За Нели

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

nellya1

НЕЛИ КОНУЕЙ – ЗЕМНИЯТ ПОСЛАНИК НА АНГЕЛИТЕ, АРХАНГЕЛИТЕ, ДУХОВНОТО И СВЕТЛИНАТА

Иван Върбанов

The News BG Reporter

Нели Конуей или Нели Ейндъжъл, както я наричат нейните приятели и ученици из целия свят, е земният посланик на Ангелите и Света на духовното и светлината. Нели е ученичка на знаменитата Дорийн Върчу. Преподава кундалини йога и медитации, прави ангелско енергийно лечение и разчита бъдещето с карти, водена и напътствана от ангелите. Българката, журналист по образование, от години живее в Лос Анджелис и на Хавайските острови. След преживяна тежка катастрофа, започва да вижда и да общува и лекува с Ангелите. Получава знамение за своята мисия и път. Остава в земното измерение, за да ни учи и напътства, за да бъде духовен учител и да ни покаже магичните проявления и взаимовръзки между световете, подчинени на единната вселенска карма. Нели пътува из целия свят, преподава в Япония, Хонгонг, Сингапур, Тайван, Хаваи, Австралия, Нова Зеландия, Америка и Европа. Води международни семинари и лекции в най-известните центрове за духовно развитие. „Ангелите се виждат с физическото или с духовното зрение, но само когато си готов за това. Те са като холограма. Явяват се като светлинен лъч или сфера от светлина.” Нели вижда Архангел Михаил за първи път когато е на 4 годинки. Архангелите винаги са с нея. Казва, че ангелите са създадени от Бог, за да ни помогнат да имаме по-лек живот. „Колкото повече се отваряме към тях и ги викаме да ни помагат, толкова повече ангели ще идват при нас, за да ни подкрепят и вдъхновяват. Това е тяхната свещена мисия!“, споделя Нели Конуей. „За всеки човек се грижат поне двама ангели хранители. Любимият ми архангел е Михаил, но всички архангели отговарят на въпросите ми“, казва Нели. Тя често свири на кристални и тибетски купи, гонг и ангелска арфа, които използва за лечение по време на семинарите и на лечебните и сесии. Земният посланик на ангелите получава непрекъснато информация и предава наученото и посланията на хората. „Виждала съм чудеса! Благодарение на медитация, кундалини йога и работа с ангелите, хората се променят пред очите ми. Дори най-негативните и закоравелите виждат промяната в себе си и наоколо. Кундалини е творческата енергия на човека и чрез специални медитации, дишания и упражнения, се вдига и променя живота на всеки един по най-прекрасния начин. Затова наричат кундалини йога Технология на Щастието“, обобщава практиката си българката. Какви са посланията, които иска да ни каже духовният учител Нели Конуей?

Untitled

Нели, Вие сте земен посланик на Ангелите, Архангелите и Света на духовното познание и светлината. Каква е силата и мисията на Божиите пратеници в живота на всеки един от нас?

Ангелите и Архангелите са изключително силни същества и са с нас, за да направят живота ни по-хармоничен, да донесат мир в душата ни. Ангелите са енергия от любов – Божията любов, която ние също носим в сърцата си. Ангелите са тук и за да ни напомнят, че всички ние сме едно, създадени сме от Бог да се обичаме и да си помагаме.

В живота важният избор винаги е функция от свободната воля на човек. Как да отворим самите нас към висшите светове, как да издигнем себе си на по-висши честоти и вибрации, които Вселената изпраща към нас, за да бъдем част от красотата, хармонията, креативността на Новия свят?

Всеки може да се свърже с Ангелите, Архангелите, Исус Христос, Майка Богородица, Св. Георги. Те помагат на всеки. Говорят ни, изпращат ни съобщения-отговори на молитвите ни, но не всеки ги чува. Забързани в напрегнатото си ежедневие, под въздействието на стреса, хората често забравят, че не са сами и че има друга висша сила, която ни е създала и която много ни обича, бди над нас и ни води. Тази висша сила – Господ, светлина, енергия от любов, ви е дала живот, мислите ли, че намирането на нова работа, излекуването ви, намирането на любим човек, ще е трудно за Господ?! Та той толкова много ви обича и иска да сте щастливи… Как да се отворим – първо приемете, че не сте сам и че има много духовни същества с вас, които ви помагат във всеки момент. Дори още да не ги виждате, чувате, усещате, те са с вас всеки ден, във всеки момент. Дайте разрешение на себе си, че вие заслужавате и ще получите помощ свише. Пазете в съзнанието си вярата, че чудесата са възможни и че те могат да се случат и на вас, защото вие сте добър човек. Когато отправяте молитва към Господ знайте, че тя е чута и неговите могъщи ангели вече работят, за да ви помогнат.

Ще покачите вибрациите си, когато отворите сърцето си към любовта, настроите очите си да виждат хубавото в живота и оценявате доброто у хората; спрете да критикувате и отричате, а започнете да обичате. Когато имате доброта и сърдечност вие вдигате честотите си, аурата ви започва да вибрира различно и започва да привлича по-хубави изживявания, позитивни и добри хора.

Направете медитацията част от деня ви. Сутрин, като се събудите, вземете душ, седнете на пода с кръстосани крака или на стол, затворете очите си, можете да си пуснете приятна музика мантра, отпуснете се, концентрирайте се върху дишането –  връзката ви с Бог, нашия Създател. 11 минути на ден медитация, преди да започне денят ви, ще изчистят страховете ви, ще ви дадат самочувствие, ще повишат вибрациите и през целия ден ще се чувствате щастлив, обичан и свързан с Господ. Когато медитирате денят ви протича различно, вие не реагирате. Каквото и да се случи, вие ще намерите правилното решение, ще чуете интуитивно съобщенията на ангелите и ще продължите напред без драма, без травма-реакция. Редовната медитация ви дава нов ден, нови възможности и нови хора, които идват при вас да подкрепят мисията ви.

За да имате високи вибрации и да разбирате съобщенията на ангелите е важно и какво ядете. Неконсумирането на животинска храна и продукти ще направи още по-ефирна връзката ви с Господ и неговите ангели. Няма да носите страха и ужаса на животното, което то изпитва преди да бъде убито или като го оглеждат, няма да носите върху себе си и кармата за отнет живот. Само Господ дава живот на всеки – и на хората, и на животните. Той обича еднакво всички. Да обичаш и да се грижиш за животните, да им помагаш е висша проява на божията любов, която е във всеки от нас.

Кои са най-важните духовни практики, които са ни нужни, за да ни настроят на вярната честота в началото на новия ден?

Молитвата и медитацията. Когато се молиш на Бог – ти говориш на твоя създател, когато медитираш – той ти говори. Колкото по-често медитираш, толкова повече изчистваш каналите си за връзка с духовното и ясно чуваш съобщенията на Господ, ангелите и духовните водачи.

UntitledДнешният свят е изпълнен с множество предизвикателства за всеки. Как да неутрализираме вредните влияния и да се съхраним, за да следваме светлината и целите си към доброто и светлината?

Вярвай в себе си. Вярвай, че не си сам и че Господ бди над теб. Бъди отговорен с мислите и с постъпките си – спрямо себе си и към другите хора, направи това, което мислиш, че Господ би направил, за да ти помогне на теб. Много помага и когато медитирате с мантра – древни звуци, които активират части в мозъка и вдигат вибрациите ви и изчистват съзнанието ви, премахват негативни енергии и мисли, и вие ставате чист канал за божествена комуникация.

Как чудният свят на Ангелите би могъл да докосне невярващите, обезсърчените и нямащите вяра, за да ги промени?

Ангелите съществуват и ни помагат, няма значение дали вярваш или не. От вашата свободна воля зависи да ги помолите за помощ, т.е да им разрешите да подобрят живота ви.

Страховете ни често са саморазрушаващи за самите нас. Как да се справим с тях и опасностите, които ни атакуват немалко пъти от страна на тъмния свят?

Когото вярваш в себе си ти вярваш и в другите, в доброто у хората и в света, който те заобикаля, такива вибрации привличаш, светли, чисти. Знайте, че сте тук за кратко време, Господ ви е изпратил като негов пратеник и ви е дал много таланти и сила, дал ви е и много закрила, води ви напред към светлината. Прави добро. Остави другото на ангелите.

Как всеки от нас може да разбере своята мисия и цел на земния си път?

Тази дейност, това занимание, което ви прави много щастливи, което ви кара да се усмихвате и сърцето ви започва радостно да бие само като си го помислите – това е мисията ви. Талантите ви, влеченията ви, интересите ви подсказват коя е мисията ви, вие знаете отговора. Архангел Михаил може за ви помогне да изчистите страховете и да продължите напред. Той е и водачът на т.нар. Служители на Светлината. Не всички избират този труден път, защото изисква много кураж, вяра, себеотдаване, лишения, но пък носи най-много радост и удовлетворение. Да помагаш на другите с талантите, които имаш е висша форма на осъзнаване, сливане с Бог и неговата любов.

Познанието идващо от Вселената е безгранично. Смятате ли, че все повече хора проглеждат и успяват да бъдат просветени за духовното и силата му.

Има много добри, събудени, осъзнати хора по света. Господ и ангелите говорят на всички, изпращат съобщения на всеки, който иска и е готов да чуе. Какво ще направите с тази информация-божествената енергия, любовта, светлината, която получавате свише, е ваш избор. Тя ви се дава, за да промените вашия живот и живота на тези около вас. Колкото повече добри и духовни хора има около вас, толкова по-хубав и приятен ще е и вашият живот и животът на земята.

Кои са магичните енергийни точки по света, свързани ли са по някакъв начин? Има ли такива и у нас, за които можем да говорим открито?

Островът Кауаи на Хавайските острови е женският енергиен вортекс на планетата, Седона, Аризона е мъжкият вортекс на планетата. На Кауаи се намират две много важни места – планината Калалеа и Полихале. Древните хавайци и негова светлост Далай Лама, който често посещава това място, казват, че тук душата ни слиза на земята. Между двата върха на планината, отгоре има енергиен портал, вортекс, който и аз съм виждала на няколко пъти. През този канал душата ни слиза на земята за това прераждане. Полихале е мястото където душата си отива, напуска земното измерение. Отгоре над Калалеа почти винаги има много облаци, дори целият остров да се къпе в златна слънчева светлина, времето е топло и приятно навсякъде, но над тази планина е облачно, мистично, сякаш вратата към другия свят е пазена. Там се намира и древно хавайско светилище, което се пази и не всеки е допускан да отиде до върха. Кауаи често е наричан Лилавият остров, поради искрящата лилаво-синя аура, която обгръща това свещено място. Много пъти преди да кацне самолета там аз я виждам отгоре как вибрира, много силна майчинска енергия, зарежда те и ти напомня за безсмъртната душа, която винаги е свързана с нейния създател.

В България – Сандански има много лечебни вибрации, особено паркът на резиденцията и паркът около реката – идеално място за медитация и за йога. Целият град има много спокойни и щастливи вибрации, подмладява тялото и духа ти.

Молитвената скала на Св. Иван Рилски е отворен портал към висшите измерения. Молитвите на светеца правят това място да вибрира с много обич и надежда, затова е толкова лечебно. Недалеч от там се намира едно много специално място, където навремето са се играли Орфическите мистерии, там почувствах музиката, радостта на хората, любовта на българина към хубавото, красивото, Орфей ми се яви там, толкова му се зарадвах.

В София подобна енергия има в Руската църква, долу в криптата на Св. Серафим. Тя е обвита в мистична синя светлина, която носи спокойствие и закрила на целия град.

Ангелите ми показаха на три пъти вече да отида и до Златолист и да се свържа с Преподобна Стойна. Чакам с нетърпение следващия път да отида там и да се потопя в мистичната лечебна енергия на тази изключителна жена. Има и един много мистичен, специален манастир в Родопите, за който пише и Джеймс Туайман в книгата си Emissary of Light и се надявам следващия път ангелите да ме заведат на едно вълшебно пътешествие там.

nelly3Какво бихте препоръчала на звездните деца?

По време на дълбока медитация т.нар. звездни деца – индиговите и кристалните, се свързват с други деца като тях, зареждат се на етерно ниво, окуражат се един друг, защото те имат много голяма мисия и много работа, особено звездните деца в България. Тези деца много лесно медитират, някои дори напускат тялото си и правят т.нар. астрална проекция, разходка във времето. Лилавата спирала често се вижда от хора, изпаднали в дълбока медитация, когато стават едно със създателя. Ако сте родител на кристално или индигово дете, или вие самите сте индиго, или индиго с кристални черти (често се случва когато вие сте индиго и имате кристално дете и вие да станете като тях спокойни, уравновесени, щастливи), препоръчвам ви да окуражите медитацията на децата ви, включете се и вие и заедно медитирайте.

За свръхчувствителните деца и хора препоръчвам да се заземявате всяка сутрин и да си поставяте енергийна цветна защита с ангелите – визуализирайте бяла светлина навсякъде около себе си, розова, зелена, лилава, златна, кобалтово-синя и отвън сложете огледало, което да отразява негативните мисли и енергии. Дори и да не вярвате, да не виждате ангелския свят още, направете го, ще отнеме 2-3мин от времето ви. Ако сте в много стресова среда с много негативни хора наоколо, слагайте си щита от светлина няколко пъти на ден. Можете да помолите и Архангел Михаил да среже нишките между вас и негативната енергия и драмата на другите. Щитът от светлина ще ви предпази от негативното, не от любовта, тя винаги ще е с вас. Архангел Метатрон и Богородица са с тези деца, те имат и допълнителни ангели, също Архантелите Рафаил и Михаил често са с тях, защото те са изключително чувствителни и вътре в себе си знаят, че имат мисия, че са тук за нещо важно.

Има ли планети или вселени, от които идва изкуството – музиката, литературата, изобразителното изкуството. Има ли истина в тезата, че композиторите и авторите „чуват“ и „виждат“ онова, което вече съществува от Създателя и само провеждат информацията.

Всичко идва от Господ, той е създал всичко на този свят. Повечето творци, които пишат книги, музика, ще ви кажат, че информацията им е била спусната отгоре. Менделеев вижда цялата таблица като насън пред него, Айнщайн получава откритията си като видения. Вследствие на молитва, медитация, безсънна нощ, когато си готов си отворил сърцето си и си се свързал със създателя, слял си се с творческата енергия на всемирния разум. Аз го наричам, да си в зоната, да станеш едно с Твореца и тогава информацията започва да тече, да вибрира в теб. При мен е така с писането, трябва само да седна пред компютъра или да взема химикалката и съм в зоната, информацията тече непрекъснато. Ако вие сте писател, композитор и имате нужда от повече вдъхновение помолете Арханхел Гавраил да ви води, повикайте и Арханхел Сандалфон, той помага на творческите хора, свързани с музиката. Ако на другия свят има известен автор, музикант, актьор, чиято работа вие харесвате, бил е много талантлив и успял в това, което е правил приживе, то вие можете да повикате душата му да ви помага във вашата работа. Те с удоволствие се отзовават когато вие отправяте молбата си от сърцето. Душите на другия свят знаят, че творчеството ви ще помогне на много хора на земята и ще се отзоват с голямо желание.

Забелязала съм, че хора, които са много свързани с звука, музиката, звуковата терапия, са имали животи на Плеядите. Те интуитивно знаят много и „четат“ вибрациите ви по начина по който говорите, а не какво им казвате и са изключително чувствителни към мелодиката на гласа, усещат от коя чакра идва и ако не сте отворили сърцето си ще се държат на дистанция, докато не се качат вибрациите ви. Те виждат звука като вибрация, светлина. Когато говорите с такива чувствителни хора те ще ви четат като отворена книга, защото ще видят душата ви, потенциала ви, сърцето ви. Плеядианците (от звездната система „Плеяди“ – бел.ред.) са привлечени към тибетските пеещи купи, кристалните купи, музиката, вибрациите, много са чувствителни и могат да лекуват от разстояние, знаят как да използват енергията за лечебни цели. Тези хора носят знанието вътре в тях, взимат купата в ръце и започват да свирят на нея, интуитивно насочват енергията там, където трябва да отиде. Много от тях комуникират с другите по телепатичен път и връзката с ангелите и духовния свят е нещо естествено за тях.

Числата кодово проявление ли са на съдбата, взаимовръзките и всичко онова, което предстои да се случи?

Числата показват коя е душата ти, каква е мисията ти, какви прераждания си имал, какви са талантите ти и др. Душите избират къде и в колко часа да се родят, избират координатите на мястото и т.н. Всичко е оптимално за да може да осъществите мисията си.

Духовният свят комуникира с нас чрез числата, дават ни знаци, че са чули молитвите ни и че ни помагат в този момент. Повече за това, в книгата на Дорийн Върчу за ангелските числа.

Как да общуваме с нашите ангели, за да чуваме техните съвети и напътствия?

Поискайте помощ и ще я получите. Колкото по-чист е умът ви, толкова по-лесно ще чуете, видите, усетите съобщенията от вашите ангели. Заповядайте на семинарите в София, ще практикуваме различни ангелски техники за лечение, ще получаваме съобщения, ще медитираме с ангелите, ще се отворим да обичаме и да си вярваме.

nelly4

Важни ли са виденията и образите от сънищата ни и защо всички толкова се страхуват от края на земния си път – смъртта?

Често ангелите изпращат техните съобщения в сънищата ви, защото това е времето в което няма его, което да се намесва и да ви казва, че това е вашето въображение, вие не се страхувате и сте отворени към духовната сфера. Хора, които са много интелектуални, много анализират или подлагат всичко на съмнение, често получават съобщенията от ангелите в сънища си, които са отговор на молитвите им.

Хората се страхуват от смъртта, защото тя символизира неизвестното. Моля ви, приемете, че животът на този свят макар и кратък е безценен подарък! Вие сте чакали много, работили сте за това тяло и за групата, с която се прераждате отново и отново,  подготвяли сте се много, за да можете в човешко материално тяло да изпитате духовното, да работите за духовното си израстване. Живейте живота си с любов и в разбирателство с околните. Не се страхувайте от смъртта. Смърт няма! Душата никога не умира! Вие пак ще се видите с любимите ви хора, животни, приятели, любови, които са си отишли по-рано, пак ще сте с Бог и неговите Ангели, но в друго измерение, в свят където всичко е любов. Докато се срещнете, отново живейте живота с радост, близките ви на другия свят са добре и искат да бъдете щастливи.

Вие самата сте имала преживявания близки до смъртта, какво научи?

Когато ме блъсна колата, душата ми се отдели от тялото, някак си гледах всичко отстрани, видях златната светлина и тунела към другия свят. Никога няма да забравя чувството на огромна любов и спокойствие. В този момент мигновено разбрах, че всички на този свят сме едно и че сме тук, за да да се обичаме и да си помагаме. Знаех, че си отивам и единствената ми мисъл беше, че не съм казвала по-често на сина ми и на майка ми, че много ги обичам. Заета, вечно бързаща за работа, аз помагах на всички, а за най-близките ми хора нямах много време, вярвах, че те знаят, но осъзнах, че е трябвало и да им го казвам често, всеки ден… Научих най-важния урок и сега го правя: винаги напомням на хората, близки до сърцето ми, колко много ги обичам и колко много съм им благодарна за това невероятно пътешествие, наречено живот.

В навечерието на 14 февруари – Световният ден на влюбените: съществува ли безграничната и истинска любов между две души, мъж и жена, днес? Способни ли са хората на това вричане?

За всеки има специална душа, която кара сърцето развълнувано да тупти в присъствието на любимия човек. Понякога има 4-5 души, които ще разпознаете като много близки, сякаш сте се познавали винаги. Да, съществува голяма любов между двама души – между мъж и жена, между мъж и мъж, между жена и жена, пола няма значение, защото ние се прераждаме в различни тела и характери, но сърцето помни и разпознава другия мигновено. Веднъж, когато си казал някому, че го обичаш това остава запечатано около аурата на планетата и когато се срещнете, море от любов ви обгръща и сърцето ви знае.

Ако вие вече сте с любимия – сродна душа или пламък близнак, ще помоля Ангелите на Любовта да донесат повече разбирателство, хармония, любов и изобилие за двама ви и за всички около вас.

Ако вие все още нямате сродна душа или пламък близнак до себе си, нека заедно да се помолим на Ангелите на любовта и Архангел Шамуел да ви помогнат да се срещнете по-скоро. Нека Архангел Михаил да изчисти енергията ви и да среже нишките към хора и събития от миналото ви, които са свързани със страх, болка и разочарования. Освободете себе си от тази токсична енергия на миналото, за да можете да се насладите на настоящето. Помолете най-силния – Архангел Михаил, да ви даде самочувствие и когато тази много специална душа се появи в живота ви отново, не я подминавайте, не я оставяйте за утре, отворете сърцето си сега.

nelly5
Да бъде!

НЕЛИ КОНУЕЙ СЪБРА СТОТИЦИ В МЕДИТАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ

Иван Върбанов, София 10 май 2015 г.

В София при огромен интерес преминаха семинарите на Нели Конуей. Земният посланик на Ангелите, Архангелите, духовното и Светлината. Така я наричат нейните ученици и последователи. Нели Ейнджъл успя да прикове вниманието в два последователни дни на близо хиляда българи, които я следваха, медитираха, пяха мантри, учеха се да виждат и усещат Ангелите, да прогледнат в аурата на човека до себе си, навлизаха в света на невидимото. Освен огромното количество информация, която Нели Конуей подари на своите семинаристи, които присъстваха на двата дни в парк хотел Москва на 9 и 10 май, тя успя да настрои умовете и душите им на честотата на добротата, безграничната любов, хармоничното и балансирано светоусещане, да ги свърже с Вселената, да ги насърчи да следват мисията им на “УВЕРЕНИ СЛУЖИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА”. Впечатляваща бе уникалната медитация – молитва, която направи Нели в името на изчистването на България, на нейните политици, на хората от които зависят важни решения в името на страната ни. Българката – ученичка на знаменитата Дорийн Върчу, която е сред най-известните световни учители по куандалини йога, медитации и ангелска терапия, успя да докосне и невярващите в силата на нейните способности и света на Ангелите. И не само, заради нейното обаяние, спонтанност, сърдечност и неизчерпаема сила – Нели говори в два последователни дни по над 8 часа на публиката, но и много повече заради чистотата на посланията идващи от сърцето, заради проникновението на казаното и показаното от нея, заради реалните проекции на възможностите, които ни представи чрез пътуване в нови измерения Нели Ейнджъл. Едва ли имаше човек в залата, който да не усети и да не бъде докоснат от топлината, да не види ослепителната светлина, да не усети вибрациите на докосването  идващо от невидимия свят – паралелна реалност, която съществува и ни помага да преминем през земната координатна система на пътуващата ни душа. Възторг, благодарност, необяснимо преклонение и хармония във вътрешния мир на всеки от нас. Това изпитаха всички, които посетиха семинарите на Нели. Духовният учител ще продължава своята Вселенска мисия – да умножава Светлината във всеки един от нас, да я пръска из целия свят, да помага за духовното лечение на стотици и хиляди хора из целия свят. Аз съм щастлив, че имах възможност да се докосна до нея. Щастлив съм, че Земният посланик на Ангелите е българка, която е дарена с мисията да води и да просвещава. А материален израз на силата и спомена за досега ми с невероятната Нели остава специалният кристал, който нося до сърцето си, донесен и зареден от Кауаи – един от енергийните центрове на Земята. Благодарим ти!

nelly6

nelly7nelly8

Ангелите и хората – Нели гостува на предаването “Въпрос на гледна точка” със Стойчо Керев по TV7
Част 1 – https://www.youtube.com/watch?v=Gtk8VKLqX5k&feature=youtu.be
Част 2 – https://www.youtube.com/watch?v=czEAfvU4WLk

Част 3 – https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MezwRBAJZk8