Отзиви

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

Светът има нужда от хора, които светят. И в тъмното. Такива, в чийто думи да има мъдрост. А в делата им – справедливост. Да тежат на мястото си, да бъдат пример, да вдъхновяват, да възхищават. Чийто дух е непримирим и неукротим. А сърцето – нежно и топло като прегръдка. Чийто ум е шумен, а говорът – тих. В очите им плам да има, а в ръцете им – обител. Да можеш в огъня да влезеш заради тях. Да те изпълват с вяра и устрем. Да ти се иска да ги преоткриваш и да се учиш от тях. Такива, които нямат нужда от последователи, а от откриватели. Които не ти показват път, а хоризонт. Хора – висини. Леки като дъх, необятни като Вселена. Всичко това намерих в теб мила Нели. Душата ми те следва а сърцето те боготвотвори.  Обичам те.~Л.

Благодаря Ви Нели! Вие сте уникална във всеки аспект! Поклон пред Вас! Благодаря ви, че ни обединявате!~Д.В.

Благодаря ти, Мила и Свята НЕЛИ! БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ!
ЗНАЙ, ЧЕ СИ Гордост за България и Те Обичаме Много!~В.
 
Скъпа Нели! Преди 2 г. ви срещнах някъде в Ю тюб и гледах много ваши видеа. Бях изключително впечатлена. Сега ви срещнах отново и първата мисъл когато видях ваша снимка беше: ”Това е русата жена от чужбина, която ще спаси България!” Знаете ли за това пророчество? Не помня дали го е казала баба Ванга или Севрюкова. В България много хора чакаме тази жена. Някои си мислят, че тя ще бъде дипломат или банков служител. Но когато ви видях днес, нещо проблесна в мен. Сякаш някой ми го прошепна. Вярвам, че вие ще промените съзнанието на много българи, мисля че вие ще ни обедините в единомислие за доброто. Бъдете благословена! Изпращам ви много любов!~Г.С.
 
Есть люди, рядом с которыми душа перестаёт болеть. Сердце перестаёт болеть. Они создают такую удивительную атмосферу, что все раны и трещины на сердце срастаются. Все порезы забываются. Есть люди, рядом с которыми ты чувствуешь себя здоровым, потому что у тебя больше ничего не болит.~Ю.
 
Скъпа Нели… 

толкова много неща искам да ви кажа, не мога да изразя с думи благодарността и Любовта си. Аз – момиче на 24, майка ми – на 49 и баба ми на 74 редовно ви слушаме и медитираме с вас. Особено те двечките, не пропускат никой лайф и медитират абсолютно всеки ден конкретна медитация по 40 дни. После друга… 
 
Често ви сънувам…
Много ви благодаря за всичко, което правите. Понякога усещам у вас (освен огромната любов, признателност към Господ и радост към Живота) малко болка и много силно искам да ви прегърна. Знайте, че помагате изключително много на безкрайно много хора и ще оставите огромен Завет и наследство в този свят (legacy) 
Бъдете благословена!
С много Любов,
~Анастасия 
 
Здравей мила, прекрасна, вълшебна Нели!
Ти си земен Ангел, ти самата си чиста любов и светлина и аз просто съм щастливка, че те открих и искам да ти Благодаря от все сърце. Всичко, което правиш за нас е толкова благородно, човешко и с толкова много вложен труд, усилия и време. Нека цялото добро, което правиш да ти се връща многократно. Лично аз съвсем случайно попаднах на твоят канал в You Tube и от тогава не пропускам твоите клипове и медитации, винаги,когато мога. В много труден за мен период /починаха баща ми, майка ми и брат ми в кратък период/, ти се появи и много ме успокояваш и спасяваш от тъгата и липсата на най-близките ми хора. Учиш ме на смирение, любов, и това, че не сме сами и че трябва да обичаме себе си, за да обичаме и другите. Непрекъснато виждам сърца /под всякаква форма/, предполагам, че са от моите Ангели-хранители или от майка ми, защото си пожелах, когато почина да ми прати знак, че е добре и видях камък във формата на сърце ;-))
От все сърце ти Благодаря за отдадеността, Любовта, Светлината, Помощта, Трудът ти, за всичко, което споделяш с нас и ни учиш. Ти си безценна, особено за България. Бъди Благословена, здрава, все така усмихната, позитивна, укрилена и раздаваща се! Обичам те с цялото си сърце, въпреки, че не сме се виждали лично. С огромна обич и благодарност.~М.А.
 
Здравей, прекрасна  Нели!
Познавам те от много скоро. Може би до сега не съм била готова за твоята магия…
Искам да ти кажа, че съм адски признателна на Господ и на земния ми ангел, който всъщност ме срещна с теб. А теб те обичам с цялото си същество и имам чувството, че те познавам от някъде.. странно е! Направо съм пристрастена към теб. 
Ще ти разкажа накратко за мен за да разбереш какъв напредък постигнахме заедно с теб и групата ни. На 30 години съм, живея в София. Трудно детство-баща ревнивец, скандали, безсънни нощи, вечно залепена до полата на майка. Последва развод и се оказа , че си има друга жена , че даже и бебе…  Майка ми го понесе много тежко. Някак си си сменихме ролите с нея-аз станах майката, здравия разум, упората. Само аз можех да се разбирам с малкия ми брат, който също преживя всичко тежко.
Започнаха с времето да ме преследват страхове! Страх от всичко. Непрестанно за нещо се тревожех. Страхувах се от учителите, от изпитите. От това, че сега трябва да се кача на колата и да стигна от точка А до точка Б. Ужасно беше! Последните месеци преди нова година ставах сутрин със сърцебиене, което не овладявах през целия ден. Отварям очите , сякаш стресната и то блъска в гърдите, толкова силно, че започваха физически да ме болят, а въздух не ми стигаше. Започнах да пия хапчета  на билкова основа, до една степен ме успокояваха, но и много ме успиваха. Не беше добре! Април месец приятелят ми ми откри плешиво петно ма главата. Лекарте заключиха, че е на нервна почва. Октомври и ноември се появиха още две петна. И никое от тях не е малко. За една жена това е ужас! Такова безсилие и отчаяние ме натиснаха…
 Започнах да се моля на Господ и на ангелите да ми помогнат. Да ми кажат и покажат какво да правя! Чувствах се ужасно и непълноценно във всяка една от сферите ми на живота. Подтисната, депресирана. Не исках никой да виждам. И си гледам плешивата глава и пак се притеснявам за нещо, и знам, че по тоя начин си вредя, но не мога да го спра пустия страх…. и продължих да се моля!
И така до началото на декември. Тогава моя близка ме хвана за ръката и каза “ела да ти покажа един човек! Само да я послушаш и ако ти хареса можеш да продължиш. Ако ли не- значи не е било твоето нещо! “.  Така те срещнах теб, Нели! На втората ми медитация с теб такъв рев му ударих.
Стана дълго писмото ми, а сега искам да ти кажа най-същественото. 🙂
Познай!!!  Аз съм друг човек! Не я познавах тая Е. , ама ми е много по-симпатична от старата мен!
И съм ти много благодарна и на теб, и на Господ и на ангелите! И много те обичам! Ти си прекрасно същество и не искам да се ядосваш на хейтърите! Сещай се в такива моменти за хората като мен, на които си променила съществуването и си им помогнала да погледнат с други очи на живота!
Спряха ми паник атаките! Спря сърцебиенето! Вървя, гледам небето и се усмихвам. Откривам красотата във всичко. Имам надежди и вярвам! И Нели, ти казваше – ех, исках еди си коя медитация да направим, ама те ми казаха друго ще правиш.. 99% от медитациите бяха ама точно за мен! Ама точно днес, точно от дадената имах нужда! Ти не разбираш! Имам чувството, че ангелите много конкретно те наставляваха от какво имах аз нужда!
Та така! Много ти благодаря! Много си специална за мен! Изпращам ти много светлина, обич, усмивки! Бъди благословена!
Извинявам се, ако съм те отегчила!!! Аз само исках да споделя , че си ми скъпа и ти се възхищавам!
Сат нам!!!~E.
 
Нели, здравей! Безкрайно ти благодаря за прекрасните вечери, които ни даряваш, които ни трансформират и променят! Много съм щастлива, че има толкова Светли души и слънчица, които вибрират на тази прекрасна висока честота. Благодаря ти, че имаш такова голямо и добро сърце, че си търпелива и слънчева. Ти си най-добрият разказвач на приказки, а аз много обичам да, слушам твоите приказки. Гласът ти е меден, нежен, с прекрасен звънлив и заразителен смях, като малко слънчево момиченце – детенце. Радвам, че около мен хората, които привличам са с точно такава вибрация, радвам се, че когато разказвам за чудесата и вълшебствата, хората да имат повече вяра и никакъв страх, и разбирам, че все повече хора са с отворени сетива и чуват и разбират! Благодаря ти Нели за прекрасния уебинар на любовта, беше вълнуващо и магично, беше разкошно! Бъди благословена! Благодаря, че те срещнах! 

Поздрави, прегръдки и много любов и светлина ти желая от все сърце! До скоро!~К.С.
 
Здравей, Нели!
Видях те случайно по ТВ преди години. За мен ти беше лъч светлина. Дойдох в Парк хотела. Подари ми Ганеша. Спаси ме тогава. Спасяваш ме и сега (с медитациите). Благодаря ти!  🙂  Не знам дали ще повярваш, но от тогава си всеки ден с мен… 
С нетърпение очаквам новите ти книги и йога практиките, които замисляш.
Бъди здрава и все така слънчева!~С.
 

Здравей Нели!

От много време се опитвам да изпратя имейл с благодарност до теб, но все не успявам… или имейла е грешен или все не мога да изпратя писмото. Но се радвам, че този ден дойде и пиша на правилния имел. Правя медитации с теб и групата от 3-4  месеца. Последовател съм на канала ти в you tube от 2 години. Много видеа ми помогнаха. Практикувала съм и телепатичните съобщения и всичко се случваше бързо. Не искам да отнема от времето ти, което е безценно, но само искрено и лично да Благодаря, че те има и че мислиш за нас. Че ни даряваш част от твоята енергия,  делиш времето си с нас… Това не можем да платим. След медитациите се чувствам променена. По спокойна, по балансирана, по уверена в утре и бъдещето. Много ми олеква като приключим. Прозявам се без спирка и сълзите не спират да текът…. Тази вечер бяха тъжна. Усетих, че се дисбалансирам отново и си помислих как ми липсваш да се появиш и да ни кажеш няколко думи макар и за малко. Влезнах случайно в канала и първото видео беше твоето. Не можех да повярвам. Много ти благодаря. Ние наистина те извикахме… Имахме нужда от теб и ти се появи!! Благодаря ти, че си с нас. 

Сат Нам!!!~В.С.

 
Здравей, Нели!
Няма да разтягам битието си и обяснения за каква съм и аз самата, за да опиша по-добре какво значи за мен днешната медитация 
Земя –> Сърце <– Небе
 
Пиша ти за първи път, защото още на мига исках да ти споделя вълнението си…
Пътешествието ми живот е супер интензивно и предизвикателно, така съм си избрала, и да, покорявам невиждани висоти по този начин. 
 
Но знам, че съм тук на гости и за малко (и слава Богу) 
 
ОБАЧЕ ДНЕС
 
В ТОВА – ИЗЦЯЛО ТУК И СЕГА
 
АЗ ИЗПИТАХ НЕОПИСУЕМАТА РАДОСТ И ВЪЗХИТА И ЩАСТИЕ ДА СЪМ 
Ч*О*В*Е*К
 
Знам много за Човека, свръзка между небето и Земята, но наистина не го бях правила успешно досега, не го бях почувствала. Силно ме дърпа душата към дома и не можех и не можех да се помиря достатъчно с всичко тук и себе си, че да изпълня мисията си с любов и успешно. 
 
Нели, аз за първи път изпитах безусловната РАДОСТ от това да БЪДА човек! Представяш ли си какво ти казвам! 
 
И не от гледището на нещастна или странница или не на място, не не… Не тези неща
 
Леле Нели, Уау! 
 
Уахе Гуру ми е лесно, възхищавала съм се на Бог винаги лесно, на природата винаги с удоволствие, на себе си като Аз Съм също. Но на това да ме тресне такава радост да се усетя и осъзная Човек, като съвършено творение, мост, такъв, какъвто е тук и сега, в тая форма, в тоя момент… Е честно ти казвам… Мисля разбра ме. 
 
Мога да напиша писма за огромни трудности, за огромни вълшебства и т.н. за помощ свише и т.н. За апокалиптичните неща в живота ми, които досега и позитивните и негативните бяха върховите ми събития. 
 
Но ето това за мен беше върхово събитие от друг калибър. И от сърце и душа благодаря на Бог, на Теб, на Висшите сили, които са с нас при медитациите ни. 
 
Благодаря за всичко, което правиш!!! А то е много и  тъй хубаво. 
 
Сигурно има много хора лекуващи се, възкресяващи се душевно и физически с помощта ти, променящи живота си на милион градуса. (Разбира се една от тия хора съм и аз). 
 
НО исках да ти оставя спомен от неописуемото изживяване на една млада жена, която за първи път и едновременно с дух, душа, тяло, съзнание, материя и нематерия се откри и изживя ЧОВЕК.
 
И като при всеки квантов скок на разширяващото се съзнание, след него връщане назад няма. 
Това даде пълнота и съвсем нова и жадувана краска на пътешествието ми. Така ще е вече. 
 
Благодарение на теб този дар ми беше поднесен днес и аз ще съм ти признателна завинаги за това… ~Д.М.
 
Здравей, мила и слънчева Нели!
Благословено да е сърцето ти!

 

 

 

 

 

През 2016 година те видях в предаване по БГ телевизия. И се впечатлих силно от любовта, която излъчваше! Ти я предаде и на мен.
През тези години прочетох книгите ти. Ползвах картите ти. Учех се от канала ти във фейсбук. А сега и в ютюб!
Живота, който виждам благодарение на теб е истинско вълшебство!
И в моя живот има спадове и върхове! Но чрез знанията, които споделяш имам чувството, че съм в два свята.Виждам дуалността сякаш отгоре. Наистина е вълшебно!
Когато съм в прегръдките на Божествената, безусловна любов ще се разтопя от вълнение. Идва ми да плача от блаженство! И си мисля, че ако всички са в това състояние физическия свят ще се изпари.Защото на  душата ми й стига и е доволна от това преживяване! Не мога да го опиша с думи! Много силно, положително изживяване!
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА МЕДИТАЦИИТЕ!
ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХОРА КАТО ТЕБ!
САТ НАМ!~М.И.
 
Здравейте Нели,

БЛАГОДАРЯ Ви, че сте тук в този живот, в това прераждане.
Палите искри в много души и става заря, която свети в цялата Галактика.
Аз продължавам да медитирам и очаквам с трепет следващата вълна от светлина, която буди и прегръща Вселената.~Н.Г.
 
Мила Нели,
Благодаря ти за всичко, което правиш за нас, Нели! Ти събуди толкова много хора. Показа ми, че има и други като мен, че не съм сама. Благословено да е сърцето ти, скъпа Нели! Благословена да е цялата планета с много любов и светлина!~В.В.
 
Здравей Нели, бих искала да ти благодаря от цялото си сърце!!! Медитациите с теб бяха много важни за мен и се случиха точно тогава, когато имах най-голяма нужда да се върна на пътя, а не знаех как!!! За мен това беше истинска благословия!!! Истинско чудо в живота ми!!!  Огромно благодаря!!! Обичам те!!! С нетърпение очаквам следващата ни среща и чудото, което си пожелах  да стана майка!!! С много любов: Я.
 
Нели, ние всички сме Едно,

но разделени в различна степен от Себе си и Бог-Създател,
хора като вас са нашите светлинни пътни знаци в завръщането ни в картата на Любовта.
С Признателност и Благодарност!~Н.С.
 
Здравей Нели, Честита Нова 2021година! Бъди все така благословена от Бог и Ангелите, прекрасната ти усмивка да продължава да грее с още по-голяма светлина, прекрасна си (но ти го знаешза това грееш още по силно), още повече успехи и любов в безкрайността!   От доста време насам все не се решавам да ти пиша, а ми се искаше, все пак получаваш толкова много писма не ми се искаше да те притеснявам и аз. Но ето, престраших се! За мен си учител и морална подкрепа! Мрачно е да си сам, но е прекрасно когато откриеш светлината!   Открих твоя канал след като станах rawvegan, повече от година (напоследък имам затруднения с паметта). Ти и твоят канал променихте живота ми! Някак всичките ми усилия през годините бяха напразни да се сглобя отново, но когато започнах да слушам твоите беседи, да правя медитациите на канала ти, всякаш всички парчета и опити от преди това си дойдоха на мястото. А повярвай ми душата всякаш бе напуснала тялото ми, всякаш бях се превърнала в един сив човек без желание за каквото и да било, благодарение на травмите и трусовете в живота ми…. Но с теб ги излекувах!  За което искренно ти благодаря за твоите усилия и работата за нас хората, които винаги са търсели пътят на светлината и мирът на душата си! Без теб нямаше да се чувствам отново завършена! Чувствам се жизнена и щастлива както когато бях дете, с желание да продължа на пред! Дори се записах да уча в университет на 35г :)нещо което все отлагах. Ти премахна оковите на душата ми или по скоро тя се завърна при мен. Буквално бях като феникс в пепелта, който все невъзкръсваше все тръгваше и нещо го дърпаше на долу, да не разпери новите си златни криле и да полети, а повярвай ми опитвала съм много методи на само помощ, книги, психология и тн… Но възкръснах след работата си с теб, дори непряка… Имаш страхотна да дарба да лекуваш, знам че знаеш, но ми харесва да напомням хубавите качества на хората! Ти си Богиня в плът и кръв, и живееш в едно прекрасно райско кътче, ти го заслужаваш! Както бяха споделили и други последователи на канала ти за телепатичната комуникация с теб , аз също имам тези преживявания, появявала си се в умът ми и по време на кундалини йога сутрин, поклон пред силата ти!  Съвсем забравих, благодарение на канала ти (иТеб) се събуди любопитството ми към кундалини йогата, която практикувам всеки ден (с изкл на женския ми период). Едно огромно Благодаря за всичко!!!  Мечтая си един ден да съм финансово обезпечена и да мога да участвам във всички твои курсове, тъй като тази материя ме е привличала още от дете,(нормално за един скорпион).   Искрено ти благодаря за безплатния 12 дневен медитативен маратон! Искам да знаеш, че беше едно вълшебно изживяване! Е, благодаря и за всички други медитации в които успях да участвам на живо! Съжалявам само, че неможах да участвах на последния уебинар.    Знам, че е трудоемко да се поддържа уоutube chanel, за това както решиш за канала, ако имаш сили продължи с работата си, ако го Чувстваш със сърцето си Продължи с вълшебната ти работа, за езика няма проблем дори и на английски език в мое лице, но има и други хора които не се справят. Ако закриеш публичната си работа в youtube много ще ми липсваш, не само на мен, но и на хиляди други души на светлината. Обичам те Нели, безкористно, прекланям се пред силата на светлината която носиш в себе си! Да си жива и здрава и да продължаваш да радваш света с твоята работа на земята!!! С теб  почувствах отново, че не съм сама, подкрепена, в семейство та дори и звездно на растояние!  Та това на кратко… Благодаря за всичко! Поздрави! Изпращам бяла светлина и много любов!~Н.Ж.
 
Благословена да си, Нели, даряваш ни сърцето си с цялата светлина в него! Благословена да си, прекрасна звездичке!!! Обичаме те!~В.
 
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ С ТАКАВА ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ НАС.~А.К.
 
Здравей усмихната и светла Нели,
от доста години те ”познавам” от медиите-гледала съм много интервюта и участия с теб, но от последните 2-3 години следвам активно канала ти в Youtube.
Включвам се в прекрасната и растяща група там и редовно правя с теб уникалните и разтърсващи медитации на живо. Знам, че случайни хора там няма и всеки, който се включва е тръгнал по пътя на Светлината. Токова е хубаво и стоплящо да знаеш, че има пространство, в което по едно и също време се събират и медитират хора от различни крайща на света, с различни професии и живот, но обединени от онази вътрешна сила и глас, който всеки от нас носи в сърцата си.
 
Благодаря ти, прекрасна Нели за всичко, което правиш за нас, за отделеното време и положени усилия. Знай, че по време и след всяка медитация всеки от нас ти изпраща много прегръдки и усмивки. Ако знаеш само колко пъти съм си представяла, че си до мен и те прегръщам. Само при самата мисъл и ме облива една топлина и приятно усещане. Щастливи са хората, около теб, които могат и на живо да ти се радват :). Бъди здрава, все така светеща ( и в буквалния смисъл-понякога направо лицето ти свети), позитивна, мила, добра, продължавай да ни откриваш нови светове, усещания и практики.
Предполагам го знаеш много добре-гласът ти е толкова успокояващ, меден и спокоен….колко пъти съм се унасяла и заспивала на него. А когато се смееш ми усмихваш и сърцето-толкова чист и искрен смях….заразен е направо 🙂 Радваш ме много.
 
Толкова много пъти сякаш четеш мислите ми ( както и на останалите предполагам), иска ми се да те питам нещо и ти отговаряш на мига :).
Тази вечер като споменаха за групата веднага ми дойде на ум името Star links и след няколко секунди още няколко души и ти казахте това. Явно като сме заедно, сме отверен канал и тази енергия ни залива всичките…
 
От малка съм супер интуитивна, емоционална, общителна, смела, емпат, усещам хората и енергиите им. От детските си години усещам топлина в ръцете си и ми се струва, че притежавам някакви лечебни енергии ( мисля си, че всеки човек има, просто при някои са развити повече). Виждам доброто и позитивното в хората и живота, а той от своя страни ми отразява същото. Благодарна съм за всеки ден, за всяка среща, за всеки урок по пътя си.
Обичам живота и му се радвам на макс, радват ме малките неща, които много хора дори не забелязват.
 
БлагоДаря ти, Нели!
Обичам те! Прегръщам те !
Бъди благословена !!!~Д.Л.
 
Здравей Нели,

 

 

 

 

 

В момента живея и работя в Лондон. Имах билет за България за 21.12 , но спряха полетите и останах в Лондон. Очертаваше се отново самотни празници и горчилка от тази самота. Започнах медитациите организирани от теб и всяка вечер ги очаквах, в началото защото така не се чувствах самотна, а после и защото много ми харесаха.Отдавна съм твоя почитателка, а сега имам и огромна Благодарност към теб и всички светли същества, които те напътстват. Не се чувствах самотна и огорчена, а обградена със светлина и радост. Направих всички 12 медитации и zoom също и много ми хареса. Радвам се, че мъжете започват да участват все по-често и се надявам да срещна подобен в моя живот. Децата са невероятни, разумни същества. Няма да пиша дълго защото знам, че много хора го правят. Благодаря ти отново! Честита Нова Година!~М.Т.
 
Благодаря на Бог за неговото вечно присъствие! Благодаря Му за твоето присъствие Нели на нашата земя! Благодаря за всичко онова, което направи и правиш, за да спасим духовността в България! Много светлина по пътя ти да има! И тази светлина да бъде в целия свят и при нас, в България! Благословена да си Нели!~И.К.
 
Благодаря ти че ни събираш толкова много Светли Души на едно място! Чувството за самота тук, при теб изчезва!~С.М.
 
Благодаря Ти Нели – ти промени живота ми из основи вярвай ми! Толкова много неща промених в себе си! Благодаря ти Нели! Хиляди пъти на ден те благославям! Хубав ден скъпа! ~Т.Г. 
 
Мила и прекрасна душа! Не спирам да се възхищавам на твоята светлина, на твоята всеодайност и неуморност. Емили Дикинсън беше писала, че “върховното в езика е безсилието да изкаже”. Затова, прости ми, че не намирам най-силните и най-точни думи да изкажа силата на благодарността си към теб, но зная, че ти чувстваш. Зная, че ти разбираш. Всичко, към което се стремиш да се сбъдне. Пътя, по който вървиш да е изпълнен със светлина.
 
Благодаря Ви от сърце Нели! Вие сте ангел, всичко което правите е неописуемо прекрасно… Благословено да е сърцето Ви, Благословена да сте!~С.В.
 
Каквото и да напиша за Вас мила ще е малко ! Бъдете благословена!~С.К.
 
Здравей Нели,

 

 

 

 

 

аз те открих “сама” (не по препоръка)
преди 6год. и оттогава се чувствам късметлийка. Ти преобрази живота ми, вярванията ми, възгледите ми. От едно избухливо, немотивирано момиче с високо самочувствие и т.н., ти ме превърна в един Ангел, търсещ, помагащ, търпелив и всеотдаен… и не на последно място увереност (още работя върху това). Благодарение на теб аз се промених за добро. Напоследък забелязвам, че се превръщам в учител на душите…. имах случай на работата си (не говоря добре немски, но въпреки това колегите ме слушаха в захлас…) Благодарение на теб и твойте медитации. Аз ти благодаря  и от сърце и ти желая цялото щастие на света,ти си моя духовен учител и бъди благословена. Нели светли празници и знай ,че си обичана.~Н.Ф.
 
Скъпа Нели,
Искам да съм щастлив и усмихнат човек, който е намерил и е тръгнал по пътя си без да се съмнява! 
Знам, че имаш дар Божий! Че ти си напътсвието в тъмния тунел! Ти си онзи земен ангел, който насочва, показва любовта и светлината!  Усещам наистина твоето присъствие много силно! Наистина те обичам, макар от разстояние и макар, че не сме се виждали! Просто ти вярвам! Държиш ценен ключ, с който отваряш човешките сърца! 
Благодаря ти!
Искам да се уча и вярвам, че намерих най-добрия учител!~ЕТ
 
ТИ СИ БОЖЕСТВЕН ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ НАС НЕЛИ! БЛАГОДАРЯ~С.А.

Скъпа Нели,

Благодаря! 
Реших или просто отдавна отлагам да напиша една истинско и късо благодарствено писмо! 
Благодаря за търпението! 
Благодаря за отдадеността! 
Благодаря за разбирането… и неразбирането! 
Благодаря ти, че си тук! 
Благодаря, че си с нас! 
Благодаря за новите, забравени светове, които споделяш с нас! 
 
Днес се включих в медитацията и е един от много редките пъти, в които заспах, будех се и пак продължавах, като че ли бях попаднала в дълъг сън, където не знам кога ще свърши. И въпреки това си дадох сметка, че дори тогава успяваш да подействаш и да помогнеш!
 И си тук! И споделяш! И подкрепяш! 
 
Но най- вече искам да ти благодаря за спокойствието, което донесе на душата ми! 
Отдавна тя търсеше някой, който да заговори на езика и! 
Бъди такава, каквато си- благословена! 
 
С любов и признателност~Е.Т. 
 
Мила Нели, 

Искам да изкажа дълбокото си възхищение и благодарност за всичко което правиш. Първата ми стреща с теб беше в България на живо на семинар в хотел Радисън мисля, че 2016 година и толкова ме вдъхнови и беше такова вълшебно изживяване, че аз просто много се запалих и започнах да търся информация и да те следвам и чета за теб. Толкова много научих от теб и с такава топлина и отворено сърце се отзоваваш и раздаваш, че човек просто неможе да не остане недокоснат. Това което носиш в теб наистина е много чисто, много истинско и много мило. Възхищавам  се на това, че си фокусирана на голямата картина и подаваш ръка на всеки които иска да бъде част от нея, час от този нов свят изпълнен с чудеса. Всяка среща с теб е вълшебна и много вдъхновяваща. Лично аз с всеки семинар чувствам как израствам и разтварям все повече крилете си и политам нагоре. Особено с курса за учители по Медитация, просто трансформиращо на всички нива като майка, съпруга, жена и като човек които иска да стъпи в силата си и живее един смислен живот с любов в сърцето. Благодаря от сърце за протегнатата ръка да участвам в семинара, за това, че ми даде възможност да излекувам детето в мен 🙂 и нараненото ми сърце и да повярвам в себе си, че мога да направя медитация и да лекувам себе си и хората около мен. Благодаря ти от сърце. 

Есть люди, рядом с которыми душа перестаёт болеть. Сердце перестаёт болеть. Они создают такую удивительную атмосферу, что все раны и трещины на сердце срастаются. Все порезы забываются. Есть люди, рядом с которыми ты чувствуешь себя здоровым, потому что у тебя больше ничего не болит.~Ю.

Привет прекрасна Нели! Толкова много се вълнувам, че незнам от къде да започна. От толкова дълго време искам да ти пиша но все не събирах смелост до деня в който правих медитация с децата и ти писах. Когато по случайност разбрах, че си ми отговорила се почувствах безкрайно щастлива и Благословена! За мен си магична, харизматична жена, която излъчва страшно много любов и светлина. За първи път те видях в предаването на Стойчо Керев. Слушах те и попивах всичко що изричаше, толкова магнетично говореше сякаш нежно докосване моята душа. И от тогава до този момент слушам всяка твоя медитация и информация. Провокира ме да ти пиша от последното, което сподели. За расизма и негативните хора. Преди години пак имаше такива атаки, но тогава не успях да ти пиша. Но сега, мила Нели, ако имаше начин в които да те прегърна силно и да усетиш моята, любов и подкрепа да знаеш, че има хора които те обичат и подкрепят безкрайно много защото ти си светъл лъч в техния живот. Ако можеше само да усетиш колко много любов и Благодарност изпитвам към теб. Дори без да подозираш толкова много си ми дала (а вярвам не само на мен а и на много хора по света). В най трудните ми и тежки моменти съм пускала твои медетации за да намеря сили да продължа напред. Двете ми деца са отгледани с твоите медитации. Когато плачеха непрестанно и не можеха да се успокоят им пусках твоите медитации и те се успокояваха. Безкрайно много съм щастлива и Благодарна, че те има и правиш всичко това за всички нас. Нели, като всяка една душа и аз съм минала през не молко трудности. Но вярвам, че именно те и вярата ми в Бог, в Ангелите и в Света Богородица ме направиха това което съм сега. Толкова много пъти е имало сутрини в които не мога да стана от леглото толкова съм изморена, сили нямам, но те пускам, ти толкова нежно говориш, сякаш майка успокоява своето дете и го обгръща в топлите си прегръдки и му дава всичко онова от което има нужда то да отлети и да продължи по пътя си. Толкова ме докосваш Благословена да си приказна, Нели. И след като свърши медитацията с теб ставам и с усмивка посреща новия чуден ден. Благодаря ти Нели светъл лъч си в живота ми. Благодаря ти Нели! Благодаря ти Нели, че те има и вършиш всички тези приказни вълшебни неща.~П.Г.
 
Здравейте Нели,
Искам от все сърце да ви поздравя, за радостта и любовта с която отвръщате на тез които ви нападат със зло.

Блаженно Щастлива сте, когато човек е там на високо в любовта и радостта си, никой и нищо не е способен да го нарани.
Истинска радост и празник е на живите ви предавания, да ви гледам как триуфирате над тез които ви завиждат и се опитват да ви обиждат.
Минали сте през най-тежки житейски изпитания, през такива от които много други неоцеляват.
Най-сърдечно искам да ВИ БЛАГОДАРЯ, че
Споделяте 
вашата лична
БОЖЕСТВЕННА КРАСОТА 
и ни Вдъхновявате и Радвате.
УСМИВКИ И ЛЮБОВ
от друг гражданин на космоса и света.~Н.С.
 
Нели, Благодаря ти, че следваш мисията си и ни помагаш да се събудим и да преминем през изпитанията в Любов и Светлина! Бог е с нас!~В.Г.

Благодаря сърдечно Нели,за прекрасните,топли и истински послания! Вие сте изпълнена с Любов и Благодарност с, която заливате всички нас! Благодаря ви!~В.М.

Благодаря от сърце за Божествения ти глас, който ни води напред.~К.

Здравейте, прекрасна Нели! Съвсем случайно Ви открих и редовно слушам гласа Ви, много ми харесва и допада това което правите, Сърдечно благодаря! Просто сте уникална, и много се радвам, че има хора като Вас, да помагат на такива като мен, в труден период, защото за мен е такъв в момента!~В.

Здравей, най-прекрасна на света! Нашия спасител, който с думите, ангелския си глас-като милувка, ни водиш през живота. Учиш ни да се лекуваме, успокояваш ни! Поклон, благодарност и уважение за твоята сила, и за силата,  която ни припомняш, че имаме и ние!
Специално искам да благодаря за последните медитации,  които правихме на 11.11.2020! Те, както и предишната, със серафимите за мен са много силни, лечебни  и въздействащи! Твоя глас докосва сърцето ми, за мен също е чудесно да те виждам на екрана! Благодаря за доброто вълшебство! Да си здрава, щастлива и обичана!~Д.П.

Мила прекрасна Нели,

Аз съм много щастлива, само чудеса ми се случват откакто се запознах с теб. Поговорих си на глас с ангелите в петък и няколко часа по късно получих изобилия. Не мога да си намеря място от щастие. Знам, че ме очаква едно прекрасно бъдеще и ще обичам много работата си.
Благодаря ти, че ме вдъхновяваш и ми помагаш в духовното ми израстване, в работата на лечител, учител и вдъхновител. Ти ме вдъхнови и сега аз вдъхновявам хората. Ти и ангелите ме излекувахте и сега аз лекувам хората. Много е хубаво!
Ангелите са винаги с нас и ни помагат, когато ги помолим.
Много те обичам и се радвам,че си в живота ми.~М.Н.

Здравей, прекрасна Нели. Аз съм младо момче на само 25г., от 1 година слушам твоите клипове в ютюб , правя някои от твоите медитации и животът ми коренно се промени. Аз винаги знаех , че нося голяма духовност в мен, но едва от преди 1г.и половина започнах да се пробуждам. Медитирам по няколко пъти седмично, станах по-добър човек , спрях алкохола и дрогата, които взимах преди, дипломирах се и промених изцяло пътя си като реших да стана учител на малки деца, и в момента съм начален учител в ромско училище в София. Вече 1г. и половина откакто почна духовното ми събуждане , не спирам да търся истината и смисъла. Радвам се, че ти си част от израстването в живота ми. Бог да те благослови! ~J.

Здравей Нели,

36 годишен съм, емигрант от Април 2007. Живях първо в Англия 7г, после 2014 емигрирах отново – тоз път в Канада. Бях убеден атеист първите 35г. После светът ми рухна изведнъж и се озовах във вихъра на спиритуално (духовно) събуждане. Непосредственно след това започнах да получавам инструкций и напътствия от Арх. Михаил. Първоначално слушах с едното ухо от опасения да не се овлека по криви пътеки, но с времето започна да ми става ясно че съобщенията са силно персонализирани към мен и ежедневието ми. После бях пратен да работя до църквата на “Арх. Михаил и всички ангели”. Роден съм на 11.01, през цялото събуждане виждам 111 или 1111. Беше ми показан пътя, спомних си някои меко казано “интересни” неща. Пиша само като потвърждение на нещата за които говориш, и се радвам, че аудиторията ти расте. Успех, и благодаря.~Г.А.

Години наред се лутах, търсих, страхувах се, падах, ставах, не знаех какво се случва с мен.И всичко което съм търсила и жадувала да го намеря се казва Нели Конуей!Нежен глас,който ме води към СВЕТЛИНАТА към ДУХОВНО РАЗВИТИЕ,добър УЧИТЕЛ който ме действа успокояващо,прогони страха в мен,и още и още!Но най-важното намерих себе си,и защо съм тук сега! Дълбок ПОКЛОН пред Вас Нели!Благодаря от цялото ми сърце и душа! Благодаря на Господ че Ви изпрати за мой приятел и учител! ОБИЧАМ Ви!”~T.К.
 
Мила Нели и аз благодаря за прекрасния ти глас, който почти всяка вечер ме кара да се чувствам значима, специална и обичана. Ти наистина пращаш ангелите при нас и когато Арахангел Михаил дойде и аз Го усетя със сетивата си и със подсъзнанието си, това е наистина Щастие. Благодаря ти, че ме караш да се чувствам наистина напреднала, защото и аз общувам с Тях и това велико блаженство. Започнах това общуване много назад във времето, но нямаше с кой да го споделя, сега съм щастлива, че мога спокойно да кажа на всички, че Те съществуват и ни чакат да поискаме от Тях, просто според нивата ни тук и сега се случват неща, които може да не разбираме, но са за наше добро, просто търпение е нужно, а Те ще подредят всичко. Обичам те, мила Нели и безкрайно благодаря.~K.
 
Мила Нели Конуей , аз съм ваш любител и дълбоко уважавам като добър учител . Възхитена сам от благородството и любовта , която излъчвате и помощта от вас кам хората по целият свят . Искам да благодаря , че превърнахте моят живот по- красив духовно ! ~Д.
 
Здравей, Нели, толкова съответна на името си!
Обикновено само те гледам и слушам, заспивам с медитациите ти, но днес реших да ти кажа и много лично – БЛАГОДАРЯ! Аз имам специална връзка с Майката, но твоето посредничество усилва многократно въздействията ѝ. Аз съм филолог, учител на учители и оценявам твоите умения да достигаш с думите, с образите, които предизвикваш, с интонирането и постановката на гласа…Много е човешко, разбираемо, едновременно интелигентно и душевно така, че да докосне хора с всякакви нагласи и възможности. Опитвала съм да слушам и други гласове и мисли, но не съм попадала на такова балансирано и наистина медитативно внушение като твоето.
И нещо много важно – ти със сигурност знаеш колко е трудно финансово на българите в България, вероятно и на други места, и безплатните ти групови медитации са голям жест и благослов за всички ни. Чудесно е, че можеш да си го позволиш и отделяш време и енергия да се споделиш с нас (знам до някъде през какво си минала, чест ти прави, че си съхранила човешкостта си въпреки успяването във вълшебните неща…всъщност сигурно и затова си успяла…)
Да пази Бог теб и дара, който ти е дал, за полза на всички, които имат нужда от него!
Обична прегръдка от мен!
Много да си здрава!~Т.
 
Здравей прекрасна Нели. Откакто влезе в живота ми всичко е по-лесно. Научих много за себе си,намерих много отговори от които се нуждаех. Аз и сина ми Самуел сме твои последователи от 3 г. И наистина от тогава животът за нас е като приказка. Намираме смисъл във всичко,което ни се случва ,дори и да не е било много приятно понякога,но знаем че е урок,изпитание което да преминем с любов и най-важното е знаем,че помощта на Бог и цялата Вселена винаги са с нас. Тяхна любооооов и чудеса към нас се изливат всекидневно върху нас. Обичаме те Нели,желаем ти много здраве, щастие и богословения и да бъдеш все така до нас и за нас нашата пътеводна светлина. Прегръдки от двама ни светъл и чуден ден!~Т.
 
Здравейте, божествена Вие! За първи път правя медитация в живота си, два пъти с вас и двата пъти усетих всичко, невероятно е, аз винаги съм вярвала, че има сила, но така осезаемо да я почувствах никога, само с вас се получи. Това, което правите е безценно знаете ли го. Благодаря Ви, че го правите на български език, поклон. Горда съм, че сте българка. Много искам да постигна този момент в мен, когато дойде краят на този земен живот, да го напусна с усмивка и щастие и да посрещна небесният по същият начин…~Т.
 
Здравей, прекрасна Нели!
Пиша ти, за да изразя огромната си благодарност, че те има! Бях в изключително тъмна и дълбока дупка, от която започвам бавно и сигурно да изпълзявам, благодарение на твоята помощ. Благодаря ти за полезните и позитивни видеа. Всеки ден правя поне по една медитация или слушам някое от видеата. Радвам се, че има хора като теб, които безвъзмездно и безрезервно са тук и ни помагат. Моят житейски път е в началото на своята история и се надявам един ден достигна твоето духовно ниво.
Благодаря ти! Сърцето и душата ми ти благодарят. Ти си ангел!~Д.
 
От 2015 г., когато за първи път бях на ангелски семинар на Нели живота ми е чудо след чудо! Бог да те благослови, Нели!~С.
 
Благодаря от сърце, мила Нели! Ти си моят Ангел пазител и учител. Обичам те мила!~Н.
 
Нели намасте. С удуволствие слушам твоите медитации всичко което побликуваш е страхотно и много вярно. Благодарение на това аз разбирах какво се случва с мен и го приемах без страх а с благодарност. Бъди благословена здрава и все така истинска.~Т.
 
Нели е мнооого специален човек и съм безкрайно благодарна , че споделя с нас толкова красиви неща ( лечебни) и то абсолютно даром Намасте ~Д.
 
Здравейте благодаря ви бяхте във важни за мен моменти моята пътеводна звезда! Бъдете благословена!~K.
 
Здравей, Нели. Искам да споделя,че нямам акаунт в ю туб и за това не мога да писша коментари по време на лайв медитациите! Много се радвам, че съм част от тези медитации Нели.Благодаря ти, че ни правиш част от това невероятно изживяване да медитираме заедно с теб Обединени! Много благодаря Нели! Благодаря на Ангелите и Архангелите, че са с нас и ни водят по пътя на любовта и светлината!Поздрави от слънчев Сандански Мила Нели!Любов и светлина на всички хора по света!Багодаря ти че си мой доховен учител! Медитирам с теб всеки ден! Благодаря, че те има Нели!Сат Нам~В.М.
 
Харе Кришна, о, скъпа Нели! Познавам те от едно предаване по телевизията, тогава като говореше за Ангелите, излъчваше Ангелска Любов, която се предаваше и на мен, както и на другите. Благословена си между жените със своите Духовни и Божествени дарби.~O.

Всички ми казват имаш ангел пазител. Да. Моя ангел пазител е Нели Конуей. Скъпа Нели оцелях и продължавам напред благодарение на теб. Жива съм, градя живота си наново, защото се огледах около себе си и видях, какви прекрасни хора, имам около себе си. Твоя глас, твоите прекрасни клипове, са част от живота ми вече толкова време. Изминах труден път. И благодаря ти, че те имам. Нека щастието, здравето и късмета са неизменна част от живота ти. Бъди благословена.~А.

Здравейте, Нели
Искам да Ви благодаря от сърце за всичко което правите за мен и всички хора. Всяка сутрин започвам с Ваша медитация, и откакто го правя дните ми са изпълнени със светлина. Целият ми живот се промени ,толкова енергия и сила ми дава гласът Ви.
Бъдете благословенна!~Ц.

Нели ти си един земен ангел,който си изпратен тук и сега да ни покажеш пътят на просветлението.Ти ми показа и ме научи как да разчитам знаците на ангелите.помагаш да лекувам душата и сърцето си.Благодаря на Ангелите че ме доведоха при теб и че ти си част от моят живот.~Р.

Нели, исках просто да ти благодаря за всичко! Ти направи толкова много за мен! Благодаря, благодаря, благодаря! Желая ти много, много хубав ден! ~К.

Мила Нели, нямам думи, с които да ти благодаря. Ти връщаш вярата в живота и любовта, даваш светлина и любов. ~К.

Благодаря Ти за всичко, което публикуваш.Ти помагаш на много хора да намерят себе си и пътя в живота си.Бъди Благословена!!! ~И.

Здравей, скъпа Нели!

Слушам гласът ти от около две години. Медитациите с теб са прекрасни. Често пъти се случва да видя в Съзнанието си това, за което говориш в клиповете, преди да си го качила в ю туб. Информацията ми се дава с картини. Пиша това писмо, за да ти БЛАГОДАРЯ. Благодаря, че те има и че си с нас в този живот!  Благодаря, че си Себе си и сияеш в цялата тази Светлина! Имам чувството, че те познавам много отдавна и може би много Души, които те слушат се чувстват така.

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ, МИЛА НЕЛИ, ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СИ И КОЕТО ПРАВИШ! Благословена да си и нека Любовта, Мъдростта и Истината винаги да те водят в правия път!

Обичам те! Благодаря! ~М.А.

Нели, бъди благословена работата ти силата която вдъхва на хората и вярата в мен когато никой не вярваше благодаря ти!~Г.

Скъпа Нели, здравей!

От няколко седмици твоите видеоклипове са любимото ми нещо за слушане докато работя с ръцете си. Преди около седмица и половина или 2 попаднах на едино супер силно и изключително важно клипче за Пламъците близнаци. То ми  “отвори” очите изведнъж за един човек, който се появи изневиделица в живота ми, който има толкова много общи неща и интереси с мен, че чак се удивих.

Искам и да ти благодаря със цялото си сърце за прекрасните послания и изключително красиви видеоклипове, оригиналната докосваща музика, която звучи като фон…всичко е супер висококачествено изпипано. Възхищения  и много любов!!!!!

Видях на сайта Ви колко много неща има, всичко е толкова интересно, въодущевяващо. Благодаря че те има, че събуждаш нашите най-съкровени вътрешни същности, доброто и светлото в нас. Благословена да си! Обичам те! Благодаря за труда ти и Божествената светлинка! С много любов. ~Т.

Здравей скъпа Нели, благодаря ти от сърце за live медитацията на 15.08, много лечебно и вълнуващо беше, приказно! Много се развълнувах като каза, че на края на медитацията виждаш груповата енергия като една голяма пеперуда, защото по време на медитацията, ти като каза да видим какво още има в дъгата на аурата ни, аз видях в моята пеперудки и звездички. И после, като чух, че общата енергия има формата на пеперуда, душата ми се разтрепери и си казах, значи не си внушавам, значи наистина съм успяла да се включа към общата енергия, много се зарадвах, защото все си мисля, че по време на медитации не се свързвам както трябва с архангелите и с духовния свят. Благодаря ти за този прекрасен подарък, който ни направи на света Богородица и ти благодаря, че качи медитацията в youtube, защото искам и за в бъдеще да си я правя, толкова добре се почувствах от нея. Ти каза да ти пишем, как се чувстваме след медитацията. По време на медитацията се чувствах излекувана, но два часа след това част от оплакванията ми се върнаха, може би защото се върнах в реалността и отново ме хванаха страховете, но определено ми е по-добре и ще я правя и за в бъдеще, благодаря ти. Мога да ти пиша още много от вълнуващите ми изживявания по време на медитацията, но ти каза да сме кратки, защото получаваш много е-мейли и затова спирам до тук. Ако някой ден имаш време да ми отговориш, ще ти напиша и още мои изживявания и как ми е повлияла медитацията в бъдеще. Искам само още да кажа: Благодаря и на Господ и на Исус Христос и на света Богородица и на архангел Михаил и на всички архангели, че са те изпратили на земята да ни учиш и лекуваш, но искам да благодаря и на твоята душа, за всичко, което е изтърпяла, докато духовния свят те подготви да станеш наш учител и искам да ти благодаря, че си вървиш работата със сърце и че ни обгръщаш с любов и светлина. Обичаме те!~Т.

Мила Нели, сърдечно ти благодаря! Не спираш да ме удивляваш, толкова си разкошна!!! Живея в чужбина, по всичко личи, че Г. не е моето място.С чиста съвест мога да кажа, че твоите книги, карти, медитации и You Tube канал, поддържат живота ми, наистина е така! Благодаря, благодаря, благодаря, за всичко което правиш! Бог с теб и твоите близки!~М.

Здравей Нели!

От около 2 години следя видеята ти в YouTube. Открих те “случайно” в тежък и труден за мен период. Благодарение на теб и всичко което правиш аз успях да излезна от емоционалната дупка в която бях заклещена. Много драма, много мъка минаха през мен. След всичко което преживях разбрах, колко силна може да бъде душата.Твойте медитация с ангелите и дишането от кундалини йога ми помогнаха да се справя и да бъда нов човек изпитващ радост от живота. Толкова топлина и надежда даваш на хората. От дълго време искам да взема участие в твойте уебинари. Мечтая и някой ден да се запозная лично с теб! Благодаря ти, за всичко което правиш.
С много обич!~З

Мила Нели, радвам се да ти пиша след дълго време. Често мисля за теб с благодарност по време на медитации, като един от хората, които носят толкова светлина в живота ми. Сещам се за теб и като си погледна към часовника!Бях в Индия за почти месец. Никога не съм усещала влечение към тази страна и по-скоро ума ми възпроизвеждаше мисли от страх, но се отвори врата натам, за което съм много благодарна. В момента, в който стъпих там все едно си бях у дома и нещо съвсем ново, по-скоро дълбоко изплува, може би от спомените на душата ми. Всеки ден се случваше да виждам по няколко пъти огледални числа на часовника. Сетих се,че когато правихме семинара ”Стъпи в силата си”, винаги при определени времеви портали, ти правеше медитация и молитва и сега осъзнавам, че това е, което и аз трябва да правя, за усвояване на силата на този портал. Индия е като водовъртеж, но има и друга осезаема реалност, като много благодаприятна среда за постоянен молитвен дух, който съзнанието може да наблюдава.Видеата ти са винаги толкова актуални и силни!Благодаря ти и бъди благословена!~В.

Скъпа Нели, току-що видях новото ти видео “Съобщение от Архангел Михаил” на канала ти на YouTube и съм толкова развълнувана. Благодаря ти от сърце, и ти и видеото ти ми дадохте толкова много утеха, надежда и радост.Ти отново безкрайно ми помогна чрез посланието, което ми предаде, сигурна съм, че си зарадвала и окуражила и много други хора, които се нуждаят от помощ. Моля се за теб, Господ да ти даде като награда всичко, което ти е нужно.Специални поздрави и признателност!~T.

Dear Nelly, you are awesome! I feel like you don’t give your self enough credit. I wish you could see yourself through our eyes. You are a great person and we love you. Keep up the great work!~J.

Your laugh makes me smile each time I hear it, your gentle voice is healing me, thanks for that. Your videos are an inspiration to me and are what started me on my path of awakening to more of this world then what meets the eye. Thank you for being who you are, greatеly appreciate all of you. Love and gratitude, beautiful Nelly!~B.

Dear Nelly, I could listen to you all day long. Fantastic information, thank you so much for sharing it. You are showing me the way of love. You are inspiring me every day to be a better person of myself. We need you! You are a blessing to us all. Much love to you and all.~K.

BLAGODARIA  vi mila NELLY!…..i vsichki ANGELY koito sa s men. Tova e naistina Valshebstbo, kogato se sluchvat chudesa.
Sluchiha mi se neshta, v koito az zatvardih viarata si.Nelly ti si tolkova skapa v ochite na VSELENATA, che svetlinata v teb stopiava vseki mrak.
Mrakat e mogashta Taina, slugitel na Istinata, prikrit slugitel. Samo silnite i iskashti razbirat tova.
Ti si Lubov, zashtoto si Svetlina, zashtoto si RAZBRALA, zashtoto si IZBRALA i zashtoto si IZBRANA
Ti raztapiash mraka v vseki edin chovek koito iska i moge. VIARVAI!  TI IMASH BEZKRAIA!
Ti si prekrasna maika, ti si lubiashta dusha.
Ti imash prekrasno tialo i prekrasni vazmognosti! Ti si prosto krasota v SVETLINATA i BEZKRAIA! Prodalgavai da razpraskvash lubovta krai sebe si. Ne mu misli. Ima koi da misli za teb! Zemiata maika ima nugda ot teb. Tia ti se otblagodariava.Voliata ti e mogashta i ti si vodena ot Vsevishnia, ne spirai da davash. Kogato BOG te lishi ot neshto to e zashtoto ne iska da te lishi ot sebe Si. Vselenata ne ti kazva Do tuk, prosto ti izprashta znak da prodalgish v druga posoka. I TI go PRAVISH YSPESHNO!Nameri nachin da razprasnesh vsichki tezi udivitelni znania, vsichki tezi udivitelni vidiota koito si napravila i prodalgavash da pravish. Dori napravi na angliiski. Nie  balgarite sme si balgari. Mnogo veche ot nas razbirat tazi sila koiato imash, tezi koito ne iskat da razbirat razbira se atakuvat, no do edno izvestno vreme, zashoto sa slabi……Vselenata ima nugda ot teb!!! Ti si probila tamninata i si poznala BOGA.  Kogato mraka v teb e svetlina, to Kolko goliama shte e svetlinata navsiakade v nashata krasiva Vselena, kogato hiliadi sa s teb i viarvat v teb.Razbirash li Kolko si tsenna!

Taka che vzemi si prevoznoto materialno sredstvo skapa Nelly, koeto e izkluchitelno NOV model i e izkluchitelno charovno i krasivo i DERZAI!Ti si novia model na vazmognostite v vseki edin ot nas. Prodalgavai skapa NELLY! Ti si istinata, svetlinata i givota! TI MOGESH! Blagosloveno da e sardseto Ti MILA NELLY!”~K.M.S.

Blagodarja ti Neli 4e te ima! Blagodarja ti za znanijata I opitite koito spodelja6, blagodarja za svetlinata kojato razpraskva6, ti si val6ebnitsa, Angel, beautiful Fairy! A kolko si krasiva, 6tedra, vesela, svete6ta!!!~Д.И.

Здравей мила Нели! Ще си позволя да се опитам ти опиша своите чувства и усещания след като отворих книгите ти. Казвам „ опитам”, защото с думи това е невъзможно, нужно е да се изживее, за да се разбере напълно. 

В момента когато видях новите ти книги, така се развълнувах, че се разплаках от щастие! Сякаш майката на току— що новороденото ми се е доверила и ми е дала да прегърна бебенцето ѝ! Неповторимо, уникално! 

Исках по— скоро, веднага да влезна в света на твоите творби, толкова близко бяха до мен! Обстоятелствата около мен обаче изискваха да проявя търпение, за да остана насаме и да отворя книгите ти. Тук намерих своя си начин, като докато работех и чаках да дойде този момент, аз многократно си поплаквах, докато благодарността, признателността и любовта ми към теб ме изпълваха.  

Предполагам, че много хора имат някакви предубеждения относно електронните и аудио книги. Признавам, че и аз се надявах новите ти книги да имат и хартиен вариант, за да могат да се почувстват по най— достъпния според повечето хора начин— чрез допира с ръцете и очите. Интересно ми беше и очаквах наистина с нетърпение да разбера какво ще бъде, като не мога да погаля корицата на книгата, като не могат очите ми да се върнат на мястото, което искам да препрочета. 

Искам да уточня, винаги съм била сигурна, че новото, което правиш, ще е по—добро и има причина, за да го правиш така. Т.е. аз ти вярвам и ти се доверявам. Наблягам на тези думи, защото за мен това е най— важното, което ми позволява да съпреживявам винаги споделените твои преживявания по възможно най— близкия за мен начин.

Слагам слушалките, отварям имейла с първата ти книга и прочитам, че изпълнителят е неизвестен. Набързо през ума ми премина въпроса „Защо неизвестен?”. Пускам. Ти заставаш до мен, гласът ти звучи не само в ушите ми, а сякаш излиза от мен самата. Изпълва ме цялата. Прекрасно е! Това с хартиена книга е невъзможно да се получи. Включват се всичките ми сетива! Сякаш съм с теб, частица от теб, твоите емоции стават и мои! Ти ме заведе на места, които виждах само в мечтите си! Ти ме въведе в света на делфините и китовете и аз станах част от него! Истинско вълшебство е да си в такава прекрасна приказка за океана, който не съм виждала до сега!

Чувствам се променена. Много променена, сякаш преродена след всичката информация, която приех, след всичко, което остана в мен още след първото изслушване на книгите ти!

Въпреки, че бях вече запозната от твоите публикации с интересни преживявания, части от книгите ти, сега е различно, по— озезаемо се усеща всичко!

Изненада ме много приятно и с медитацията за скок в паралелен свят и срещата с моя близнак там! 

Мога да пиша безкрайно, но спирам до тук засега.

Изводите и ползите за мен от книгите ти са много и ще се увеличават. Сега съм уверена, че неща, които съм смятала за плод на фантазиите ми още от детството са всъщност реалност. 

Това е след първото изслушване на книгите. Искам да го направя още много, много пъти!

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ! ТИ, мила Нели си ЛЮБОВ! БЛАГОДАРЯ!~В.П.

“Здравей, Нели… Искам най-напред да ти Благодаря безкрайно много, за книгите за делфините. Това беше невероятна радост за мен.Прослушах ги в почивния си ден, или по-точно,съпреживях ги, изживях всичко, което споделяш в прекраснияелектронен вариянт, който според мен е чудесно решение на проблемите с отпечатване и разпространение. Информацията, която поднасяш е много важна и значима. Медитацията “Джъмп руум” е прекрасна.И въобще, медитация, която е водена от твоя глас, е приказно изживяване.Аз съм изключително сензитивна и живея в много чисто енергиина островна държава-Ирландия, и тук ги няма онези тежки, плътни и разрушителни енергии, които в момента тегнат над Европа… до скоро жиеехме в Италия и се махнахме от там.Та…. повдигна ме, това е… с една дума, докато прослушвах книгите ти за делфините, това, което почувствах и “видях” с душата си, ме повдигна.Имах и лично емоционално пречистване с рев, естествено. Днес, като отидох на работа, аз още бах на Хаваи с тебе и делфините… някъде към обяд се сетих, че съм на работа.И така… подкрепям те за решението за електронни книги. За информацията за делфините… и изобщо за работата, която вършиш, на 100% те подкрепям и ти благодаря.Знам,че е трудна духовната работа с българите. Ние си предаваме и тормозим светите хора и героите… ама майната им на предателите.. Ти си работи, и това е.Много съм щастлива, Нели, много….. ще дойде ден, в който заедно с теб, ще плуваме с делфините на Хаваи.Целувам те. Обичам те. БлагоДаря!” ~А.

“Узнах за Нели случайно от моя приятелка. Това стана в труден за мен момент, свързан с много страхове относно мен и семейството ми, с безпокойство, напрежение и необходимост да се боря със злите сили. Прослушах видео клиповете, които Нели помества в YouTube канала й, разгледах сайта й и реших, че може би това е човекът, който ще ми помогне. Поръчах лекуване чрез ангелско четене, което осъществихме през скайп. По време на сеанса имах чувство, че винаги сме се познавала с Нели. Толкова непринудена и приятелска беше стрещата ни. Нели направи връзката с моите ангели хранители и с Исус Христос. Получих ценна информация, от която се нуждаех. Изключително важни за мен бяха конкретните й съвети как ежедневно да предпазвам себе си и семейството си  от негативно  въздействие. Нели успя да ми вдъхе куража и вярата, че съм силна и мога да се справя със ситуацията сама, че трябва да имам доверие в себе си, че никой не може да ми навреди, ако изпитвам любов и уважение към себе си, ако имам доверие в собствените си сили и следвам законите на любовта. Никой не е в състояние да наруши свободната ми воля без моето съгласие. Срещата с Нели беше повратен момент в моя живот. Аз повярвах на Нели и на себе си. Оттогава следвам съветите й и ги споделям с мои приятели, които се нуждаят и търсят помощ за да се справят с подобни проблеми. Няколко месеца след ангелското четене аз се чувствам нов човек. Успях да обърна много неща в положителна за мен посока, успях да се освободя от страховете, вярвам в силата на собсвената си воля и се старая да живея по законите на любовта. Продълвавам да следя всички изяви на Нели, следвам съветите й и съм й безкрайно благодарна за промяната, която извърши с мен. Нели, ти си един от моите ангели харнители! Ти даряваш всички нас с толкова много светлина и обич! Благодаря ти от все сърце, скъпа Нели!” ~С.Т.

“Имах удоволствието да взема участие в няколко сертификационни курса, организирани от Нели. Още по време на първия, който бе „Аура лечител и духовен консултант“, усетих невероятно повдигащата, нежна, любяща и силна енергия на ангелите. Въпреки че в началото не бях уверен и изпитвах известна доза страх, несигурност от това какво предстои, Нели, с помощта на ангелите и архангелите, направиха всичко толкова приятно, спокойно, с усещане за защита и сигурност, че дори не се усещаше как времето минава, докато правихме медитации и терапия. Нели споделяше с нас цялото си знание и мъдрост с толкова любов, внимание и отдаденост. Всичко беше поднесено много ясно, добре структурирано, по интересен и завладяващ начин, с чувство за хумор, че накрая дори не ти се иска да свършва. След курса, се чувствах повече от чудесно, голяма част от притесненията и  страховете ми бяха ичезнали, чувствах се като перце и сърцето и душата ми ликуваха от преживяното.  С радост и вълнение започнах да прилагам всичко научено по време на курса, като много скоро след това започнах да изпитвам положителната трансформация, за която толкова жадувах, но така и не започвах. С помощта на ангелите и архангелите започнах да се грижа още повече за тялото си, започнах да обръщам повече внимание на положителните мисли, цялостното ми осъзнаване се повиши и постепенно започнах да придобивам все повече увереност, което продължава като процес и в момента. Но това, което преживях, ми даде този летящ старт – буквално ми даде крила. Обясних си толкова неща, които съм смятал, че не са редни, не съм намирал смисъл в живота, в хората около себе си, в това, което се случва около мен… Цял живот ще бъда благодарен на Нели за това, че ми показа пътя на Любовта и Светлината, точно когато имах нужда най-много, за подкрепата, за любовта, за вниманието и отдадеността, с които преподаваше и ми помагаше да направя всяка следваща стъпка, че ми напомни за истинския ми произход и за мисията ми в този живот. Вярвам, че съм на правилния път и голяма част за това дължа на това, че имах учител като Нели, който да ми припомни за божественото вътре в мен!” ~Н.К.

“От известно време следя всичко, което Нели публикува на сайта си, във Фейсбук или на Youtube канала й Magical World. Радвам се на полезните информации и съвети публикувани от нея, съпреживявам прекрасните впечатления от нейните пътувания по света и вечатленията от срещи с многобройни служители   на светлината. Много се зарадвах, когато в края на 2016 Нели обяви предстоящите сертификационни курсове за лекуване на предишни животи и хипнозотерапия и се записах с огромно желание и вълнение от престоящите изживявания. Очакванията ми се оправдаха. Курсът бе едно невероятно преживяване и пътешествие във времето, под опитното водачество на Нели. По време на курса Нели демонстрира изключителен професионализъм, организираност, работоспособност, готовност и огромно желание да ни въведе във вълшебния свят на пътешествие на душите. Независимо от все още не-особено големия ми опит в медитирането, успях да следвам напътсвията на Нели и да визуализирам предишни прераждания на душата ми, успях да направя връзката между предишните ми инкарнации и съществуващи проблеми в настоящия ми живот. Усвоих умения и практически техники за балансиране на кармата и лечение на проблеми, водещи началото си от предишни инкарнации. За мен курсът бе едно вълшебно пътуване в предишни животи и във вселената. Удовлетворена съм и имам чувство, че натрупаният опит ще бъде важна стъпка към промяна и търсене на повече духовност в живота ми. Ще ми даде възможност да помагам на тези, които имат нужда от помощта ми. Благодаря ти за ценните познания и неповторимите преживявания, Нели!” ~С.Т.

“Здравей мила Нели,
Пиша ти по повод промяната в живота ми от както научих за теб, а по късно се запознах с теб и няколко пъти се срещаме на живо.
Преди това четяхме и гледахме книгата и филма “Тайната” на Ронда Бърн т.е. имахме някаква представа за силата ни за нашите бъдещи преживявания. Всичко се промени когато разбрахме за теб в предаването на Стойчо и през май 2015 г. присъствахме на семинарите в парк хотел Москва.
Ти, мила Нели имаш невероятно излъчване. Когато човек те види – излъчване, харизма и светлина. А когато говориш и обясняваш вече ефекта става неописуем.
След срещите си с теб усещам неописуем прилив на енергия, спокойствие и вътрешен мир.
Обясняваш някак просто, достъпно, сърцато и завладяващо. С примери за твои изживявания и на клиенти. Отначало не бях наясно с много неща, но сега като чета твоите постове, записките от лекциите, книгите на Дорийн мога да кажа, че разбрах доста неща и изживяванията, които изпитвам станаха чудесни.
Най-важното, на което ме научи е, че всеки човек има път, който трябва да извърви, че всичко е в ръцете на Господ и нашите мисли в момента са нашите утрешни преживявания. Благодаря ти за това, че ни учиш да не мислим за миналото – то вече е назад – нещо, което преди при мен не беше така, непрекъснато мислех за лоши неща, които са се случили – правеше ме гневна. Всичко на което ме научи кундалините упражнения, мантрите, които непрекъснато звучат в дома ми, медитациите – много често докато медитирам изпитвам страхотна топлина –  Архангел Михаил.такива изживявания имах когато медитирахме при срещите с теб на живо. Това от което съм доволна е, че хора около мен които бяха абсолютни “Тома неверни”  – сега ми казват я пусни някоя мантара, че ми е хубаво като слушам и се чувствам добре. Вече си говорим на подобни теми и се променят.
Имам още много да уча , но важното е, че те открих и живота ми е спокоен и се чувствам чудесно. Както вече съм ти писала Благодаря на Бог, че ни показа, че те има и сме твои ученички! Прегръщам те силно и ти желая на теб и  семейството ти здраве, спокойствие и Всички Висши Сили да ви пазят и закрилят.
Мила Нели, не обръщай внимание на негативните хора спрямо теб, дори изобщо не ги коментирай – те са прашинка в цялото от нас твои последователи, които те обичаме и ценим! Имаме нужда от всяка твоя дума и напътствие!
Бъди Благословена!” ~М.
 
“Здравеѝ мила Нели, много ти благодаря за вниманието ти към мен. Благодаря също на Бога че ме срещна с теб. Нашата среща и общуването с Ангелите, е едно невероятно преживяване за мен.. Сега ми е спокоѝно, не ми се плаче, имам мир във душата чувствам се прекрасно. Благодаря ти. Зная колко много ангажименти имаш, и факта че си отделила от времето си и за мен ме прави много щастлива и благодарна. От малка съм чувствала че трябва да съм добра и силна.Всичко което публикуваш за мен е в точния момент. Благодаря мила Нели. Приеми моѝте Почитания към Теб. Обичам те.” ~В.Н

“Мила Нели, здравей! При мен всичко е така, както е редно да бъде. Щастлива съм. Безкрайно се радвам, че си в живота ми. Благодарна съм ти за всичко, Нели. Подари ми невероятни преживявания и приятели, които нямаше да имам без теб. Ти присъстваш неотлъчно във всяко мое ново утро, във всяка мисъл, във всяко действие. Благодаря, че мога да споделя интересни моменти от света около мен. С цялото си сърце и душа ти желая да продължаваш да бъдеш неспирния поток светлина, мъдрост и любов!!!” ~С.М.

“Здравей, Нели! Промяната при мен е много голяма, по-лесно се проявява това, което искам. Но най-голямата промяна е в душата ми-тя е по-добра от преди! Имам огромна надежда и енергия, въпреки корпоративния свят, в който работя. Виждам промяна в много хора, с които контактувам. Чувам ясни послания, вече ги различавам по енергията около шията и ушите ми, когато се появяват. Те звучат сякаш са нещо написано някъде и някой го чете-толкова е сигурно като послание. Започнах да виждам около хората цветове, усещам  нагласите им по време на срещи. Веднъж дори заподозрях мотна измама с имот, който беше предмет на сделка и я спряхме докато се убедим, че е точно така. “Просто го знаех!”. Част от близките ми се промениха, други ме “изпитват ” постоянно, но атмосферата в къщата е много нежна и приятелска. Дори веднъж докато децата си играеха, чух ясно да направя видеоклип и разбрах защо-  с тях играеше синьо кълбо, което много бързо обикаляше стаята. Толкова беше вълшебно. След обученията ти енергията ми се увеличи. По време на молитва тялото ми се върти в кръг, усещам много енергия. Видях себе си в минал живот с любимите ми кристали. А по време на медитацията в Лемурия усетих тези, които обичам още. Много ми беше мъчно за тях. И сега като пиша ми се насълзяват очите. Сигурно тогава съм била най-щастлива! След вълшебството да съм твоя ученичка, Нели, знам какво искам и каква е задачата ми! Благодаря ти за всичко!” ~В.Б.

“Скъпа Нели, за мен си моя свят учител и благословен ангел! Щастлива съм, безкрайно те обичам и не спирам да благодаря на Бог всеки ден, че те намерих и те имам в живота си!!! Моля се с цялото си сърце и душа светлината в теб, любовта, добротата и благородното сърце, които имаш да привличат същата тази всеотдайност, чистота, нежност и любов, които самата ти излъчваш и даряваш всички нас!!!… Ти си океан от мъдрост. Благодарна съм, че те намерих. Всеки път, щом си помисля за теб, сърцето ми се изпълва с огромна приливна вълна топлина… Енергията, която ме облива, ми напомня безусловната любов…….. Не минава ден, в който да не мисля за вълшебните моменти заедно с теб и останалите ангелчета. Благодарна и щастлива съм! Обичам те!” ~С.

“Нели, желая ти благословен, слънчев ден, изпълнен с приказна красота и ангелски вълшебства!!! Толкова се унасям в интересните и мъдри неща, които публикуваш, че мога да си остана цял ден на компютъра, без да усетя как минава времето. Знам, че много хора ти го споделят, но и аз скромно изказвам към тяхната благодарност и моето Благодаря за всичко, което си постигнала и продължаваш да правиш не само за нас, а много по-важно – за целия земен свят!!! БЛАГОДАРЯ, НЕЛИ!!! ОБИЧАМ ТЕ С ДУШАТА И СЪРЦЕТО СИ!!!” ~С.

“Мила Нели, много ти благодаря за помощта и лечебната енергия! След твоята терапия се чувствам чиста и спокойна, започнах да разбирам и ангелските съобщения. Много ти благодаря, че ми показа как да се свързвам с тях и да получавам напътствия всеки ден. Толкова съм щастлива, летя. Изчистих къщата така както ме научи и вече нямам неканени гости, всичко се нормализира. Олекна ми, така се бяхме притиснили всички в къщи. Добре, че те има! Ти ми даваш вяра и надежда всеки ден. Благословено да е сърцето ти, земно ангелче!” ~Л.К.

“Здравейте, името ми е Мая и бих желала да споделя с вас моето преживяване по време и след консултация с Нели. В един прекрасен майски ден получих съобщение от Нели Ейнджъл. Тя ми даде час за консултацията, за която я бях помолила. Не мога да ви опиша колко бях щастлива. С трепет и вълнение отидох на срещата. Нели ме посрещна с голяма усмивка и сияещо лице. Прегърна ме, въпреки, че не се познавахме лично. Усетих невероятно спокойствие и топлина, които ме обляха. Имах чувство, че се познаваме от преди. Усетих я много близка. Предварително си бях намислила въпросите, които ще и задам. Чудех се дали ще ми стигне времето за да получа информация за всичко което си мислех. Нели сякаш прочете мислите ми и  каза, че ако е необходимо ще ми даде още 5 мин. Зададох един, два въпроса на който Нели отговори. После се случи чудо. За пръв път в живота си усетих какво е някой телепатично да разбира какво си мислиш. Вълшебницата Нели започна да говори без да спира. Отговаряше на въпросите, който идваха в ума ми без аз да си отворя устата и да попитам. Беше нещо невероятно, вълшебно. Тя сваляше информация от ангелите. Основният въпрос, който ме вълнуваше беше за лечебния Боуен център в който работех. Исках да получа повече информация за успеха при лечение на пациентите ми. Нели ми каза, че скоро ще отворя собствен лечебен център в който ще имам много хора на които ще помагам. Честно да си призная тогава не повярвах. За да имаш свой център са необходими доста средства.Един ден седнах на една пейка в парка и започнах да мечтая. Представях си какъв искам да бъде моят Боуен център и изведнъж сякаш Нели и нейните ангели се появиха до мен и ми прошепнаха “бяла спретната къщурка с две липи отпред”. Аз се стреснах. После си помислих, че това е само в ума ми, но ангелите пак ме попитаха ”Искаш ли липите?”, помислих си, че започнах много да си въобразявам, но те пак ме попитаха ”Искаш ли липите?”. Отговорих, че ги искам. Станах от пейката и си тръгнах. Чувствах се странно, за пръв път ми се случваше и не бях сигурна дали наистина чух ангелите или само така си мислех. Доказателството не закъсня. След няколко дни като се разхождах видях табела на един магазин, че се продава. И познайте какво друго? Две липи отпред, а на сградата в която е магазина и казват Бялата Къща. До тук добре си мислех аз. Сигурно наистина ангелите са ми шепнели, но от къде ще намеря парите. Естествено, че когато ангелите решат да помагат нещата се подреждат. На следващият ден се обади майка ми и каза, че има купувач за къщата, която се опитвахме да продадем от няколко години. Веднага се обадих на телефона от обявата за магазина и попитах за цената. Обявиха ми много висока цена. Тогава пак ангелите ми прошепнаха ”’Кажи колко пари даваш и чакай”. Аз този път не се поколебах и казах сумата която щяхме да вземем от продажбата на къщата. Собственика на магазина не се съгласи защото това беше цена много по-ниска от тази която той искаше. Ангелите продължаваха да ми нашепват ”Чакай.”  Един ден ми се обади собственика на магазина и ми каза, че е съгласен с нашата цена.Днес вече имам свой лечебен Боуен център и много доволни пациенти. Тъй като изкарах при Нели и сертификационния курс за лемурийски и ангелски лечител скоро ще разширя дейността си. Ангелите ми нашепват за това.Безкрайно ти благодаря, миличка Нели, че ми помогна да разперя криле и да полетя! Ти ме научи да комуникирам с ангелите. Обичам те безкрай! Нека радостните моменти в които помагаш на хората да се събудят и да открият мисията си те зареждат с нови сили! Бъди благословена!На всички вас, които четете тези редове пожелавам да откриете пътя към своето щастие! От сърце ви желая да откриете своята вълшебница Нели , така както аз успях.” ~Мая Узунова, лечител и собственик на лечебен център Боуен.

“Здравей, мила Нели!
Искам да споделя, че след ЛЕМУРИЙСКОТО ЛЕЧЕНИЕ на 17.09.2016г., се чувствам още по-щастлива. Разбрах,че делфините лекуват! По време на медитацията, когато бяхме до Лемурия във водата, делфините ме обкръжиха и аз се намирах в центъра, а те плуваха около мен в кръг по посока обратна на часовниковата стрелка. Телата им имаха наклон на ляво, главите им сочеха нагоре,а опашките са надолу. Плуваха почти изправени. Беше вълнуващо. Влезнахме в пирамидата и видях,че всички сме еднакви. Бели искрящи хора с бели дрехи, бели коси и много ярка светлина (никога няма да забравя това). Всички лежахме в кръг с глави към центъра и крака навън, излъчвахме много светлина. После когато трябваше да си спомним какво сме правили, аз се видях със дълга черна коса с голямо чело и хубава носия и събирах нещо наведена, намирах се всред цветя и треви на полянка. След това при медитацията с Еднорозите чух, че си имам Еднорог. Попитах го как се казва и ми отговори ЛУНА, бях много щастлива. В София по време на медитацията се видях на много планети, че живея, но една красива картина имах на Марс и попитах, ама там нали няма живот, но ми се отговори, че има живот. След време се свързвах телепатично с теб Нели. Казвах ти „Нели помощ” и ти пишеше нещо на стената си и ми даваше сила и кураж. Благодаря. Разбрах,че всички ние сме свързани и си помагаме, дори на сън. Дори на скоро (по време на сън) ти доведох едно дете, момче11-12г. да го лекуваш, защото имаше лоши родители. Появявам се в съня на обичаната от мен С. М., която вижда лицето ти (според нея сякаш я подготвяш за случващото се). С. ме лекува в прекрасен каменен замък (ситуацията беше много критична). Разбрах, че тя усеща чувствата ми телепатично, винаги. Обичам всички с които се запознах, благодарение на теб. Обичам те. Знам,че Бог е с мен и ще намери май-доброто за мен. Ти мила Нели разкри един прекрасен свят на Феички, Еднорози и вълшебни места, лечебната сила на кристалите. Научи ме да внимавам какви думи използвам. Сега обичам повече всички, прощавам повече и обгръщам всички в Любов и Светлина. Кристалните, Индиговите, Златните (всички Звездни,Божествени) деца са моята мисия, аз изпитвам много любов към всички деца, но Звездните много са ми мили и ги защитавам. Обичам те мила Нели! Благодаря с душата си, че те има и за всичко, което правиш за света. Успех във всички твои начинания, Нели! Бог да е с нас! Амин!” ~Д.С.”Скъпа Нели, искам да ви благодаря че ми помогнахте да променя живота си, правейки всичко товаq което е показано в клиповете ви на YouTube, след като го правех в продължение на месец нещата при мен коренно се промениха, започнах да подписвам договори за огромни суми и имам средствата да си плащам сметките дори и да ми остават пари. Много ви благодаря! Прекланям се пред вас и се радвам че ви има! Нека всеки изпита това чуство просто е уникално. Благодаря ви че съм част от вас.” ~М.

“Здравей Неличка, ще ти призная, че преди да те срещна не вярвах нито в ангели, нито в лоши сили, които могат да ни навредят. Последната година обаче всичко се обърна наопаки, много хора в семейството се разболяха, бизнеса ни не върви, постоянно се карахме в къщи, за най-малките неща избухваше скандал, сякаш лошия късмет не ни напускаше. Случайно разбрах за теб от едно тв предаване, които изгледах на интернет. Впечатли ме чистотата в очите ти, положителната ти нагласа и усмивката ти, а мъдростта, която извира от теб, това си е дар божи. Благодаря ти, че сподели и с нас любовта си към духовния свят. Нели, ти лекуваш с присъствието си! Не можах да откъсна очите си от твоите. Ти ме накара да се замисля, потърсих и прочетох много книги за ангелите и си обясних много неща, за които дотогава си мислех, че са плод на въображението ми. След консултацията ни всеки ден медитирам и викам ангелите и духовните учители на помощ. Викам ги за всичко. Знам, че са с мен и семейството ми и че ни помагат. Постепенно взаимоотношенията ни се промениха, станахме по-търпеливи един към друг, изслушваме се, не се караме. Благодаря ти, че препоръча Архангела на комуникацията, вярвам, че той помогна да се запазим като семейство. Всеки ден призовавам и Архангел Михаил за защита на бизнеса ми и къщата ни. Нещата потръгнаха и знам, че ще става все по-добре. Благодаря ти за всичко, мила! Обичам те! Бъди благословена ти и семейството ти!” ~Р.С.

“Благодаря Ви Нели. Благодарение на Вашите публикации аз придобих по-голямо самочувствие и увереност в себе си. Благодарение на Вашите публикации започнах да се моля на ангелите и света около мен започна да се променя. Всичко се нарежда неочаквано. Благодаря Ви.” ~Р.В. 

“Здравейте Нели искам да изкажа огромната си благодарност към теб. Защото чрез теб Бог и Архангелите ме водят по пътя на Любовта и Светлината Благодаря Благодаря Благодаря!” ~С.Б

“Нели, слънчево те прегръщам и ти благодаря, че те има. Всичко, което правиш за нас, българите по света, е изключително ценно. Ние сме благословени, че имаме такава светлина да осветява пътя ни и да ни прави по-добри. Благодаря ти, че ми отвори вратата към този чуден свят на любов и красота. Всеки ден слушам дисковете ти и медитирам, препрочитам книгите ти и в тях винаги намирам отговорите, които търся.” ~А.Ж.

“Нели, здравейте. Благодаря ви от сърце за прекрасните видеа в ютюб, дисковете ви и книгите, които са до главата ми на нощното шкафче. Излъчват толкова силна енертия, успокояват ме и ми дават вяра, че ангелите и Господ бдят над мен.” ~В.С.

“Благодаря , че те има НЕЛИ! Благодаря, за хубавите ти дискове!Медитирам всеки ден с теб и ангелите, и животът ми се промени. По-спокойна съм, по-уверена, започнах да привличам и нови хора около мен. Чувствам ангелите около мен и тяхното присъствие ме зарежда и ме прави позитивна и уверена. Благодаря ти, не мога да изкажа с думи какво чувствам като чуя гласът ти. Толкова си ми близка, сякаш те познавам хиляди години, сякаш си ми сестра, приятелка, дъщеря, хубаво и леко ми става на душата като те слушам. Ти си нашият земен ангел и правиш чудеса, не само за мен, а за много хора. Поклон на делото ти.” ~КК

“Здравей, Нели! Преди около 2 месеца сънувах, че две крила ме обгръщат. Почувствах се спокойна, блажена и в безопасност. После започнах да търся информация за ангелите, намерих и теб, и животът ми и този на семейството ми се промени към по-добро. Има любов, хармония и светлина! Благодаря, че те има!” ~Е.Т.

Здравей, мила Нели, Искам да ти благодаря от сърце за всичко което си! Добре че беше ти и ангелите в най-трудните мигове в началото на пътя ми иначе щях да полудея. Само чрез твойте напътсвия успях да се изправя на крака. Вътрешно усещам и знам че искам да лекувам и помагам на хората но все още не съм разбрала как. БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА НЕЛИ ОТ СЪРЦЕ ОБИЧАМ ТЕ! ~А.П.

Благодаря, Нели, че ми спаси живота и эравето! Бъди жива и здрава! Благодаря.~СД

Благодаря ти Нели, всеки ден с удоволствие те слушам! Бъди жива и здрава, пожелавам ти го от цялото си сърце. Ти за мен си един ангел! ~АП

Neli Blagodarya na gospod che te ima. Taka uspokoyavashto mi deistvat dumiteti i glasa ti. Karash me da se chustvam super silna. Vapreki mnogoto mi angdzimenti mnogoto mi rabota i napredzenie. Rabota oshte po usardno, I iskam oshte da moga da pomagam, i na bivshata mi shefka s neshto ako moga. Vapreki che rabota za druga firma. AZ iskam da se rakovodya ot sarceto ot vatre. Ne samo da rabota za pari. Iskam da moga sashto da pomagam. No NEZNAM koe da slusham I chuvam v men. Razum ili sarce. Blagodarya ti Neli. Obichamte. ~ BM

Нели, много те обичам и благодаря на Бог, че те срещнах! Ти промени живота ми! Много обичам да те слушам, имам нужда да те слушам всеки ден. Гласа ти е вълшебен, толкова успокояващ и зареждащ с енергия. Чувствам се изпълнена с любов и надежда. Ти си светлина! Благодаря ти за всичко! ~ДБ

Нели, много ти БЛАГОДАРЯ, за това, което правиш за всички нас! Обичам те! Бъди благословена!~ТВ

Здравей Нели, Вибрацията на гласа ти много успокоява и вдъхновява  ~МХ

Благодаря на Бог че ви Има. Вашата усмивка и Светлина са ни толкова нужни. И всичко което правите е прекрасно.~АС

Нели, благодаря ти за труда който полагаш всеки ден да качваш видеа, които облекчават живота ни тук на Земята. Благодаря ти за съветите и любовта с която ни даряваш! Благословена да си!~КБ

Книгите ти са вълшебни! Благодаря Нели, на теб и на всички прекрасни Ангели, Архангели, майка Богородичка, Бог и на цялата Вселена! БЛАГОДАРЯ!БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!!!~ВЯ

You ARE MY SUN SHINE, Благодаря Ви Мила Нели за вълшебството! “Чудеса с Ангелите” и “Излекувай вътрешното си дете с Ангелите” е моят пътеводител към светилината!

Благодаря от сърце! Желая Ви щастие! ~НТ

Zdravei, Nelly, Haresvat mi tvoite videua na YouTube. Haresva mi da te slusham, vdahnovjavat me tvoite dumi i energija. I s tova me motivirash da varvja napred i da mislya pozetivno. Da ne se spiram pred nikogo i nishto. Da presledvam mechtite si. AZ Sam BM i ziveja v Belgija. Bagodarya ti za prekrasnite dumi. Blagosnoveno da e sarcetoti Neli. I gospod vinagi da e s teb I do tеb.~Б

Дълбока благодарност и обич за Нели която много обичам и слушам като най-добра приятелка. ~АС

Прекрасната ми Нели!

Благодаря ти за всичко,обичам те!~Сz

Здравей Нели! 🙂 Първо искам да ти кажа, че си един много светъл и блестящ ангел, благодаря ти че те има, и че си толкова всеотдайна и помагаш на прекрасната ни планета да върви по пътя си нагоре! Дано да успеем всички заедно като едно цяло с цялата доброта във вселената да направим великия преход. Имам тежки изпитания с родителите ми, особено с баща ми и искам да кажа, че случващото се в момента изобщо не ме учудва и не го приемам за нещо лошо.Това е неговата карма,но знам , че всичко е за добро и този човек ще се прероди много по-възвишен.От малък усещах нещо в мен.Зодията ми е близнаци и винаги съм се чувствал странно,различен от другите. Сякаш някаква сила витае в душата ми и моето тяло. Вече просто знам,че имам по-специална мисия на земята.Пожелавам ти цялата любов на света и позитивни вибрации от всички части на вселената! АМИН 🙂 ~Г.

Благодаря ти Нели за това че ме вдъхнови! Един ден преди година попаднах на твое интервю случайно, защото търсих значението на повтарящите се числа на часовника та той всеки ден ми показваше 11:11 и аз почнах да търся в интернет но ми излезе твоето интервю и от тогава аз не спирам да вярвам на бог и ангелите. И знаеш ли, винаги когато съм в трудно положение ти пускаш видео и то е сякаш точно за мен в точния момент. Благодаря! Бъди благословена! ~ТВ

Нели, благодаря ти за труда който полагаш всеки ден да качваш видеа,които облекчават живота ни тук на Земята. Благодаря ти за съветите и любовта с която ни даряваш! Благословена да си! ~КБ

Благодаря ти за всичко Нели

Благодарение на теб знам името на Ангела си

Живота ми става по-добър

Желая ти цялото щастие на света  ~TG

Mila Neli ti si prekrasna. Tvoite vidiq sa moq Eleksir za Prekrasen San i patevoditel za valshebni izpalneni  s radost dni. Badi Blagoslovenna. Blagodarq ti~TS

Ти си специален човек и аз много се радвам че ни помагаш. Знаеш ли днес е много различен, няма го празния поглед, с който ставаше сутрин -благодарение на теб! Ти му вдъхна огромна вяра.

Целувам те и те обичам! ~СН

Здравей Нели искам да ти благодаря за това, че ми помогна да се събудя и беше до мен чрез видеата си, ти ми показа че не съм сама. Благодаря за времето което отделяш за да записваш видеата с които  споделяш с нас чиста и искрена информация. Благодаря ти, че ме научи на толкова много неща. Аз съм момиче на 18 години което винаги се е чувствало малко по-специална, като дете имах ярки изживявания и спомени от предишни животи, но не тук на земята а друг свят пълен с любов, единство и хармония. Благодаря че ми показа, че всички неща които съм усещала вътрешно не са били плод на моето въображение, а цял един нов свят, свят който ме беше повикал да дойда и да помогна както на него така и на моята душа. Благодаря Нели от сърце за това, че се появи в живота ми и помогна да се събудя напълно. Благодаря ти продължавай да правиш видеа и да даваш чиста и искрена информация и любов ти си един истински ангел. Благодаря че те има товя глас ми напомня на глас на стар и добър приятел. Бъди щастлива и благословена. Сат нам.~А.

Привет! Какво забележително усещане, да пристъпиш с вяра и стаено уважение в храма на човешката душа, и да почувстваш, че това е защитена територия, в която откриваш с лекота, общото, което свързва хората, дори когато те не са се виждали, не са знаели нищо за съществуването си и най-вероятно са доста различни, но душите им безпогрешно разпознават невидимата нишка между тях и с доверие преживяват своите състояния в  полето на тяхната свързаност. Благодаря ти, Нели за мъдростта от уроците, която ни предаде с такава ласка и свежест! Аз също преживях на един дъх семинара от една страна в пълна концентрация, а от друга с огромна наслада от всичко, което ни се случи и начина по който се случваше. И по време на семинара и още по-осезаемо след това, се усещам изпълнена с лекота, увереност и едно странно ентусиазирано вътрешно спокойствие… Сякаш знам, че мога да се справя с всичко и това ме зарежда едновременно с готовност за действие и спокойствието, че съм подкрепена, в чистите си намерения. Усещането, че съм подкрепена ми остана от вчера,,, много отчетливо,,, много е хубаво! Благодаря за всичко, от сърце!~A.

СКЪПА, НЕЛИ!!! Благодаря за вълшебната и полезна медитация. Искам да споделя с теб. Ще бъда кратка. Тази вечер забравих, че от 20ч. почва медитацията и нещо все ме теглеше към телефона и Ютуб. Започна да премигва осветлението. Насочих камерата на телефона и видях голям кръг божествено бяля светлина. Изведнъж в нея се появи жълт кръг, който се появява около главата, когато си правим селфи. Попитах кой е тук и изключвайки камерата на телефона се включи твоята медитация на живо. Изпитах вълшебно удоволствие и благодарност, че някой ме подсети за медитацията. Изслушах я до края и тъкмо да затворя, медитацията започна отначало. ПОЧУВСТВАХ СЕ БЛАГОСЛОВЕНА, че ми се дава възможност да изслушам цялата медитация. БЕШЕ ВЪЛШЕБНО!!! БЕШЕ ПРЕКРАСНО!!! БЕШЕ ИЗЦЕЛЯВАЩО!!! След изчистване на всяка чакра, започнах да чувствам как   ТЯЛОТО МИ СТАВАШЕ  ПО-ЛЕКО  и  ПО-ЧИСТО!!!  МИЛА и ОБИЧАНА, НЕЛИ!!! БЛАГОДАРЯ!!! ТВОЯТА ВЪЛШЕБНА МЕДИТАЦИЯ СЪТВОРИ ЧУДО!!!
Днес пред иконата на Св. Богородица запалих свещ, благодарих й за всичко и реших да направя снимки. Появи се розовата светлина, после светлосинята и златната. Отвори се портал от нежно розова светлина, която улови 3 кръгчета негативна енергия. После се появи дъга. След това наблюдавайки иконата през телефона, се появи малко жълто кръгче около главата на детето Исус, после се появи по-голям кръг около главата на Света Богородица. Почувствах такова блаженство и цялата настръхнах. Сега, когато ти пиша всичко това нежни тръпки минават по тялото ми и някой пак премигва лампата. БЛАГОДАРЯ!!! Не съм  прехвърлила  снимките на компютъра. Ще се опитам да ти ги изпратя чрез месинджер. МИЛА, НЕЛИ!!! НЕКА, БОЖИИ  БЛАГОСЛОВИИ, РАДОСТИ и ЛЮБОВ ПОЛУЧАВАШ ВСЕКИ ДЕН!!! ЛЮБОВТА, която даваш на нас, ДА ТИ СЕ ВРЪЩА МНОГОКРАТНО УВЕЛИЧЕНА!!! Скъпа Нели, това беше едно от най-красивите духовни преживявания, които съм имала. Благодаря, благодаря, благодаря.
Гледах Ви със Стойчо Керев, с Ива, абонирах се за канала Ви, и благодаря на Светлите сили, които тази вечер ме включиха в групата. Имах богат спектър от усещания и чуства, и може да Ви се стори странно,но малко преди да кажете нещо,то се случваше в тялото и душата ми. Освободих много, много блокажи и се оставих във Вашите ръце и тези на ангелите,архангелите и всички лечители и учители,които дойдоха. Накрая видях прекрасна картина и числото 32. Бяхме като парашутисти в групов скок, хванати за ръце. Само че, не се нуждаехме от парашути. Просто си плувахме в небето,в два големи кръга (като хоро),усмихнати и щастливи, а между нас имаше цветя.С много красиви цветове. Да, завършила съм оперно пеене, пяла съм и пея в различни формации и жанрове.Не съм сигурна дали съм една от тримата певци, за които казахте по време на медитацията. Заспивам , окрилена от това ново начало. Обичам Ви и Ви изпращам много любов и светлина.~С.

Искам да Ви благодаря от цялото си сърце за всички хубави видеа и информация, които споделяте с нас. Толкова на време и на място достигат съобщенията до мен и предполгам повечето хора,  че понякога дори съм възхитена и учудена на синхроността на събитията. И толкова много ме повдигате енергийно, на моменти сякаш енергията, ежедневието ме смачква и това , което много ми помага и чакам с нетърпение да чуя, са Вашите видеа в ютюб и после засиявам и животът сякаш става по-лек. Благодаря от сърце!Светлина и любов!Поздрави~Д.

Скъпа Нели, Много благодаря за чудесната медитация НОВО НАЧАЛО МЕДИТАЦИЯ много силна и въздействаща е! След нея се почувствах обновена, заредена и окрилена !Благодаря за всичко, което правиш за нас новосъзнатите същества !Мир, хармония и светлина !С много обич и признателност!ММила Нели, Откакто те открих в YouTube не мога да заспя без твоите медитации, всеки ден ги слушам. Благодаря!~Г.

“Здравей, скъпа Нели! Отдавна съм с теб и следя, чета всичко, което твориш. Много чудеса ми се случиха и благодарение на теб, успях да ги видя,преживея и споделя с приятелите си. Загубих единственото си дете преди 10 години. Той беше моят най-скъп подарък в този живот. А с помощта на теб и на Архангелите, Бог и Ангелите успях да се измъкна от капана на мъката, болката и страданието. Много срещи имам с Ангелите и Архангел Михаил от тогава, дори синът ми се показа многократно, за да ме увери, че е жив и здрав. За друго исках да ти говоря, миличка. Преди три дни паднах на улицата и си счупих лявото рамо и няколко ребра. Изплашена, болезнена и скована от болка три дни се молех повече от обичайното на Бог, Ангелите и Архангелите да ме изцелят и да ми помогнат в този тежък за мен момент. На третият ден, вчера, изтощена от болките и липсата на сън реших да си помогна с музика, която призовава Ангелите и Архангелите, която ти си публикувала в Youtube. Заспах почти мигновено и ми се яви ти, скъпа Нели, обляна в бяла, златиста светлина. Водеше със себе си Архангел Михаил и два Ангела, обгърнати в сребристо-златиста, бледо зелена, виолетова светлина. Арх.Михаил се обърна към с благ глас: Стани и бъди здрава! В този момент видях как от физическото ми тяло се отдели друго, почти прозрачно бяло. Арх.Михаил хвана едната ми ръка, ти хвана другата и се отправихте, заедно с двата Ангела към един светъл портал, излъчващ невероятна светлина с цветовете на дъгата. Събудих се и ми беше трудно да се наместя в себе си. До края на деня болките ми намаляха и успях тази нощ да поспя. Безкрайно съм благодарна за тази среща, благодарна съм, че те има, благодаря на Бог, на Архангелите и Ангелите, че се погрижиха за мен! Бъди благословена, скъпа Нели! С много любов към теб и към това, което правиш! Обичам те, скъпа Нели! Аз наистина съм с къса коса и нощес ти благодарих преди да заспя. Благословена да си! Благодаря за отговора, пълен с любов, съпричастност и благост! И да, да чудесата се случват и са истински! Просто вярвай, поискай, помоли и ще се случат! От сърце и душа ти благодаря, обична! Честит празник на майката! Ти си майка за много хора по света! Много те прегръщам и те обичам! Пращам любов от Мадрид!)~Ц.Г.

“Здравейте прекрасна Нели! Слушам всяка ваша онлайн медитация и се чувствам страхотно след това. Аз медитирам от няколко месеца. Преди не ми се получаваше, но от известно време медитирам на музика която аз съм си избрала и не мога да опиша с думи това което чувствам по време на медитацията. Заливат ме вълни на блаженство и тръпки по цялото тяло. Няма на кой да го споделя, не мисля че в кръга от близки и приятели някой ще ме разбере. Но знам, че аз се чувствам страхотно, защото Бог е с мен, чувствам божието царство вътре в мен. Всичкото което правя по време на медитация е покаяние, молитва за прошка и благодарност за всичко, което съм постигнала до момента. Аз съм в период на промяна на неща от живота си, и някой път се чувствам объркана. Но поисках в молитвата си Христос да ми показва правилната посока, пътека и мисля, че по време на медитация получавам отговорите. За мен е чест да имам контакт с човек като вас, толкова развит духовно. Благодаря Ви, че Ви има. Продължавайте да помагате на хората. Аз ще продължа да търся и да разбера мисията на земята за която съм изпратена тук. Мисля, че все още не съм я открила. Но усещам, че съм на път . С много любов Ваш почитател”~И.С.

“Щастлива съм,че има Човек като вас! носите спокойствие и хармония така както никой друг! толкова мил, нежен глас изпълнен с любов. Не мога да повярвам,че ви открих, Благодарна съм! Вашите послания са балсам за душата ми”~С.А.

“Здравей мила Нели. Първо искам да ти Благодаря че те има на този свят и по това време. Ще споделя нещо с теб… Направих си сама медитацията с Бог-Творец, който ти записа, понеже изтървах груповата с теб. По време на нея видях ясна картина как Бог ме е хванал за ръка, щастливи сме вървим напред. Всъщност той върви напред държи ме за ръката и не ме изпуска. Аз съм с венец от цветя на главата си и като че ли сме на път а около нас много хора от двете ни страни и ни се радват и викат и хвърлят цветя. И ние двамата толкова щастливи и усмихнати, че не мога да го опиша. То е прекрасно чувство. От тогава не спирам да мисля за това.”~Б.

Гледах те преди много време в ютуб. От тогава грабна душата ми. Казах си…. Тя е човекът Ангел от който трябва да се уча. Толкова се радвах тогава че не бях сама, че има човеци като мен, с който мога да говоря на такава тема. Че ще ме разберат, че вярват. Казах си Господи не съм сама…. Благодаря ти. Изгубих дирите ти дълго време. Но Господ ми помогна отново да те намеря. Благодаря му. Много ми се иска да те видя на живо някой ден. Ако е рекъл Бог ще стане. Благодаря ти затова което правиш. На 42 г съм казвам се К. и на моменти се чувствам толкова уморена от хората от енергията около тях. Много работа имаме и ние и особено ти и хората като теб, със светли души, за да се промени и изчисти този свят от негатива посят и доразвит в умовете и сърцата на хората. Надявам се всичко хубаво да стане по рано. Благодаря ти за всичко. Намасте!”~К.Г.

“Обичаме те Нели защото и ти ни ОБИЧАШ! Благодарим ти мила че ОТВАРЯШ ОЧИТЕ ни за Духовния живот и нещата който трябва да направим в този труден момент за нас и планетата МАЙКА Гея!”

“Мила Нели,нека твоята любов и добрина стигнат до повече хора по света!”

Скъпа Нели, 

пиша този мейл, както обещах. Исках да е мейл, защото знаех, ще е дълго и трябва да е на лаптоп. 

Първо и отново – Благодаря ти! Сърдечно! 
Дълго време се опитвах да ти пиша възпирана от десетки причини, но знаех, че трябва без да зная със сигурност защо. Е, тази лечебна сесия в събота(петък) беше първата от причините, но някак усещам, че няма да е единствената. Времето ще покаже. 
 
След медитацията-лечение, аз се чувствах много олекнала, особено в областта на сърдечния център. 2-3 дни бях в приповдигнато еуфорично настроение. Леко ми беше. А толкова отдавна не ми е било леко! Сърдечнат ми чакра беше блокирана или пробита, или циркулираща на обратно и с всеки изминал ден се чувствах все по-студена, ядосана и затворена на света. Сега започнах отново да усещам обич – към света, към случайните минувачи, децата и дори към G. (бившия ми съпруг), на когото бях много ядосана. 
 
Преди лечението на гърлената чакра, която беше складирала всичко неизказано, а то не беше малко и не беше хубаво аз бях почти загубила умение да се изразявам. Думите потъваха някъде, достигнали момента да бъдат вокализирани, независимо от идеите ми и как те изглеждат или звучат в главата ми. От 2 дни започнах да усещам отново как намирам думите си, успявам да кажа това, което искам, когато и както искам. Което ми е изключително важно, за да съумея по балансиран начин да отстоявам граници, онова което искам и е важно за мен. О, колко съм щастлива за това, ако знаеш само! И колко това ще ми помогне в работата ми!
 
По време на медитацията се свързах с тази мрежа-решетка от светлинни хора и може би за пръв път от много време, ако не и от цял живот се почувствах подкрепена и не сам. Не можем да паднем, просто защото има невидими светлинни въжета между нас, които не държат. Ако почувствам самота, си спомням отново за тази светлинна мрежа. Дали това ще премахне самотата, която чувствам цял живот и то понякога дори и сред духовни хора – не зная. Но мисля, че е стъпка напред, а това е прекрасно. 
 
Това лечение създаде у мен и животът ми огромна промяна, energy shift.
И нямаше как да не се почувства и от майка ми и Guido, защото то освободи и тях по някакъв начин. В неделя си говорих с майка, която обикновено говори много високо, тя дост пребивава енегрийно в слънчевия си сплит и по-долни чакри и трудно чува и себе си, следователно високото говорене. Този път си говорим и тя шепне. Питам я защо с голяма усмивка и било за да не събуди съседите (уж). А от кога пък я е грижа за съседите толкова?! Смях се.
 
Чувствам, че мога да я обичам с по-малко съпротивление сега. 
G., с когото не сме си писали от месеци ми пише с понеделник сутрин да пита как съм. Усетих как сърдечната ми чакра се стопли, усетих обич. Помислих си, че в крайна сметка той е просто една заблудена незряла душа. За сравнение, дори и минимален контакт с него преди ме хвърляше в едни състояния на дълбока тъга, меланхолия, гняв и (само)съжаление. 
 
И още нещо, вчера докато се разхождах тук около реката и се опитвах да определя как се чувствам, защото първоначалната еуфория преминаваше в нещо различно. Новата (вибрационно) енергия беше започнала да попива и да се въплътява някак и сега усещах нещо друго. Мислех си, че ако тябва да определя с една дума как се чувствам, то думата би била “силна”. Но не силна като strong, а силна като powerful, като empowered. Чувствам се, като човек, който през последната една година се срещна лице в лице с някои/няколко от най-големите си страхове, изправи се срещу тях и не се преборих, а с твоя помощ ги освободих. Благодаря ти! Обичам това ново чувство на сила и смелост! На твърдост в намерението и мекост в подхода!
Благодаря ти още веднъж, не само че ми помогна, а и че беше до мен и че ме разбра! Това беше по-важно за мен от всичко!
Поне на този етап. Имах нужда да чуя, че не съм луда и всичко това не е плод просто на моето въображение и, че дори и да съм си направила грешките не ме прави най-лошия човек на света. 
 
След нашата среща, аз започнах отнова постепенно да мечтая! Искам и се чувствам ок отново да ми се случват прекрасни неща, да има магия, синхроничност, да съм в потока и да помагам на хора! Щастлива съм да вярвам, че има там някъде един човек, който ще е за мен, такъв какъвто си мечтая, че ще е. Способността да мечтаеш, да очакваш и да се стремиш към прекрасни неща е двигателят или горивото, което задвижва двигателя към един по-добър живот за нас и за другите! Това толкова ми липсваше докато бях в стагнация. 
 
Това, което ние правихме с помощта на Бог, ангелите и всички висши същества е много освобождаващо и донякъде извисяващо.
 
И така… благодаря ти и съжалявам за дългото писмо, но имах много неща да кажа До скоро!~С.M.
 
“Мила Нели, исках просто да ти кажа, че днес медитацията беше великолепна. Не знаех за нея, но нещо ме накара да отворя Youtube и ти тъкмо беше започнала. Имах други планове, но оставих всичко и медитирах с теб, ангелите и цялата група. По време на медитацията видях бебе в количка и как му се радвам и като го вдигнах видях, че то е от чиста светлина. Погушках го и после отидох до прозореца и го вдигнах високо сякаш го обявих на света, както обявиха наследника в Цар Лъв. През цялото време до мен беше Арх. Сандалфон. Неописуема радост, облекчение и любов почувствах по време и след медитацията. Ти си ангел, Нели, благодаря ти за всичко. Щастлива съм, че така красиво живееш мисията си и ми даваш пример и кураж, че и аз мога. Благословено да е сърцето ти. Бъди здрава и продължвай все така наред и нагоре” И.
 
Мила Нели,
Бъди такава каквато си, бъди себе си. Обичам те дух на светлината!
 
Скъпа Нели, възхищавам се на вярата и стоицизма ти да се справяш с човешкото его и невежество.
Вярващите са много.
Благодаря за искреното ти и директно поведение.
С това ме правиш силна и вярваща!

Бъди благословена! Л.Б
 
Обичам те и те прегръщам в сърцето си! Не съм единствена и ставаме все повече. Достойно вървиш сред нас, учителю, а сърцето ти все пак е ранимо. Позволи от време на време да се оставиш ние да те утешим. И когато някой те обиди, не се съмнявай, че мълчаливите благодарни сърца са повече от него и протягат към теб светлината, която си запалила в тях. Обичам те и те прегръщам нежно, топло и с благодарност, мила!
 
Има една поговорка: ” Няма ненаказано добро” и друга: “Кучетата си лаят кервана си върви” и трета “Прави каквото трябва, а да става каквото ще”.
Мила Нели, надявам се да се намериш и в трите.
Знаеш, как Исус Христос, разпънат на кръста се обръща към своя Отец с думите: “Боже, прости им, те не знаят какво вършат”.
Върши мисията с любов и отдаденост, за тези които имат очи да видят и душа да усетят. Другите не ги отразявай по никакъв начин, защото това, което правиш не е за тях!
Намасте!
 
Бъди благословена Нели! Всичко раздадено от теб, като любов, надежда, вяра е достигнало до нас. Ти ни учиш да бъдем Едно!Вярвам,че бъдещето е да бъдем Едно в Любовта. Аз съм благодарна, че се докосвам до твоята сила! Благословено да е сърцето Ти! Т.Х

 
Нелка, не сме всички под общ знаменател! Пепелта ще бъде издухана от вятъра, но ние ще сме тук! Ти си светлина, която ме огрява, ти си огънят, който ме топли! Учителю, отлети там, където усеща сърцето ти, там където душата ти препуска волна в ефира! Там, където те заслужават! Поклон пред Човека, който ми доказа, че не съм сама, който ме обичаше без да ме познава! Отлети, но винаги ще те нося в сърцето си! Обичам те безкрайно!
Благодаря ти прекрасна,Нели! Бъди здрава и благословена! Обичам те!Ти си много специален, учител в живота ми, с твоя помощ и пример, аз станах по осъзната. Ти ме научи на най-ценните и мъдри уроци!Сърдечно ти благодаря за благословиите, които споделяш с нас! С
Благодаря ти, че си проводник на Бога към нас. Благодаря за всяка споделена минута от своето време, в която ни показа и показваш пътят към Светлината. Ти правиш много. Единствено това е важно! Ти, изпълняваш своята мисия. Който трябва, ще чуе, види и повярва. Бъди Благословена! С радост, ще продължа да очаквам твоите медитации в Ютюб. Г.Б
Чета с интерес всичко което споделяте, слушам и медитирам, когато мога с Вас. Приятно ми е и се зареждам само като видя слънчевата Ви усмивка. Вие сте слънце, Вие сте ангел. Благодаря, че сте това, което сте! Благодаря, че Ви има!
 
Милa Нели, знaеш, че колкото по-голямa е миcиятa, толковa по cилнa е и ответнaтa cтрaнa. Не го приемaй лично. Вcеки реaгирa от позициятa нa cвоето мяcто. Ти cи cветлинa и оcтaни тaкaвa. Горе главата мила и напред .Ти си много добър човек бъди здрава и благословена .Прегръщам те .Обичам те много силно миличка.
 
Обичам те мила Нели и съм много щастлива, че те има. Толкова много неща научих от теб, че незнам как да ти се отблагодаря. Това на което ни учиш е много красиво, чисто и наистина докосва живота на хората. Бъди благословенна. Г.Т
 
Благодаря ти от все сърце за днешната медитация.Отдавна не се бях чувствала така обновена и весела.Благодаря ти мила за твоята отдаденост!~Ж.
 
Аз имам само една единствена молитва: Благодаря! И прикрепям към благодарността ми абсолютно всичко, за което се досетя! От сърцето ми извира благодарност към Създателя за всичко!~А.П
 
Прекрасна Нели ти си моя учител,аз чрез теб опознах духовния живот преди 6-7г. Бъди Благословена,ти си моя земен ангел ,които ми показа красотата в живота.~Л.
 
Здравей, Нели! 4 минути след като качи днешното видео, в което даваш сила и подкрепа на мен и на много други като мен по света реших, че е крайно време да намеря начин да се свържа с теб.
Пиша на ти не от неуважение, а защот те чувствам много близка.
Нели, БЛАГОДАРЯ това е всичко! Благодаря на Теб, на Ангелите и Архангелите и Всички Висши сили ! Благодаря Ти, че те имам в живота си и, че ми помагаш в този не лек път към светлината. Заедно сме и сме силни. Благодаря ти майчице, която се грижиш и милееш за нас. Прости на онези, които не са готови. Благодаря!
Обичам те!
Бъди Благословенна!~С.
 
Мила Нели,
 
Слушам важното съобщение в YouTube канала ти и не мога да спра да рева. Благодаря ти, че те има! Благодаря, че правиш всичко толкова красиво, мило, нежно и добро! Благодаря, че си с нас българите и ни даряваш с такава красота и вяра! Благодаря, че подкрепяш тези, като мен, който търсят правилния път! Аз се опитвам всяка сутрин вървейки към работа да не забравям да благославям целия свят, всяко живо същество, всяка птичка, тревичка, животно, всеки човек. Знаеш ли днес имам рожден ден и със събуждането ми си пуснах последното ти видео,което мисля, че не е случайно. Не мога да опиша чувствата, които преливат в мен. Гледам иконите, мисля, усещам, настръхвам, рева и съм безумно щастлива, защото знам, че започвам да разбирам защо съм дошла на този свят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Благодаря Нели!
Безумно съм щастлива, че се грижиш да разбираме и виждаме толкова много неща!

Бъди благословена!
Пращам ти цялата си любов и почитание!~К.С.

Нели благодарение на теб аз се промених, благодарение на твоите клипове аз съм жива, простих, това беше много трудно, но го направих, сега съм друг човек, безкрайно ти благодаря.~E.

Здравей Нели! От  няколко дни има  в  мен  порив  да  ти  пиша . Повода  е  огромната  ми  благодарност за  срещите  ни  на  YouTube  канала  ти  Nelly’s Magical World и  прекрасните  медитации! Със  сигурност  ще  усетиш  че  любовта  и  благодарността  ми  към  теб за  всичко  което  правиш  за  нас,  идват  от  сърцето  ми! Само  когато  видя  лицето  ти  вече  се  чувствам  по-добре! От  доста  време  вървя по  пътя  на  духовното  осъзнаване но  разбирам  колко  още  много  имам  да  уча. Ти  и  моята  йога  учителка  сте  моите  великолепни  примери  които  ми  носят  сила  и  вдъхновение!Благодарна  съм  за  срещите  ни  на  живо  тук  по  време  твоите  семинари –  научих  много  а  книгите  ти  и  Ангелските  карти са  нещо  много  много  скъпо  за  мен!

Още  съм  любопитна  към  живота  още  искам  да  уча  още  очаквам  хубави  изненади и  моля  Бог  и  Ангелите  да  са  с  мен  и  всички  хора на  планетата  ни! Благодаря  ти  Нели още  веднъж  за  великолепните  медитации които  не  пропускам  и  чакам  с нетърпение!  Благодаря  че  те  има  в  живота  ми! Благословенна  да  си  ти  и  всичко  което  правиш  с  толкова  любов  и  отдаденост  за всички  нас!~Д.А

Здравей Нели, сега и аз ще кажа с думи безкрайно благодарим! От години се намираме в твойте думи и сме много души заедно тук в един съвършенно създаден план на нашият баща Бог! Години ни помагаш и аз изпращам любов за теб с мисъл и знам ,че я усещаш. И ние сме тук и сме будни!!!~В.Г.

Благодаря Ви мила Нели! Благодаря за всичко красиво,което публикувате ,говорите, и действате! Благодаря за подкрепата и за всичко което правите с много Любов! БЛАГОДАРЯ!~Я.Т.

Светлината я видях благодарение на децата ми и на теб скъпа Нели. След дълго лутане и благодарение на теб. Да на теб. Успях да простя за кошмара минах. Успях да видя пеперудите на пътя си. Успях да видя днес и сега колко хубави хора имам около мен. Успях да възвърна самоуважението си. Слушам те всеки ден. И да ти си Нели Ангел Благодаря ти че те имам. Всяка вечер заспивам благодарение на твоя ангелски глас. Ти промени животът ми.~В.Б.

Ти Нели си нашият вълшебен Ангел, ти помагаш на всички нас, учиш ни толкова много неща, променяш животи, правиш хората по-добри. Докосваш душата ни, водиш и ни напътстваш. Благодаря ти Нели! Бъди благословена! Благословенни да бъдат и всички хора, които се учат и се осъзнават за ЖИВОТА СИ. БЛАГОДАРЯ ТИ НЕЛИ!~Р.И

Благодаря ва ангелите и архангелите , че ме отведоха до теб Нели. Ти наистина си един земен ангел. Благодаря ти, ти не само ни помагаш, учиш ни и променяш живота на много хора. Благодаря, бъди благословенна!!~И.

Благодаря Нели ти ми даваш Надежда и сила да продължавам напред винаги когато имам нужда да се извися над проблемите ти пускаш поредното видео и то е все едно отговора който съм търсила благодаря. Благословени да е сърцето ти.~Т.В.

Здравей Нели работя в Гърция на 50 години съм слушам лекциите ти и съм много спокойна след всяка лекция. Ми дават мири спокойствие на душата ми, виждам Господ и Архангел Михаил и всички Ангели. Благодаря ти, че те има мила Нели, че просветли мислите ми, да виждам по-добре реалността около мен.~Д. Й.

Колко хубаво ,че има все Повече осъзнати души! Бог знае кой от какво и кого има нужда най добре ! За благото на всички осъзнати души да бъдем едно цяло! Благодаря ти, Нели, че отделяш от времето си да ни водиш и ни показваш добротата и светлината във всичките им форми.~Ж.Г.

Здравей Нели, благодарение на вас осъзнах какво съм всъщност, до сега бях много объркана и имах нужда да открия себе си. Благодаря ви от все сърце!~С.К.

И аз благодаря Нели вие сте моя земен Ангел! От години живеех друг живот, живот за другите. Сега откривам себе си , обичам себе си и съм много щастлива, че Бог ме свърза с вас и вашите медитации .Те ми дават силата да променям живота си. Благодаря! Прегръщам ви Бог да ви благослови!~С.Г.

Най-красивата усмивка, която някога съм виждал(от сърце и душа) , желая ви само прекрасни емоции, през целия житейски и духовен свят.~Ж.К.

Защо те харесвам толкова много. Защо ми въздействаш толкова много. Защо вярвам в тебе толкова много. Защо усмивката ти ме пълни с енергия. Обичам те от разстояние. Бъди Благослоненна, мила Нели!~А.Д.

Здравей,слънчева Нели!Приеми моите безкрайни благодарност и любов от цялото ми сърце и Душа!

Иска ми се да ти разкажа как те срещнах.

Преди няколко години около два месеца сънувах почти всяка вечер числото144.Единственото,което помнех на сутринта беше числото.Тогава не разбирах,че чрез съня мога получавам да информация .Последния път,когато сънувах този сън запомних края,в който ТИ смеейки се ми обясняваше нещо за числото144.Започнаха да ми се случват странни неща като това да улавям чужди мисли,да усещам намеренията и чувствата на хората.Бях меко казано объркана.В търсене на отговори търсех литература,започнах да практикувам йога,но каква беше изненадата ми когато попаднах на твоя канал!Тогава разбрах,че дори и объркана аз съм следвала интуицията си,без да осъзнавам съм била водена от моите АНГЕЛИ.

Мила моя Нели,БЛАГОДАРЯ!БЛАГОДАРЯ!БЛАГОДАРЯ!
Благодарение на теб,на любящото ти сърце,на твоята всеотдайност помагаш на хора като мен да чуят Душата си и да намерят себе си!
Бъди БЛАГОСЛОВЕНА!
ОБИЧАМ ТЕ!~З.М.
 
Мила Нели,

Искам да ти благоДаря за всичко, което правиш медитациите ти книгите канала всичко, което ме караш да преоткрива себе си и душата си. Бях много неразбрана не се чувствах добре преди време самотна, разочарована.Човек на изкуството съм силно емоционално съпреживявам всичко силен емпат. Един ден моя позната ми прати връзка с твоя канал,досега не бях чувала за теб. Цял живот се интересувам от духовност, вярващ човек съм, но не бях влизала в дебрите на душата си толкова навътре… Благодаря ти,че пробуждаш сътворението във всяка една душа!!! ИИИ понеже попита за абонатите ти пращам скрийншот на хората,които те следят. 
БлагоДаря от сърце за всичко.
БлагоДаря с душа и сърце!!!
Бъди БлагоСловенна!!!
С обич.~Н.К.
 
Group testimonial: “Magic, inspiration and pure bliss! We have recently graduated from The International Academy of Enlightenment, LA. Our course with Neli Coneway has contributed so much to our spiritual growth that words can not fully descibe it. We have managed to connect on both personal and professional level as a group. Neli has given us so much value, excellent content and created a very friendly yet professional atmosphere. If you are looking to explore the magical dovine world and find some answers for yourself do not hesitate to join Neli’s workshops, masterclasses or certification training. We have finished the course with hearts full of gratitude and unlimited love for what is yet to come.”

Благодаря ти Нели, ти повдигаш духа на българите. Обичам те, бъди благословена!~E.