, които ще ви помогнат лесно да отпуснете и да се оставите на потока на божествена енергия, която да ви лекува и възобнови. Много често участниците в семинарите плачат, което показва, че освобождавате стари, ненужни програми и енергии, поети от други хора, лекувате травми от детството, прощавате на себе си и тези, които са ви наранили, постигате мир със себе си и тези около вас. Плачът, водата символизира емоциите. Когато сте имали труден живот много неизплакани сълзи са се събрали в гърлената чакра и в сърдечната област. Специалните дишания, разтягания, позиция на ръцете и тялото (мудри) отварят потока на енергията и тя премахва блокажите ви. Плачът е естествен процес на изчистване, осъзнаване на собствената ви сила, красота и свобода. Ако в началото на класа по кундалини плачете от мъка, обида, гняв, то към в края на класа ще плачете от умиление и радост, че отново сте намерили себе си, че сте почувствали любовта към себе си и към цялата Вселена.

3 Ноември 2015, вторник
7.00-8.30 Кундалини йога и медитация с Нели
Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения
 • Включване към енергията на ангелите и духовните същества от т.нар. Златна верига и връзка със създателя – Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти.
 • Крия (сет, серия от упражниния и дишане в кундалини йога, оставени от майсторите на кундалини йога преди много години) за Здрава централна нервна система. Всичко се прави в определена последователност за определено време, по книга, учителско ръководство, оставено ни от Йоги Баджан, мастер по кундалини йога и първият, който през 1969г. показва кундалини йога на Запад. До преди него кундалини е практикувана от избрани и се е предавала тайно от уста на уста само на най-извисените духовно ученици.
 • Ще завършим класа с една от най-силните медитации в кундалини йога с мантрата Раке Раканахар, 11мин. Тази мантра е за премахване на болка, душевната болка, която е много по-страшна от физическата. Тази мантра пулсира под ритъма на 8, както сърцето. Йоги Баджан казва, че това е песен на победата. Вашата затъмнена светлина може да се събуди и превърне в победа. Тази мантра ще погълне вътрешната ви болка и ще ви донесе надежда за едно щастливо, здраво бъдеще. Йоги джи казваше “да слушате или пеете тази мантра всеки път когато преминавате пред труден момент в живота ви и изпитвате болка. В момента, в който думите достигнат до ухото ви, дори да не разбилате езика, мантрата веднага неутрализира болката и я трансформира към третото око, изострят се интуитивните ви способности. Тази мантра ви води към вътрешната ви сила и потенциал, напомня ви защо сте тук. Това е песен на победата, вашият тъжен живот се превръща в успех. Думите имат скрита сила в тях, като молитва към Бог-Създател. Тази мантра също носи закрила и успех в дела в съда. Вие ще сте победител и болката ще си отиде.” (това е директно от Йоги Баджан, така както ни е казал за силата на тази мантра.
 • След медитациите ще има дълбока релаксация с музика, 11 мин. по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за вас, за хората в залата, близките ви и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чул помолил да напишат музика за нея и от 1969г. се пее по цял свят. Мантрата се пее три пъти.

Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на       български и заедно ще я пеем.

May the long time sun shine upon you
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on

Нека слънцето те освети
Цялата любов да те заобиколи
И чистата светлина вътре в теб
Да те води напред
Да те води напред
Да те води напред

Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и балансира кармата. Сат Нам съще се използва за благославяне помежду ни.

4 Ноември 2015, сряда
7.00-8.30 Кундалини йога и медитация с Нели
Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения
 • Включване към енергията на ангелите и духовните същества от т.нар. Златна верига и връзка със създателя – Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти.
 • Крия за Победа – много уникална древна крия, която ще премахне физически заболявания в тялото ви, лош късмет и негативни мисли, ще изчисти кръвта, ще балансира мозъка и ще отпечати в съзнанието ви Успех. Победа, Успех са водачите ви. Успех е учителят ви, Успех е новото мото в живота ви – да бъдете най-доброто, което можете да бъдете. Упражненията в този сет също ще отворят сърцето ви да получавате и да давате, също да проявявате от сърцето. Богатство, сътворено от сърцето, е поделено с нуждаещите се и ви носи още успехи на лично и бизнес ниво.След медитациите ще има дълбока релаксация с музика, 11 мин. по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за вас, за хората в залата, близките ви и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чел помолил да напишат музика за нея и от 1969г. се пее по цял свят. Мантрата се пее три пъти.

Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на       български и заедно ще я пеем.

May the long time sun shine upon you
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on

Нека слънцето те освети
Цялата любов да те заобиколи
И чистата светлина вътре в теб
Да те води напред
Да те води напред
Да те води напред

Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и балансира кармата. Сат Нам съще се използва за благославяне помежду ни.

5 Ноември 2015, четвъртък
7.00-8.30 Кундалини йога и медитация с Нели
Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения
 • Включване към енергията на ангелите и духовните същества от т.нар. Златна верига и връзка със Създателя – Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти.
 • Кундалини сет от упражнения и дишане за Седалищния нерв, за гъвкавост и без болки в кръста.

Седалищният нерв започва в средата на големите пръсти на краката и върви отзад на краката, кръста, нагоре и свършва в хипофизната жлеза, основна жлеза в            организма, която е свързана с много важни функции. Когато седите повече този нерв се схваща и често е причина за болки в кръста. Тези упражнения ще ви помогнат да станете погъвкави и да се освободите от болките.

 • Медитация за Свръхестествени сили с лечебната мантра Аад Сач Джугад Сам, Хебии Сач, Нанако Хоси Бии Сач – мислено ще се вибрира 5-11мин.

Йоги Баджан казва за тази медитация: “Древните египтяни са правели тази медитация за супер сили. Това са много свещени учения. Някои от вас може да харесат тези медитации и да ги правят, защото ще усетят положителния ефект върху тялото и живота им. По време на тази медитация ще изпитате трансформация и прилив на положителна енергия в тялото.

 • Релаксация с музика, 11 мин. по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за вас, за хората в залата, близките ви и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чел помолил да напишат музика за нея и от 1969г. се пее по цял свят. Мантрата се пее три пъти.

Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на       български и заедно ще я пеем.

May the long time sun shine upon you
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on

Нека слънцето те освети
Цялата любов да те заобиколи
И чистата светлина вътре в теб
Да те води напред
Да те води напред
Да те води напред

Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и балансира кармата. Сат Нам съще се използва за благославяне помежду ни.

6 ноември 2015, петък
7.00-8.30 Кундалини йога и медитация с Нели
Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения
 • Включване към енергията на ангелите и духовните същества от т.нар. Златна верига и връзка със създателя – Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти.
 • Кундалини сет За гъвкавост на тялото и в живота ви, за премахване на болки в кръста и регулиране на щитовидната жлеза.

Това е много силен сет, който ще изхвърли много отрови, пестициди, наркотици ако сте вземали, алкохол и др вредни стимуланти, ще ги премахне от мускулната тъкан. Йоги Баджан казва, че ако се прави всяка сутрин за 6 месеца, ще регулира гръбначния стълб толкова добре и по естествен начин, че ще ви спести много сметки по доктори. Този сет е добре да се прави с сертифициран учител по кундалини йога, който да ви води и помага по време на упражненията.

 • Ще завършим класа с две медитации За Отваряна на Сърдечните центрове и медитация, която да ви направи позитивни. С отворено сърце да проявявате всичко! Мечтите ви лесно ще станат реалност.

Йоги Баджан казва за тези медитации: “Когато щитовидните и паращитовидните секрети са стимулирани до определено ниво, прана енергията се движи лесно до горните енергийни центрове на главата. Първата медитация има този положителен ефект. Втората медитация фокусира в сърдечния център енергията на милосърдие и лечебната енергия от ръцете ви. Това са медитации от висшите светове и ще ви избави от болките, ще можете да споделите лечебната си енергия с другите. Двете медитации увеличават циркулацията на кръвта към мозъка И двете медитации изчистват съзнанието и позволяват поголяма концентрация. Третата медитация е с мантра, която се пее по специален начин и отваря възможностите за привличане на положителни изживявания, необходими на душите ни. За тази медитация Йоги Баджан казва, че човек няма лимити. Човек е част от Бог и няма отделни реалности, всички сме едно.

 • Релаксация с музика, 11 мин. по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за вас, за хората в залата, близките ви и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чел помолил да напишат музика за нея и от 1969г. се пее по цял свят. Мантрата се пее три пъти.

Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на       български и заедно ще я пеем.

May the long time sun shine upon you
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on

Нека слънцето те освети
Цялата любов да те заобиколи
И чистата светлина вътре в теб
Да те води напред
Да те води напред
Да те води напред

Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и балансира кармата. Сат Нам съще се използва за благославяне помежду ни.

7 ноември 2015, събота
9.00 – 11.00ч. Кундалини йога и медитация с Нели
Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения
 • Включване към енергията на ангелите и духовните същества от т.нар. Златна верига и връзка със създателя – Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти.
 • Кундалини сет За лимфната система, за предотвратяване на рак, да добро храносмилане и елиминиране на отрови, погълнати от храната, въздуха и др.

Ще завършим класа с две медитации: За лекуване на сърцето, освобождаване на мъка/лечение на разбито сърце и балансиране на нервната система и медитация за балансиране на двете полукълба на мозъка, подобряване на интуицията и възможностите ни да видим в бъдещето. При втората медитация ще използваме мантрата Са Та На Ма.

Са означава безкрайност, Та живот, На смърт, трансформация, Ма прераждане. Мантрата описва непрекъснатия цикъл на живот и творчество.

Йоги Баджан казва за тези медитации: “Когато щитовидните и паращитовидните секрети са стимулирани до определено ниво, прана енергията се движи лесно до горните енергийни центрове на главата. Първата медитация има този положителен ефект. Втората медитация фокусира в сърдечния център енергията на милосърдие и лечебната енергия от ръцете ви. Това са медитации от висшите светове и ще ви избави от болките, ще можете да споделите лечебната си енергия с другите. Двете медитации увеличават циркулацията на кръвта към мозъка И двете медитации изчистват съзнанието и позволяват по-голяма концентрация. ” Третата медитация е с мантра, която се пее по специален начин. За тази медитация Йоги Баджан казва, че човекът няма лимити. Човек е част ог Бог и няма отделни реалности, всички сме едно.

 • Релаксация с музика, 11 мин. по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за вас, за хората в залата, близките ви и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чел помолил да напишат музика за нея и от 1969г. се пее по цял свят. Мантрата се пее три пъти.

Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на       български и заедно ще я пеем.

May the long time sun shine upon you
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on

Нека слънцето те освети
Цялата любов да те заобиколи
И чистата светлина вътре в теб
Да те води напред
Да те води напред
Да те води напред

Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и балансира кармата. Сат Нам съще се използва за благославяне помежду ни.

7 ноември 2015, събота

18.00-21.00ч. Ангелски семинар: Земните Ангели и как те повдигат вибрациите на земята.

ТИ, който четеш този текст, си един от тези специални души, които са се преродили отново, за да донесат любов, светлина и доброта в света, който ни заобикаля.

По време на семинара ще разбереш:

 • Откъде идва душата ти?
 • Защо душата ти е избрала в този живот да бъде отново Служител на Светлината?Служителите на Светлината са много специални същества с висши вибрации, които чувстват в душите им божествена, глобална мисия и искат да помогнат на света чрез любов, повисоко съзнание, творчество, преподаване, събуждане на другите, лечителски способности.
 • Тези, които се застъпват за любовта, светлината и благополучието на планетата имат някои общи черти. Тези тенденции са категоризирани от моята учителка д-р Дорийн Върчу в така наречените Земни ангелски сфери, групи и по време на семинара вие ще разберете повече за себе си като душа, която е пътувала много през вековете.
 • Нели ще сподели и много древни знания за свещената нумерология, преподавана от Йоги Баджан и как тя се показва какъв тип душа сте, какъв вид прераждания сте имали, каква съдба сте си избрали в настоящия живот и защо, и каква година имате в зависимост от мисията ви и уроците, които имате да учите в този живот. Ще научите и как да познаете каква е връзката ви с настоящите партньори и какви уроци изучавате. Как да избирате любимия човек за една хармонична и дълготрайна връзка. В миналото тези знания са били предавани тайно от уста на уста на избрани, висши души.
 • Присъединете се към нас за едно уникално пътешествие където ще говорим за превъплътените земни ангели, елементали – феи, еднорози, леприкорни, звездни хора, мъдреци, ангелите от Атлантис, преродените делфини, китове, метаморфи, души от различни измерения и съзвездия, мистични пътешественици и развиващи се души.
 • Специална медитация с Архангел Михаил и Делфините, които ще ви донесат послания за мисията ви в този живот.
 • Ако остане време Нели ще направи мини ангелски четения на желаещи от залата.
 • Целта на този семинар е да помогне на Служителите на Светлината да се чувстват по-комфортно на земята, да приемат себе си и останалите като много специални и важни за глобалната еволюция на планетата, да подобрят отношенията си с останалите и да се свържат с други еднакво мислещи Служители на Светлината, да знаят, че не са сами. Самотността е едно от предизвикателствата на духовните хора по целия свят. Те са изключително чувствителни и владеят телепатията (понякога несъзнателно), те четат енергията на другите и от коя чакра проектират, още преди да са казани думите. С този семинар Нели иска да ви помогне по-лесно да се свържете с Архангел Михаил и другите архангели за защита, лечение и съвет – за вас и околните. Ще може да си възвърнете самочувствието и чувство за идентичност, ще знаете, че има още около вас, които ви разбират и подкрепят в свещената ви мисия.
 • Групите на земните ангели са различни от Индиговите и Кристалните деца, и Децата на Дъгата, за които Нели говори в предишните семинари.

8 ноември 2015, неделя
9.00 – 11.00ч. Кундалини йога и медитация с Нели
Класът включва:

 • Кратка лекция и загряване с леки упражнения
 • Включване към енергията на ангелите и духовните същества от т.нар. Златна верига и връзка със създателя – Онг Намо Гуру Дейв Намо (Прекланям се пред божествената мъдрост, която и в мен). Мантрата се пее три пъти.
 • Кундалини сет За силен дух в здраво тяло. Ще научите упражнения, които ще регулират баланса калциимагнезии, ще повишат концентрацията ви не само по време на йога клас, но изобщо в живота, ще отворите
 • Ще освободите токсини от черния дроб, ще се чувствате млади и пълни с енергия и творчески потенциал.
 • Ще завършим класа с медитацията Бял Лебед символично за вашата трансформация по пътя на духовното ви осъзнаване и израстване.

Това е много свещена, лечебна медитация, която е била практикувана от първите християни, правели са я в пещерите. Това е една от техниките, които са били усвоени до съвършенство от Исус Христос когато е изучавал йога в Индия. Медитацията е била практикувана от найнапредналите и просветени йоги. Ще отвори потенциала ви на всички нива, ще събуди у вас неподозирани таланти и ще ви помогне да релаксирате. Лесно ще можете да получавате съобщения от ангелите и вашите духовни водачи и пазители.

 • Релаксация с музика, 11 мин. по време на която Нели ще ви помогне да релаксирате всички мускули, ще привлече повече ангели за лечение и закрила и ще свири на нейните кристални купи, което ще ви помогне да отворите чакрите, да сте заземен, здрав и силен.
 • Всеки кундали йога клас завършва с песен-благословия за вас, за хората в залата, близките ви и целия свят. Песента е древна ирландска благословия. Когато Йоги Баджан я чел помолил да напишат музика за нея и от 1969г. се пее по цял свят. Мантрата се пее три пъти.

Ако сред студентите има музиканти, певци, моля запишете тази прекрасна песен на       български и заедно ще я пеем.

May the long time sun shine upon you
All love surround you
And the pure light within you
Guide your way on
Guide your way on
Guide your way on
Нека слънцето те освети
Цялата любов да те заобиколи
И чистата светлина вътре в теб
Да те води напред
Да те води напред
Да те води напред

Накрая се изпява дълго Саааат Нам, което балансира енергията на всички и балансира кармата. Сат Нам съще се използва за благославия.

8 ноември 2015, неделя

16.00-19.00ч. Ангелски семинар Подобряване на самочувствието чрез проявяване на любов и самолюбов. Реализиране на мечтите ни с Архангелите.

Колективна молитва за благоденствието на България и всички българи по света.

Дори и да не можете да се включите лично в семинарите на Нели, моля включете се телепатично. Където и да се намирате, в продължение на 31мин. медитирайте, визуализирайте найдоброто, което искате за себе си и за тези около вас, за цялата страна, за всички българи по света. Ние всички сме свързани и когато един успява, дърпа нагоре и останалите. Духовната еволюция на човечеството е обща, всички сме едно и сме тук да си помагаме, вдъхновяваме, обичаме.

Вероятно сте го чували и преди: “Мислите ви създават вашата реалност.” Ако не сте доволни от живота, който имате в момента, бихте искали да изповядва нов? По време на този уникален семинар Нели ще обедини аурата и енергиите на всички, и заедно с Архангелите, ангелите ви-пазители и духовните ви водачи, ще променим мисленето към оптимизъм и позитивизъм, та повече възможности да бъдат отворени към вас.

Ще научите и как законът на привличането засяга живота ви в момента и как ангелите могат да ви помогнат да проявите нова щастлива любовна връзка, успех в бизнеса или да разберете мисията си в този живот.

Законът на привличането ви носи всичко върху, което се фокусирате, независимо дали искате или не. Вие привличате хора, ситуации, работни места и много повече в живота си и да, дори и тези, които не ви харесват 🙂 Ангелите ще ви помогнат мъдро да привличате това, което искате. Ще получите съобщения от ангелите за стъпките, които трябва да предприемете, за да подобрите живота си и повече любов да освети душата ви.

За тези, които искат да срещнат сродната си душа, пламъка близнак, Нели ще призове Архангел Шамуел и Романтичните ангели, които по време на медитация ще ви дадат насоки за предстоящата ви среща – къде, кога, как. За тези от вас, които вече са в щастлива връзка или искат да подобрят взаимоотношенията си с любомите хора, Нели и ангелите ще ви помогнат да разберете защо пак сте заедно и какви уроци учите, ще можете да проявите една трайна, хармонична връзка на любов и разбирателство.

Ако остане време Нели ще направи мини ангелски четения на желаещи от залата.

Последните 31мин. от семинара всички заедно ще направим колективна молитва за любов и благоденствие на българския народ. Моля включете се в тази молитва за мир и успех на всички ни. Специална мантра и медитация от кундалини йога – за успех и кристалните купи ще пеят, за да ви помогнат да подобрите възможностите ви да

материализирате висшия си потенциал.

unnamed-33Нели Конуей (или Нели Ейнджъл, както я наричат учениците и приятелните й) е сертифициран учител по кундалини йога и медитация от KRI, Кундалини Рисърч Института в Америка 1 и 2 ниво, също е сертифициран учител по йога за бременни. В продължение на много години практикува и преподава кундалини в найголемите йога и духовни центрове в цял свят. Нели е ученичка на Дорийн Върчу и е сертифициран Ангелски терапевт напреднало ниво, Angel Intuitive, сертифициран хипнотерапевт, четец/лечител на минали животи. В продължение на 18 години изучава и практикува четене на лицето, така както е преподавано от Йоги Баджан и Хариджиуан. Нели свири на кристални и тибетски купи, гонг и ангелска арфа, и често ги използва за лечение по време на нейните семинари и лични консултации с клиенти.

 

Ангелите и хората – Нели гостува на предаването “Въпрос на гледна точка” със Стойчо Керев по TV7
Част 1 – https://www.youtube.com/watch?v=Gtk8VKLqX5k&feature=youtu.be
Част 2 – https://www.youtube.com/watch?v=czEAfvU4WLk

Част 3 – https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MezwRBAJZk8