Отзиви

AUDIO SONG: Erik Berglund - Herald Of The New Dawn

Благодаря ти Мила и Свята НЕЛИ БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ, ЗНАИ, ЧЕ СИ Гордост за България и Те Обичаме Много!~В.
 
Благодаря ти Нели, ти повдигаш духа на българите. Обичам те, бъди благословена!~E.
 
Нели благодарение на теб аз се промених ,благодарение на твоите клипове аз съм жива , простих ,това беше много трудно ,но го направих, сега съм друг човек, безкрайно ти благодаря.~E.
 
Благодаря от сърце за Божествения ти глас, който ни води напред.~К.
 
Здравейте, прекрасна Нели! Съвсем случайно Ви открих и редовно слушам гласа Ви, много ми харесва и допада това което правите, Сърдечно благодаря! Просто сте уникална, и много се радвам, че има хора като Вас, да помагат на такива като мен, в труден период, защото за мен е такъв в момента!~В.
 
Здравей, прекрасна Нели. Аз съм младо момче на само 25г., от 1 година слушам твоите клипове в ютюб , правя някои от твоите медитации и животът ми коренно се промени. Аз винаги знаех , че нося голяма духовност в мен, но едва от преди 1г.и половина започнах да се пробуждам. Медитирам по няколко пъти седмично, станах по-добър човек , спрях алкохола и дрогата, които взимах преди, дипломирах се и промених изцяло пътя си като реших да стана учител на малки деца, и в момента съм начален учител в ромско училище в София. Вече 1г. и половина откакто почна духовното ми събуждане , не спирам да търся истината и смисъла. Радвам се, че ти си част от израстването в живота ми. Бог да те благослови! ~J.
 
Здравей Нели,
36 годишен съм, емигрант от Април 2007. Живях първо в Англия 7г, после 2014 емигрирах отново – тоз път в Канада. Бях убеден атеист първите 35г. После светът ми рухна изведнъж и се озовах във вихъра на спиритуално (духовно) събуждане. Непосредственно след това започнах да получавам инструкций и напътствия от Арх. Михаил. Първоначално слушах с едното ухо от опасения да не се овлека по криви пътеки, но с времето започна да ми става ясно че съобщенията са силно персонализирани към мен и ежедневието ми. После бях пратен да работя до църквата на “Арх. Михаил и всички ангели”. Роден съм на 11.01, през цялото събуждане виждам 111 или 1111. Беше ми показан пътя, спомних си някои меко казано “интересни” неща. Пиша само като потвърждение на нещата за които говориш, и се радвам, че аудиторията ти ръсте. Успех, и благодаря.~Г.А.
 
Благодаря Ти Нели – ти промени живота ми из основи вярвай ми ! Толкова много неща промених в себе си ! Благодаря ти Нели ! Хиляди пъти на ден те благославям ! Хубав ден скъпа ! ~Т.Г. 
 
❤Години наред,се лутах,търсих,страхувах се,падах,ставах,не знаех какво се случва с мен.И всичко което съм търсила и жадувала да го намеря се казва Нели Конуей!Нежен глас,който ме води към СВЕТЛИНАТА към ДУХОВНО РАЗВИТИЕ,добър УЧИТЕЛ който ме действа успокояващо,прогони страха в мен,и още и още!Но най-важното намерих себе си,и защо съм тук сега!Дълбок ПОКЛОН пред Вас Нели!Благодаря от цялото ми сърце и душа!Благодаря на Господ че Ви изпрати за мой приятел и учител!ОБИЧАМ Ви!😘“~T.К.
 
Мила Нели и аз благодаря за прекрасния ти глас, който почти всяка вечер ме кара да се чувствам значима, специална и обичана. Ти наистина пращаш ангелите при нас и когато Арахангел Михаил дойде и аз Го усетя със сетивата си и със подсъзнанието си, това е наистина Щастие. Благодаря ти, че ме караш да се чувствам наистина напреднала, защото и аз общувам с Тях и това велико блаженство. Започнах това общуване много назад във времето, но нямаше с кой да го споделя, сега съм щастлива, че мога спокойно да кажа на всички, че Те съществуват и ни чакат да поискаме от Тях, просто според нивата ни тук и сега се случват неща, които може да не разбираме, но са за наше добро, просто търпение е нужно, а Те ще подредят всичко. Обичам те, мила Нели и безкрайно благодаря.~K.
 
Мила Нели Конуей , аз съм ваш любител и дълбоко уважавам като добър учител . Възхитена сам от благородството и любовта , която излъчвате и помощта от вас кам хората по целият свят . Искам да благодаря , че превърнахте моят живот по- красив духовно ! ~Д.
 
От 2015 г., когато за първи път бях на ангелски семинар на Нели живота ми е чудо след чудо! Бог да те благослови, Нели!~С.
 
Благодаря от сърце ❤️ мила Нели! Ти си моят Ангел пазител и учител. Обичам те мила!~Н.
 
Нели намасте. С удуволствие слушам твоите медитации всичко което побликуваш е страхотно и много вярно. Благодарение на това аз разбирах какво се случва с мен и го приемах без страх а с благодарност. Бъди благословена здрава и все така истинска.~Т.
 
Нели е мнооого специален човек и съм безкрайно благодарна , че споделя с нас толкова красиви неща ( лечебни) и то абсолютно даром ……..
Намасте ~Д.
 
Здравейте благодаря ви бяхте във важни за мен моменти моята пътеводна звезда! Бъдете благословена!~K.
 
Харе Кришна, о, скъпа Нели! Познавам те от едно предаване по телевизията, тогава като говореше за Ангелите, излъчваше Ангелска Любов, която се предаваше и на мен, както и на другите. Благословена си между жените със своите Духовни и Божествени дарби.~O.

Всички ми казват имаш ангел пазител. Да. Моя ангел пазител е Нели Конуей. Скъпа Нели оцелях и продължавам напред благодарение на теб. Жива съм, градя живота си наново, защото се огледах около себе си и видях, какви прекрасни хора, имам около себе си. Твоя глас, твоите прекрасни клипове, са част от живота ми вече толкова време. Изминах труден път. И благодаря ти, че те имам. Нека щастието, здравето и късмета са неизменна част от живота ти. Бъди благословена.~А.
 
Здравейте, Нели
Искам да Ви благодаря от сърце за всичко което правите за мен и всички хора.
Всяка сутрин започвам с Ваша медитация, и откакто го правя дните ми са изпълнени със светлина. Целият ми живот се промени ,толкова енергия и сила ми дава гласът Ви.
Бъдете благословенна!~Ц.
 
Нели ти си един земен ангел,който си изпратен тук и сега да ни покажеш пътят на просветлението.Ти ми показа и ме научи как да разчитам знаците на ангелите.помагаш да лекувам душата и сърцето си.Благодаря на Ангелите че ме доведоха при теб и че ти си част от моят живот.~Р.
 
Нели, исках просто да ти благодаря за всичко! Ти направи толкова много за мен! Благодаря, благодаря, благодаря! 🌟
Желая ти много, много хубав ден! ~К.
 
Мила Нели, нямам думи, с които да ти благодаря. Ти връщаш вярата в живота и любовта, даваш светлина и любов. ~К.

 
Благодаря Ти за всичко, което публикуваш.Ти помагаш на много хора да намерят себе си и пътя в живота си.Бъди Благословена!!! ~И.
 
Здравей, скъпа Нели!
Слушам гласът ти от около две години. Медитациите с теб са прекрасни. Често пъти се случва да видя в Съзнанието си това, за което говориш в клиповете, преди да си го качила в ю туб. Информацията ми се дава с картини. Пиша това писмо, за да ти БЛАГОДАРЯ. Благодаря, че те има и че си с нас в този живот!  Благодаря, че си Себе си и сияеш в цялата тази Светлина! Имам чувството, че те познавам много отдавна и може би много Души, които те слушат се чувстват така.
Вярвам, че ще дойде ден, в който да се видим на живо и да участвам в твой семинар. Ангелите ме насочиха към теб. 
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ, МИЛА НЕЛИ, ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СИ И КОЕТО ПРАВИШ! Благословена да си и нека Любовта, Мъдростта и Истината винаги да те водят в правия път!
Обичам те! Благодаря! ~М.А.

Нели, бъди благословена работата ти силата която вдъхва на хората и вярата в мен когато никой не вярваше благодаря ти!~Г.

Скъпа Нели, здравей!
От няколко седмици твоите видеоклипове са любимото ми нещо за слушане докато работя с ръцете си. Преди около седмица и половина или 2 попаднах на едино супер силно и изключително важно клипче за Пламъците близнаци. То ми  “отвори” очите изведнъж за един човек, който се появи изневиделица в живота ми, който има толкова много общи неща и интереси с мен, че чак се удивих.
 
Искам и да ти благодаря със цялото си сърце за прекрасните послания и изключително красиви видеоклипове, оригиналната докосваща музика, която звучи като фон…всичко е супер висококачествено изпипано. Възхищения  и много любов!!!!!
 
Видях на сайта Ви колко много неща има, всичко е толкова интересно, въодущевяващо. Благодаря че те има, че събуждаш нашите най-съкровени вътрешни същности, доброто и светлото в нас. Благословена да си! Обичам те! Благодаря за труда ти и Божествената светлинка!
С много любов. ~Т.
 
Здравей скъпа Нели,
 
благодаря ти от сърце за live медитацията на 15.08, много лечебно и вълнуващо беше, приказно!
 
Много се развълнувах като каза, че на края на медитацията виждаш груповата енергия като една голяма пеперуда, защото по време на медитацията, ти като каза да видим какво още има в дъгата на аурата ни, аз видях в моята пеперудки и звездички. И после, като чух, че общата енергия има формата на пеперуда, душата ми се разтрепери и си казах, значи не си внушавам, значи наистина съм успяла да се включа към общата енергия, много се зарадвах, защото все си мисля, че по време на медитации не се свързвам както трябва с архангелите и с духовния свят.
 
Благодаря ти за този прекрасен подарък, който ни направи на света Богородица и ти благодаря, че качи медитацията в youtube, защото искам и за в бъдеще да си я правя, толкова добре се почувствах от нея. 
 
Ти каза да ти пишем, как се чувстваме след мецитацията. 
 
По време на медитацията се чувствах излекувана, но два часа след това част от оплакванията ми се върнаха, може би защото се върнах в реалността и отново ме хванаха страховете, но определено ми е по-добре и ще я правя и за в бъдеще, благодаря ти.
 
Мога да ти пиша още много от вълнуващите ми изживявания по време на медитацията, но ти каза да сме кратки, защото получаваш много е-мейли и затова спирам до тук. Ако някой ден имаш време да ми отговориш, ще ти напиша и още мои изживявания и как ми е повлияла медитацията в бъдеще. Искам само още да кажа:
 
Благодаря и на Господ и на Исус Христос и на света Богородица и на архангел Михаил и на всички архангели, че са те изпратили на земята да ни учиш и лекуваш, но искам да благодаря и на твоята душа, за всичко, което е изтърпяла, докато духовния свят те подготви да станеш наш учител и искам да ти благодаря, че си вървиш работата със сърце и че ни обгръщаш с любов и светлина.
 
Обичаме те!~Т.
Есть люди, рядом с которыми душа перестаёт болеть. Сердце перестаёт болеть. Они создают такую удивительную атмосферу, что все раны и трещины на сердце срастаются. Все порезы забываются. Есть люди, рядом с которыми ты чувствуешь себя здоровым, потому что у тебя больше ничего не болит.💖 ~Ю.

Мила Нели, сърдечно ти благодаря! Не спираш да ме удивляваш, толкова си разкошна!!! Живея в чужбина, по всичко личи, че Г. не е моето място.

С чиста съвест мога да кажа, че твоите книги, карти, медитации и You Tube канал, поддържат живота ми, наистина е така! Благодаря, благодаря, благодаря, за всичко което правиш! Бог с теб и твоите близки!~М.
 
Здравей Нели!

От около 2 години следя видеята ти в YouTube. Открих те “случайно” в тежък и труден за мен период. Благодарение на теб и всичко което правиш аз успях да излезна от емоционалната дупка в която бях заклещена. Много драма, много мъка минаха през мен. След всичко което преживях разбрах, колко силна може да бъде душата.Твойте медитация с ангелите и дишането от кундалини йога ми помогнаха да се справя и да бъда нов човек изпитващ радост от живота. Толкова топлина и надежда даваш на хората. От дълго време искам да взема участие в твойте уебинари.
Мечтая и някой ден да се запозная лично с теб!
Благодаря ти, за всичко което правиш.
С много обич!~З
 
Мила Нели, радвам се да ти пиша след дълго време. Често мисля за теб с благодарност по време на медитации, като един от хората, които носят толкова светлина в живота ми. Сещам се за теб и като си погледна към часовника!
Бях в Индия за почти месец. Никога не съм усещала влечение към тази страна и по-скоро ума ми възпроизвеждаше мисли от страх, но се отвори врата натам, за което съм много благодарна. В момента, в който стъпих там все едно си бях у дома и нещо съвсем ново, по-скоро дълбоко изплува, може би от спомените на душата ми. Всеки ден се случваше да виждам по няколко пъти огледални числа на часовника. Сетих се,че когато правихме семинара ”Стъпи в силата си”, винаги при определени времеви портали, ти правеше медитация и молитва и сега осъзнавам, че това е, което и аз трябва да правя, за усвояване на силата на този портал. Индия е като водовъртеж, но има и друга осезаема реалност, като много благодаприятна среда за постоянен молитвен дух, който съзнанието може да наблюдава.
Видеата ти са винаги толкова актуални и силни!
Благодаря ти и бъди благословена!~В.
 
Скъпа Нели,
току-що видях новото ти видео “Съобщение от Архангел Михаил” на канала ти на YouTube и съм толкова развълнувана. Благодаря ти от сърце, и ти и видеото ти ми дадохте толкова много утеха, надежда и радост.
Ти отново безкрайно ми помогна чрез посланието, което ми предаде, сигурна съм, че си зарадвала и окуражила и много други хора, които се нуждаят от помощ.
Моля се за теб, Господ да ти даде като награда всичко, което ти е нужно.
Специални поздрави и признателност!~T.
Dear Nelly, you are awesome! I feel like you don’t give your self enough credit. I wish you could see yourself through our eyes. You are a great person and we love you. Keep up the great work!~J.

Your laugh makes me smile each time I hear it, your gentle voice is healing me, thanks for that. Your videos are an inspiration to me and are what started me on my path of awakening to more of this world then what meets the eye. Thank you for being who you are, greatly appreciate all of you. Love and gratitude, beautiful Nelly!~B.

Dear Nelly, I could listen to you all day long. Fantastic information, thank you so much for sharing it. You are showing me the way of love. You are inspiring me every day to be a better person of myself. We need you! You are a blessing to us all. Much love to you and all.~K.

“BLAGODARIA  vi mila NELLY!

…..i vsichki ANGELY koito sa s men. Tova e naistina Valshebstbo, kogato se sluchvat chudesa.
Sluchiha mi se neshta, v koito az zatvardih viarata si.

Nelly ti si tolkova skapa v ochite na VSELENATA, che svetlinata v teb stopiava vseki mrak.
Mrakat e mogashta Taina, slugitel na Istinata, prikrit slugitel. Samo silnite i iskashti razbirat tova.
Ti si Lubov, zashtoto si Svetlina, zashtoto si RAZBRALA, zashtoto si IZBRALA i zashtoto si IZBRANA
Ti raztapiash mraka v vseki edin chovek koito iska i moge. VIARVAI!  

TI IMASH BEZKRAIA!
Ti si prekrasna maika, ti si lubiashta dusha.
Ti imash prekrasno tialo i prekrasni vazmognosti! Ti si prosto krasota v SVETLINATA i BEZKRAIA! 

Prodalgavai da razpraskvash lubovta krai sebe si. Ne mu misli. Ima koi da misli za teb!
Zemiata maikaima nugda ot teb. Tia ti se otblagodariava.

Voliata ti e mogashta i ti si vodena ot Vsevishnia, ne spirai da davash.
Kogato BOG te lishi ot neshto to e zashtoto ne iska da te lishi ot sebe Si.
Vselenata ne ti kazva Do tuk, prosto ti izprashta znak da prodalgish v druga posoka.
I TI go PRAVISH YSPESHNO!

Nameri nachin da razprasnesh vsichki tezi udivitelni znania, vsichki tezi udivitelni vidiota koito si napravila i prodalgavash da pravish. Dori napravi na angliiski. 

Nie  balgarite sme si balgari. Mnogo veche ot nas razbirat tazi sila koiato imash, tezi koito ne iskat da razbirat razbira se atakuvat, no do edno izvestno vreme, zashoto sa slabi……

Vselenata ima nugda ot teb!!! Ti si probila tamninata i si poznala BOGA.  Kogato mraka v teb e svetlina, to Kolko goliama shte e svetlinata navsiakade v nashata krasiva Vselena, kogato hiliadi sa s teb i viarvat v teb.

Razbirash li Kolko si tsenna!
Taka che vzemi si prevoznoto materialno sredstvo skapa Nelly, koeto e izkluchitelno NOV model i e izkluchitelno charovno i krasivo i DERZAI!

Ti si novia model na vazmognostite v vseki edin ot nas. Prodalgavai skapa NELLY!
Ti si istinata, svetlinata i givota! 
TI MOGESH! Blagosloveno da e sardseto Ti MILA NELLY!”~K.M.S.


"Здравей мила Нели! Ще си позволя да се опитам ти опиша своите чувства и усещания след като отворих книгите ти. Казвам „ опитам”, защото с думи това е невъзможно, нужно е да се изживее, за да се разбере напълно. 

В момента когато видях новите ти книги, така се развълнувах, че се разплаках от щастие! Сякаш майката на току— що новороденото ми се е доверила и ми е дала да прегърна бебенцето ѝ! Неповторимо, уникално! 

Исках по— скоро, веднага да влезна в света на твоите творби, толкова близко бяха до мен! Обстоятелствата около мен обаче изискваха да проявя търпение, за да остана насаме и да отворя книгите ти. Тук намерих своя си начин, като докато работех и чаках да дойде този момент, аз многократно си поплаквах, докато благодарността, признателността и любовта ми към теб ме изпълваха.  

Предполагам, че много хора имат някакви предубеждения относно електронните и аудио книги. Признавам, че и аз се надявах новите ти книги да имат и хартиен вариант, за да могат да се почувстват по най— достъпния според повечето хора начин— чрез допира с ръцете и очите. Интересно ми беше и очаквах наистина с нетърпение да разбера какво ще бъде, като не мога да погаля корицата на книгата, като не могат очите ми да се върнат на мястото, което искам да препрочета. 

Искам да уточня, винаги съм била сигурна, че новото, което правиш, ще е по—добро и има причина, за да го правиш така. Т.е. аз ти вярвам и ти се доверявам. Наблягам на тези думи, защото за мен това е най— важното, което ми позволява да съпреживявам винаги споделените твои преживявания по възможно най— близкия за мен начин.

Слагам слушалките, отварям имейла с първата ти книга и прочитам, че изпълнителят е неизвестен. Набързо през ума ми премина въпроса „Защо неизвестен?". Пускам. Ти заставаш до мен, гласът ти звучи не само в ушите ми, а сякаш излиза от мен самата. Изпълва ме цялата. Прекрасно е! Това с хартиена книга е невъзможно да се получи. Включват се всичките ми сетива! Сякаш съм с теб, частица от теб, твоите емоции стават и мои! Ти ме заведе на места, които виждах само в мечтите си! Ти ме въведе в света на делфините и китовете и аз станах част от него! Истинско вълшебство е да си в такава прекрасна приказка за океана, който не съм виждала до сега!

Чувствам се променена. Много променена, сякаш преродена след всичката информация, която приех, след всичко, което остана в мен още след първото изслушване на книгите ти!

Въпреки, че бях вече запозната от твоите публикации с интересни преживявания, части от книгите ти, сега е различно, по— озезаемо се усеща всичко!

Изненада ме много приятно и с медитацията за скок в паралелен свят и срещата с моя близнак там! 

Мога да пиша безкрайно, но спирам до тук засега.

Изводите и ползите за мен от книгите ти са много и ще се увеличават. Сега съм уверена, че неща, които съм смятала за плод на фантазиите ми още от детството са всъщност реалност. 

Това е след първото изслушване на книгите. Искам да го направя още много, много пъти!

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ! ТИ, мила Нели си ЛЮБОВ!

БЛАГОДАРЯ!

Благодаря ти, миличка за споделеното! 
И аз много те обичам и ти благодаря, че те има!” ~В.П.
“Здравей, Нели… Искам най-напред да ти Благодаря безкрайно много, за книгите за делфините. Това беше невероятна радост за мен.
Прослушах ги в почивния си ден, или по-точно,
съпреживях ги, изживях всичко, което споделяш в прекрасния
електронен вариянт, който според мен е чудесно решение на проблемите с отпечатване и разпространение. Информацията, която поднасяш е много важна и значима. Медитацията “Джъмп руум” е прекрасна.
И въобще, медитация, която е водена от твоя глас, е приказно изживяване.
Аз съм изключително сензитивна и живея в много чисто енергиина островна държава-Ирландия, и тук ги няма онези тежки, плътни и 
разрушителни енергии, които в момента тегнат над Европа… до скоро жиеехме в Италия и се махнахме от там.
Та…. повдигна ме, това е… с една дума, докато прослушвах книгите ти за делфините, това, което почувствах и “видях” с душата си, ме повдигна.
Имах и лично емоционално пречистване с рев, естествено. Днес, като отидох на работа, аз още бах на Хаваи с тебе и делфините… някъде към обяд се сетих, че съм на работа.
И така… подкрепям те за решението за електронни книги. За информацията за делфините… и изобщо за работата, която вършиш, на 100% те подкрепям и ти благодаря.
Знам,че е трудна духовната работа с българите. Ние си предаваме и тормозим светите хора и героите… ама майната им на предателите.. Ти си работи, и това е.
Много съм щастлива, Нели, много….. ще дойде ден, в който заедно с теб, ще плуваме с делфините на Хаваи.
Целувам те. Обичам те. БлагоДаря!” ~А.

"Узнах за Нели случайно от моя приятелка. Това стана в труден за мен момент, свързан с много страхове относно мен и семейството ми, с безпокойство, напрежение и необходимост да се боря със злите сили. Прослушах видео клиповете, които Нели помества в YouTube канала й, разгледах сайта й и реших, че може би това е човекът, който ще ми помогне. Поръчах лекуване чрез ангелско четене, което осъществихме през скайп. По време на сеанса имах чувство, че винаги сме се познавала с Нели. Толкова непринудена и приятелска беше стрещата ни. Нели направи връзката с моите ангели хранители и с Исус Христос. Получих ценна информация, от която се нуждаех. Изключително важни за мен бяха конкретните й съвети как ежедневно да предпазвам себе си и семейството си  от негативно  въздействие. Нели успя да ми вдъхе куража и вярата, че съм силна и мога да се справя със ситуацията сама, че трябва да имам доверие в себе си, че никой не може да ми навреди, ако изпитвам любов и уважение към себе си, ако имам доверие в собствените си сили и следвам законите на любовта. Никой не е в състояние да наруши свободната ми воля без моето съгласие. Срещата с Нели беше повратен момент в моя живот. Аз повярвах на Нели и на себе си. Оттогава следвам съветите й и ги споделям с мои приятели, които се нуждаят и търсят помощ за да се справят с подобни проблеми. Няколко месеца след ангелското четене аз се чувствам нов човек. Успях да обърна много неща в положителна за мен посока, успях да се освободя от страховете, вярвам в силата на собсвената си воля и се старая да живея по законите на любовта. Продълвавам да следя всички изяви на Нели, следвам съветите й и съм й безкрайно благодарна за промяната, която извърши с мен. Нели, ти си един от моите ангели харнители! Ти даряваш всички нас с толкова много светлина и обич! Благодаря ти от все сърце, скъпа Нели!" ~С.Т.

"Имах удоволствието да взема участие в няколко сертификационни курса, организирани от Нели. Още по време на първия, който бе „Аура лечител и духовен консултант“, усетих невероятно повдигащата, нежна, любяща и силна енергия на ангелите. Въпреки че в началото не бях уверен и изпитвах известна доза страх, несигурност от това какво предстои, Нели, с помощта на ангелите и архангелите, направиха всичко толкова приятно, спокойно, с усещане за защита и сигурност, че дори не се усещаше как времето минава, докато правихме медитации и терапия. Нели споделяше с нас цялото си знание и мъдрост с толкова любов, внимание и отдаденост. Всичко беше поднесено много ясно, добре структурирано, по интересен и завладяващ начин, с чувство за хумор, че накрая дори не ти се иска да свършва. След курса, се чувствах повече от чудесно, голяма част от притесненията и  страховете ми бяха ичезнали, чувствах се като перце и сърцето и душата ми ликуваха от преживяното.  С радост и вълнение започнах да прилагам всичко научено по време на курса, като много скоро след това започнах да изпитвам положителната трансформация, за която толкова жадувах, но така и не започвах. С помощта на ангелите и архангелите започнах да се грижа още повече за тялото си, започнах да обръщам повече внимание на положителните мисли, цялостното ми осъзнаване се повиши и постепенно започнах да придобивам все повече увереност, което продължава като процес и в момента. Но това, което преживях, ми даде този летящ старт – буквално ми даде крила. Обясних си толкова неща, които съм смятал, че не са редни, не съм намирал смисъл в живота, в хората около себе си, в това, което се случва около мен… Цял живот ще бъда благодарен на Нели за това, че ми показа пътя на Любовта и Светлината, точно когато имах нужда най-много, за подкрепата, за любовта, за вниманието и отдадеността, с които преподаваше и ми помагаше да направя всяка следваща стъпка, че ми напомни за истинския ми произход и за мисията ми в този живот. Вярвам, че съм на правилния път и голяма част за това дължа на това, че имах учител като Нели, който да ми припомни за божественото вътре в мен!" ~Н.К.

“От известно време следя всичко, което Нели публикува на сайта си, във Фейсбук или на Youtube канала й Magical World. Радвам се на полезните информации и съвети публикувани от нея, съпреживявам прекрасните впечатления от нейните пътувания по света и вечатленията от срещи с многобройни служители   на светлината. Много се зарадвах, когато в края на 2016 Нели обяви предстоящите сертификационни курсове за лекуване на предишни животи и хипнозотерапия и се записах с огромно желание и вълнение от престоящите изживявания. Очакванията ми се оправдаха. Курсът бе едно невероятно преживяване и пътешествие във времето, под опитното водачество на Нели. По време на курса Нели демонстрира изключителен професионализъм, организираност, работоспособност, готовност и огромно желание да ни въведе във вълшебния свят на пътешествие на душите. Независимо от все още не-особено големия ми опит в медитирането, успях да следвам напътсвията на Нели и да визуализирам предишни прераждания на душата ми, успях да направя връзката между предишните ми инкарнации и съществуващи проблеми в настоящия ми живот. Усвоих умения и практически техники за балансиране на кармата и лечение на проблеми, водещи началото си от предишни инкарнации. За мен курсът бе едно вълшебно пътуване в предишни животи и във вселената. Удовлетворена съм и имам чувство, че натрупаният опит ще бъде важна стъпка към промяна и търсене на повече духовност в живота ми. Ще ми даде възможност да помагам на тези, които имат нужда от помощта ми. Благодаря ти за ценните познания и неповторимите преживявания, Нели!” ~С.Т.

“Здравей мила Нели,
Пиша ти по повод промяната в живота ми от както научих за теб, а по късно се запознах с теб и няколко пъти се срещаме на живо.
Преди това четяхме и гледахме книгата и филма “Тайната” на Ронда Бърн т.е. имахме някаква представа за силата ни за нашите бъдещи преживявания.
Всичко се промени когато разбрахме за теб в предаването на Стойчо Керев и през май 2015 г. присъствахме на семинарите в парк хотел Москва.
Ти, мила Нели имаш невероятно излъчване. Когато човек те види – излъчване, харизма и светлина. А когато говориш и обясняваш вече ефекта става неописуем.
След срещите си с теб усещам неописуем прилив на енергия, спокойствие и вътрешен мир.
Обясняваш някак просто, достъпно, сърцато и завладяващо. С примери за твои изживявания и на клиенти. Отначало не бях наясно с много неща, но сега като чета твоите постове, записките от лекциите, книгите на Дорийн мога да кажа, че разбрах доста неща и изживяванията, които изпитвам станаха чудесни.
Най-важното, на което ме научи е, че всеки човек има път, който трябва да извърви, че всичко е в ръцете на Господ и нашите мисли в момента са нашите утрешни преживявания. Благодаря ти за това, че ни учиш да не мислим за миналото – то вече е назад – нещо, което преди при мен не беше така, непрекъснато мислех за лоши неща, които са се случили – правеше ме гневна.
Всичко на което ме научи кундалините упражнения, мантрите, които непрекъснато звучат в дома ми, медитациите – много често докато медитирам изпитвам страхотна топлина –  Архангел Михаил.такива изживявания имах когато медитирахме при срещите с теб на живо.
Това от което съм доволна е, че хора около мен които бяха абсолютни “Тома неверни”  – сега ми казват я пусни някоя мантара, че ми е хубаво като слушам и се чувствам добре. Вече си говорим на подобни теми и се променят.
Имам още много да уча , но важното е, че те открих и живота ми е спокоен и се чувствам чудесно.
Както вече съм ти писала Благодаря на Бог, че ни показа, че те има и сме твои ученички!
Прегръщам те силно и ти желая на теб и  семейството ти здраве, спокойствие и Всички Висши Сили да ви пазят и закрилят.
Мила Нели, не обръщай внимание на негативните хора спрямо теб, дори изобщо не ги коментирай – те са прашинка в цялото от нас твои последователи, които те обичаме и ценим! Имаме нужда от всяка твоя дума и напътствие!
Бъди Благословена!” ~М.
“Здравеѝ мила Нели, много ти благодаря за вниманието ти към мен. Благодаря също на Бога че ме срещна с теб. Нашата среща и общуването с Ангелите, е едно невероятно преживяване за мен.. Сега ми е спокоѝно, не ми се плаче, имам мир във душата чувствам се прекрасно. Благодаря ти. Зная колко много ангажименти имаш, и факта че си отделила от времето си и за мен ме прави много щастлива и благодарна. От малка съм чувствала че трябва да съм добра и силна.Всичко което публикуваш за мен е в точния момент. Благодаря мила Нели. Приеми моѝте Почитания към Теб. Обичам те.” ~В.Н

"Мила Нели, здравей! При мен всичко е така, както е редно да бъде. Щастлива съм. Безкрайно се радвам, че си в живота ми. Благодарна съм ти за всичко, Нели. Подари ми невероятни преживявания и приятели, които нямаше да имам без теб. Ти присъстваш неотлъчно във всяко мое ново утро, във всяка мисъл, във всяко действие. Благодаря, че мога да споделя интересни моменти от света около мен. С цялото си сърце и душа ти желая да продължаваш да бъдеш неспирния поток светлина, мъдрост и любов!!!" ~С.М.

“Здравей, Нели! Промяната при мен е много голяма, по-лесно се проявява това, което искам. Но най-голямата промяна е в душата ми-тя е по-добра от преди! Имам огромна надежда и енергия, въпреки корпоративния свят, в който работя. Виждам промяна в много хора, с които контактувам. Чувам ясни послания, вече ги различавам по енергията около шията и ушите ми, когато се появяват. Те звучат сякаш са нещо написано някъде и някой го чете-толкова е сигурно като послание. Започнах да виждам около хората цветове, усещам  нагласите им по време на срещи. Веднъж дори заподозрях мотна измама с имот, който беше предмет на сделка и я спряхме докато се убедим, че е точно така. “Просто го знаех!”. Част от близките ми се промениха, други ме “изпитват ” постоянно, но атмосферата в къщата е много нежна и приятелска. Дори веднъж докато децата си играеха, чух ясно да направя видеоклип и разбрах защо-  с тях играеше синьо кълбо, което много бързо обикаляше стаята. Толкова беше вълшебно. След обученията ти енергията ми се увеличи. По време на молитва тялото ми се върти в кръг, усещам много енергия. Видях себе си в минал живот с любимите ми кристали. А по време на медитацията в Лемурия усетих тези, които обичам още. Много ми беше мъчно за тях. И сега като пиша ми се насълзяват очите. Сигурно тогава съм била най-щастлива! След вълшебството да съм твоя ученичка, Нели, знам какво искам и каква е задачата ми! Благодаря ти за всичко!” ~В.Б.

“Скъпа Нели, за мен си моя свят учител и благословен ангел! Щастлива съм, безкрайно те обичам и не спирам да благодаря на Бог всеки ден, че те намерих и те имам в живота си!!! Моля се с цялото си сърце и душа светлината в теб, любовта, добротата и благородното сърце, които имаш да привличат същата тази всеотдайност, чистота, нежност и любов, които самата ти излъчваш и даряваш всички нас!!!… Ти си океан от мъдрост. Благодарна съм, че те намерих. Всеки път, щом си помисля за теб, сърцето ми се изпълва с огромна приливна вълна топлина… Енергията, която ме облива, ми напомня безусловната любов…….. Не минава ден, в който да не мисля за вълшебните моменти заедно с теб и останалите ангелчета. Благодарна и щастлива съм! Обичам те!” ~С.

“Нели, желая ти благословен, слънчев ден, изпълнен с приказна красота и ангелски вълшебства!!! Толкова се унасям в интересните и мъдри неща, които публикуваш, че мога да си остана цял ден на компютъра, без да усетя как минава времето. Знам, че много хора ти го споделят, но и аз скромно изказвам към тяхната благодарност и моето Благодаря за всичко, което си постигнала и продължаваш да правиш не само за нас, а много по-важно – за целия земен свят!!! БЛАГОДАРЯ, НЕЛИ!!! ОБИЧАМ ТЕ С ДУШАТА И СЪРЦЕТО СИ!!!” ~С.

“Мила Нели, много ти благодаря за помощта и лечебната енергия! След твоята терапия се чувствам чиста и спокойна, започнах да разбирам и ангелските съобщения. Много ти благодаря, че ми показа как да се свързвам с тях и да получавам напътствия всеки ден. Толкова съм щастлива, летя. Изчистих къщата така както ме научи и вече нямам неканени гости, всичко се нормализира. Олекна ми, така се бяхме притиснили всички в къщи. Добре, че те има! Ти ми даваш вяра и надежда всеки ден. Благословено да е сърцето ти, земно ангелче!” ~Л.К.

“Здравейте, името ми е Мая и бих желала да споделя с вас моето преживяване по време и след консултация с Нели.

В един прекрасен майски ден получих съобщение от Нели Ейнджъл. Тя ми даде час за консултацията, за която я бях помолила. Не мога да ви опиша колко бях щастлива. С трепет и вълнение отидох на срещата. Нели ме посрещна с голяма усмивка и сияещо лице. Прегърна ме, въпреки, че не се познавахме лично. Усетих невероятно спокойствие и топлина, които ме обляха. Имах чувство, че се познаваме от преди. Усетих я много близка. 

Предварително си бях намислила въпросите, които ще и задам. Чудех се дали ще ми стигне времето за да получа информация за всичко което си мислех. Нели сякаш прочете мислите ми и  каза, че ако е необходимо ще ми даде още 5 мин. Зададох един, два въпроса на който Нели отговори. После се случи чудо. За пръв път в живота си усетих какво е някой телепатично да разбира какво си мислиш. Вълшебницата Нели започна да говори без да спира. Отговаряше на въпросите, който идваха в ума ми без аз да си отворя устата и да попитам. Беше нещо невероятно, вълшебно. Тя сваляше информация от ангелите. Основният въпрос, който ме вълнуваше беше за лечебния Боуен център в който работех. Исках да получа повече информация за успеха при лечение на пациентите ми. Нели ми каза, че скоро ще отворя собствен лечебен център в който ще имам много хора на които ще помагам. Честно да си призная тогава не повярвах. За да имаш свой център са необходими доста средства.
Един ден седнах на една пейка в парка и започнах да мечтая. Представях си какъв искам да бъде моят Боуен център и изведнъж сякаш Нели и нейните ангели се появиха до мен и ми прошепнаха “бяла спретната къщурка с две липи отпред”. Аз се стреснах. После си помислих, че това е само в ума ми, но ангелите пак ме попитаха ”Искаш ли липите?”, помислих си, че започнах много да си въобразявам, но те пак ме попитаха ”Искаш ли липите?”. Отговорих, че ги искам. Станах от пейката и си тръгнах. Чувствах се странно, за пръв път ми се случваше и не бях сигурна дали наистина чух ангелите или само така си мислех. Доказателството не закъсня. След няколко дни като се разхождах видях табела на един магазин, че се продава. И познайте какво друго? Две липи отпред, а на сградата в която е магазина и казват Бялата Къща. До тук добре си мислех аз. Сигурно наистина ангелите са ми шепнели, но от къде ще намеря парите. Естествено, че когато ангелите решат да помагат нещата се подреждат. На следващият ден се обади майка ми и каза, че има купувач за къщата, която се опитвахме да продадем от няколко години. Веднага се обадих на телефона от обявата за магазина и попитах за цената. Обявиха ми много висока цена. Тогава пак ангелите ми прошепнаха ”’Кажи колко пари даваш и чакай”. Аз този път не се поколебах и казах сумата която щяхме да вземем от продажбата на къщата. Собственика на магазина не се съгласи защото това беше цена много по-ниска от тази която той искаше. Ангелите продължаваха да ми нашепват ”Чакай.”  Един ден ми се обади собственика на магазина и ми каза, че е съгласен с нашата цена.
Днес вече имам свой лечебен Боуен център и много доволни пациенти. Тъй като изкарах при Нели и сертификационния курс за лемурийски и ангелски лечител скоро ще разширя дейността си. Ангелите ми нашепват за това.
Безкрайно ти благодаря, миличка Нели, че ми помогна да разперя криле и да полетя! Ти ме научи да комуникирам с ангелите. Обичам те безкрай! Нека радостните моменти в които помагаш на хората да се събудят и да открият мисията си те зареждат с нови сили! Бъди благословена!

На всички вас, които четете тези редове пожелавам да откриете пътя към своето щастие! От сърце ви желая да откриете своята вълшебница Нели , така както аз успях.” ~Мая Узунова, лечител и собственик на лечебен център Боуен.

“Здравей, мила Нели!
Искам да споделя, че след ЛЕМУРИЙСКОТО ЛЕЧЕНИЕ на 17.09.2016г., се чувствам още по-щастлива. Разбрах,че делфините лекуват! По време на медитацията, когато бяхме до Лемурия във водата, делфините ме обкръжиха и аз се намирах в центъра, а те плуваха около мен в кръг по посока обратна на часовниковата стрелка. Телата им имаха наклон на ляво, главите им сочеха нагоре,а опашките са надолу. Плуваха почти изправени. Беше вълнуващо. Влезнахме в пирамидата и видях,че всички сме еднакви. Бели искрящи хора с бели дрехи, бели коси и много ярка светлина (никога няма да забравя това). Всички лежахме в кръг с глави към центъра и крака навън, излъчвахме много светлина. После когато трябваше да си спомним какво сме правили, аз се видях със дълга черна коса с голямо чело и хубава носия и събирах нещо наведена, намирах се всред цветя и треви на полянка. След това при медитацията с Еднорозите чух, че си имам Еднорог. Попитах го как се казва и ми отговори ЛУНА, бях много щастлива. В София по време на медитацията се видях на много планети, че живея, но една красива картина имах на Марс и попитах, ама там нали няма живот, но ми се отговори, че има живот. След време се свързвах телепатично с теб Нели. Казвах ти „Нели помощ” и ти пишеше нещо на стената си и ми даваше сила и кураж. Благодаря. Разбрах,че всички ние сме свързани и си помагаме, дори на сън. Дори на скоро (по време на сън) ти доведох едно дете, момче11-12г. да го лекуваш, защото имаше лоши родители. Появявам се в съня на обичаната от мен С. М., която вижда лицето ти (според нея сякаш я подготвяш за случващото се). С. ме лекува в прекрасен каменен замък (ситуацията беше много критична). Разбрах, че тя усеща чувствата ми телепатично, винаги. Обичам всички с които се запознах, благодарение на теб. Обичам те. Знам,че Бог е с мен и ще намери май-доброто за мен. Ти мила Нели разкри един прекрасен свят на Феички, Еднорози и вълшебни места, лечебната сила на кристалите. Научи ме да внимавам какви думи използвам. Сега обичам повече всички, прощавам повече и обгръщам всички в Любов и Светлина. Кристалните, Индиговите, Златните (всички Звездни,Божествени) деца са моята мисия, аз изпитвам много любов към всички деца, но Звездните много са ми мили и ги защитавам. Обичам те мила Нели! Благодаря с душата си, че те има и за всичко, което правиш за света. Успех във всички твои начинания, Нели! Бог да е с нас! Амин!” ~Д.С.

“Скъпа Нели, искам да ви благодаря че ми помогнахте да променя живота си, правейки всичко товаq което е показано в клиповете ви на YouTube, след като го правех в продължение на месец нещата при мен коренно се промениха, започнах да подписвам договори за огромни суми и имам средствата да си плащам сметките дори и да ми остават пари. Много ви благодаря! Прекланям се пред вас и се радвам че ви има! Нека всеки изпита това чуство просто е уникално. Благодаря ви че съм част от вас.” ~М.


"Здравей Неличка, ще ти призная, че преди да те срещна не вярвах нито в ангели, нито в лоши сили, които могат да ни навредят. Последната година обаче всичко се обърна наопаки, много хора в семейството се разболяха, бизнеса ни не върви, постоянно се карахме в къщи, за най-малките неща избухваше скандал, сякаш лошия късмет не ни напускаше. Случайно разбрах за теб от едно тв предаване, които изгледах на интернет. Впечатли ме чистотата в очите ти, положителната ти нагласа и усмивката ти, а мъдростта, която извира от теб, това си е дар божи. Благодаря ти, че сподели и с нас любовта си към духовния свят. Нели, ти лекуваш с присъствието си! Не можах да откъсна очите си от твоите. Ти ме накара да се замисля, потърсих и прочетох много книги за ангелите и си обясних много неща, за които дотогава си мислех, че са плод на въображението ми. След консултацията ни всеки ден медитирам и викам ангелите и духовните учители на помощ. Викам ги за всичко. Знам, че са с мен и семейството ми и че ни помагат. Постепенно взаимоотношенията ни се промениха, станахме по-търпеливи един към друг, изслушваме се, не се караме. Благодаря ти, че препоръча Архангела на комуникацията, вярвам, че той помогна да се запазим като семейство. Всеки ден призовавам и Архангел Михаил за защита на бизнеса и къщата ни. Нещата потръгнаха и знам, че ще става все по-добре. Благодаря ти за всичко, мила! Обичам те! Бъди благословена ти и семейството ти!" ~Р.С.

"Благодаря Ви Нели. Благодарение на Вашите публикации аз придобих по-голямо самочувствие и увереност в себе си. Благодарение на Вашите публикации започнах да се моля на ангелите и света около мен започна да се променя. Всичко се нарежда неочаквано. Благодаря Ви." ~Р.В. 

"Здравейте Нели искам да изкажа огромната си благодарност към теб. Защото чрез теб Бог и Архангелите ме водят по пътя на Любовта и Светлината Благодаря Благодаря Благодаря!" ~С.Б

"Нели, слънчево те прегръщам и ти благодаря, че те има. Всичко, което правиш за нас, българите по света, е изключително ценно. Ние сме благословени, че имаме такава светлина да осветява пътя ни и да ни прави по-добри. Благодаря ти, че ми отвори вратата към този чуден свят на любов и красота. Всеки ден слушам дисковете ти и медитирам, препрочитам книгите ти и в тях винаги намирам отговорите, които търся." ~А.Ж.

"Нели, здравейте. Благодаря ви от сърце за прекрасните видеа в ютюб, дисковете ви и книгите, които са до главата ми на нощното шкафче. Излъчват толкова силна енертия, успокояват ме и ми дават вяра, че ангелите и Господ бдят над мен." ~В.С.

"Благодаря , че те има НЕЛИ! Благодаря, за хубавите ти дискове!Медитирам всеки ден с теб и ангелите, и животът ми се промени. По-спокойна съм, по-уверена, започнах да привличам и нови хора около мен. Чувствам ангелите около мен и тяхното присъствие ме зарежда и ме прави позитивна и уверена. Благодаря ти, не мога да изкажа с думи какво чувствам като чуя гласът ти. Толкова си ми близка, сякаш те познавам хиляди години, сякаш си ми сестра, приятелка, дъщеря, хубаво и леко ми става на душата като те слушам. Ти си нашият земен ангел и правиш чудеса, не само за мен, а за много хора. Поклон на делото ти." ~КК
"Здравей, Нели! Преди около 2 месеца сънувах, че две крила ме обгръщат. Почувствах се спокойна, блажена и в безопасност. После започнах да търся информация за ангелите, намерих и теб, и животът ми и този на семейството ми се промени към по-добро. Има любов, хармония и светлина! Благодаря, че те има!" ~Е.Т.

Здравей, мила Нели, Искам да ти благодаря от сърце за всичко което си! Добре че беше ти и ангелите в най-трудните мигове в началото на пътя ми иначе щях да полудея. Само чрез твойте напътсвия успях да се изправя на крака. Вътрешно усещам и знам че искам да лекувам и помагам на хората но все още не съм разбрала как. БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА НЕЛИ ОТ СЪРЦЕ ОБИЧАМ ТЕ! ~А.П.

Благодаря, Нели, че ми спаси живота и эравето! Бъди жива и здрава! Благодаря. 💕💕💕  ~СД

Благодаря ти Нели, всеки ден с удоволствие те слушам! Бъди жива и здрава, пожелавам ти го от цялото си сърце. Ти за мен си един ангел! ~АП

Здравей, мила Нели

Съпругът ми се подобрява лека полека. Смятам, че Бог те изпрати за да му помогнеш. Има карциом на белия дроб, реши да се лекува с алтернативни методи, с много молитви и медитации. Той вече 2 месеца прави 3 твои медитации.

Лечението с теб му се отрази много добре, за което много ти благодарим!
След твоята терапия той повярва, че всичко ще е наред. Прави си стриктно медитациите, въпреки че рамото го болеше но не ги спря. Прави всичките.
Всяка вечер се молим и вече молитвите са ни като благодарност, че сме благодарни на ангелите и архангелите, че се грижат за нас.
Оставили сме този проблем на Бог и Архангелите да се реши от тях.
Той вземаше всеки ден едно хапче за да диша по леко сега го разреди на почти 2 дни.
Благодаря ти, Нели за всичко! ~ССК

Neli Blagodarya na gospod che te ima. Taka uspokoyavashto mi deistvat dumiteti i glasa ti. Karash me da se chustvam super silna. Vapreki mnogoto mi angdzimenti mnogoto mi rabota i napredzenie. Rabota oshte po usardno, I iskam oshte da moga da pomagam, i na bivshata mi shefka s neshto ako moga. Vapreki che rabota za druga firma. AZ iskam da se rakovodya ot sarceto ot vatre. Ne samo da rabota za pari. Iskam da moga sashto da pomagam. No NEZNAM koe da slusham I chuvam v men. Razum ili sarce. Blagodarya ti Neli. Obichamte. ~ BM

Нели, много те обичам и благодаря на Бог, че те срещнах! Ти промени живота ми! Много обичам да те слушам, имам нужда да те слушам всеки ден. Гласа ти е вълшебен, толкова успокояващ и зареждащ с енергия. Чувствам се изпълнена с любов и надежда. Ти си светлина! Благодаря ти за всичко! ~ДБ

Нели, много ти БЛАГОДАРЯ, за това, което правиш за всички нас! Обичам те! Бъди благословена!~ТВ

Здравей Нели, Вибрацията на гласа ти много успокоява и вдъхновява  ~МХ

Благодаря на Бог че ви Има. Вашата усмивка и Светлина са ни толкова нужни. И всичко което правите е прекрасно.~АС

Нели, благодаря ти за труда който полагаш всеки ден да качваш видеа, които облекчават живота ни тук на Земята. Благодаря ти за съветите и любовта с която ни даряваш! Благословена да си!~КБ

Книгите ти са вълшебни! Благодаря Нели, на теб и на всички прекрасни Ангели, Архангели, майка Богородичка, Бог и на цялата Вселена! БЛАГОДАРЯ!БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!!!~ВЯ

You ARE MY SUN SHINE, Благодаря Ви Мила Нели за вълшебството! "Чудеса с Ангелите" и "Излекувай вътрешното си дете с Ангелите" е моят пътеводител към светилината!
Благодаря от сърце! Желая Ви щастие! ~НТ

Zdravei, Nelly, Haresvat mi tvoite videua na YouTube. Haresva mi da te slusham, vdahnovjavat me tvoite dumi i energija. I s tova me motivirash da varvja napred i da mislya pozetivno. Da ne se spiram pred nikogo i nishto. Da presledvam mechtite si. AZ Sam BM i ziveja v Belgija. Bagodarya ti za prekrasnite dumi. Blagosnoveno da e sarcetoti Neli. I gospod vinagi da e s teb I do tеb.~Б

Дълбока благодарност и обич за Нели която много обичам и слушам като най-добра приятелка. ~АС

Прекрасната ми Нели!
Благодаря ти за всичко,обичам те!~Сz

Здравей Нели! :) Първо искам да ти кажа, че си един много светъл и блестящ ангел, благодаря ти че те има, и че си толкова всеотдайна и помагаш на прекрасната ни планета да върви по пътя си нагоре! Дано да успеем всички заедно като едно цяло с цялата доброта във вселената да направим великия преход. Имам тежки изпитания с родителите ми, особено с баща ми и искам да кажа, че случващото се в момента изобщо не ме учудва и не го приемам за нещо лошо.Това е неговата карма,но знам , че всичко е за добро и този човек ще се прероди много по-възвишен.От малък усещах нещо в мен.Зодията ми е близнаци и винаги съм се чувствал странно,различен от другите. Сякаш някаква сила витае в душата ми и моето тяло. Вече просто знам,че имам по-специална мисия на земята.Пожелавам ти цялата любов на света и позитивни вибрации от всички части на вселената! АМИН :) ~Г.

Благодаря ти Нели за това че ме вдъхнови! Един ден преди година попаднах на твое интервю случайно, защото търсих значението на повтарящите се числа на часовника та той всеки ден ми показваше 11:11 и аз почнах да търся в интернет но ми излезе твоето интервю и от тогава аз не спирам да вярвам на бог и ангелите. И знаеш ли, винаги когато съм в трудно положение ти пускаш видео и то е сякаш точно за мен в точния момент. Благодаря! Бъди благословена! ~ТВ

Нели, благодаря ти за труда който полагаш всеки ден да качваш видеа,които облекчават живота ни тук на Земята. Благодаря ти за съветите и любовта с която ни даряваш! Благословена да си! ~КБ

Благодаря ти за всичко Нели
Благодарение на теб знам името на Ангела си
Живота ми става по-добър
Желая ти цялото щастие на света  ~TG

Mila Neli ti si prekrasna. Tvoite vidiq sa moq Eleksir za Prekrasen San i patevoditel za valshebni izpalneni  s radost dni. Badi Blagoslovenna. Blagodarq ti~TS

Здравей Нели, благодаря ти много за това което правиш за С!

Ти си специален човек и аз много се радвам че ни помагаш. Знаеш ли днес е много различен, няма го празния поглед, с който ставаше сутрин -благодарение на теб! Ти му вдъхна огромна вяра.
Целувам те и те обичам! ~СН

Здравей Нели искам да ти благодаря за това, че ми помогна да се събудя и беше до мен чрез видеата си, ти ми показа че не съм сама. Благодаря за времето което отделяш за да записваш видеата с които  споделяш с нас чиста и искрена информация. Благодаря ти, че ме научи на толкова много неща. Аз съм момиче на 18 години което винаги се е чувствало малко по-специална, като дете имах ярки изживявания и спомени от предишни животи, но не тук на земята а друг свят пълен с любов, единство и хармония. Благодаря че ми показа, че всички неща които съм усещала вътрешно не са били плод на моето въображение, а цял един нов свят, свят който ме беше повикал да дойда и да помогна както на него така и на моята душа. Благодаря Нели от сърце за това, че се появи в живота ми и помогна да се събудя напълно. Благодаря ти продължавай да правиш видеа и да даваш чиста и искрена информация и любов ти си един истински ангел. Благодаря че те има товя глас ми напомня на глас на стар и добър приятел. Бъди щастлива и благословена. Сат нам ❤ А.

Привет! Какво забележително усещане, да пристъпиш с вяра и стаено уважение в храма на човешката душа, и да почувстваш, че това е защитена територия, в която откриваш с лекота, общото, което свързва хората, дори когато те не са се виждали, не са знаели нищо за съществуването си и най-вероятно са доста различни, но душите им безпогрешно разпознават невидимата нишка между тях и с доверие преживяват своите състояния в  полето на тяхната свързаност. Благодаря ти, Нели за мъдростта от уроците, която ни предаде с такава ласка и свежест! Аз също преживях на един дъх семинара от една страна в пълна концентрация, а от друга с огромна наслада от всичко, което ни се случи и начина по който се случваше. И по време на семинара и още по-осезаемо след това, се усещам изпълнена с лекота, увереност и едно странно ентусиазирано вътрешно спокойствие... Сякаш знам, че мога да се справя с всичко и това ме зарежда едновременно с готовност за действие и спокойствието, че съм подкрепена, в чистите си намерения. Усещането, че съм подкрепена ми остана от вчера,,, много отчетливо,,, много е хубаво! Благодаря за всичко, от сърце!
СКЪПА, НЕЛИ!!! Благодаря за вълшебната и полезна медитация. Искам да споделя с теб. Ще бъда кратка. Тази вечер забравих, че от 20ч. почва медитацията и нещо все ме теглеше към телефона и Ютуб. Започна да премигва осветлението. Насочих камерата на телефона и видях голям кръг божествено бяля светлина. Изведнъж в нея се появи жълт кръг, който се появява около главата, когато си правим селфи. Попитах кой е тук и изключвайки камерата на телефона се включи твоята медитация на живо. Изпитах вълшебно удоволствие и благодарност, че някой ме подсети за медитацията. Изслушах я до края и тъкмо да затворя, медитацията започна отначало. ПОЧУВСТВАХ СЕ БЛАГОСЛОВЕНА, че ми се дава възможност да изслушам цялата медитация. БЕШЕ ВЪЛШЕБНО!!! БЕШЕ ПРЕКРАСНО!!! БЕШЕ ИЗЦЕЛЯВАЩО!!! След изчистване на всяка чакра, започнах да чувствам как   ТЯЛОТО МИ СТАВАШЕ  ПО-ЛЕКО  и  ПО-ЧИСТО!!!  МИЛА и ОБИЧАНА, НЕЛИ!!! БЛАГОДАРЯ!!! ТВОЯТА ВЪЛШЕБНА МЕДИТАЦИЯ СЪТВОРИ ЧУДО!!!

Днес пред иконата на Св. Богородица запалих свещ, благодарих й за всичко и реших да направя снимки. Появи се розовата светлина, после светлосинята и златната. Отвори се портал от нежно розова светлина, която улови 3 кръгчета негативна енергия. После се появи дъга. След това наблюдавайки иконата през телефона, се появи малко жълто кръгче около главата на детето Исус, после се появи по-голям кръг около главата на Света Богородица. Почувствах такова блаженство и цялата настръхнах. Сега, когато ти пиша всичко това нежни тръпки минават по тялото ми и някой пак премигва лампата. БЛАГОДАРЯ!!! Не съм  прехвърлила  снимките на компютъра. Ще се опитам да ти ги изпратя чрез месинджер. МИЛА, НЕЛИ!!! НЕКА, БОЖИИ  БЛАГОСЛОВИИ, РАДОСТИ и ЛЮБОВ ПОЛУЧАВАШ ВСЕКИ ДЕН!!! ЛЮБОВТА, която даваш на нас, ДА ТИ СЕ ВРЪЩА МНОГОКРАТНО УВЕЛИЧЕНА!!! 

Скъпа Нели, това беше едно от най-красивите духовни преживявания, които съм имала. Благодаря, благодаря, благодаря.
Гледах Ви със Стойчо Керев, с Ива, абонирах се за канала Ви, и благодаря на Светлите сили, които тази вечер ме включиха в групата. Имах богат спектър от усещания и чуства, и може да Ви се стори странно,но малко преди да кажете нещо,то се случваше в тялото и душата ми. Освободих много, много блокажи и се оставих във Вашите ръце и тези на ангелите,архангелите и всички лечители и учители,които дойдоха. Накрая видях прекрасна картина и числото 32. Бяхме като парашутисти в групов скок😂, хванати за ръце. Само че, не се нуждаехме от парашути. Просто си плувахме в небето,в два големи кръга (като хоро),усмихнати и щастливи, а между нас имаше цветя.С много красиви цветове.
Да, завършила съм оперно пеене, пяла съм и пея в различни формации и жанрове.Не съм сигурна дали съм една от тримата певци😊, за които казахте по време на медитацията.😀 Заспивам , окрилена от това ново начало. Обичам Ви и Ви изпращам много любов и светлина.💖💖💖🌺🌺🌺 С.

Искам да Ви благодаря от цялото си сърце за всички хубави видеа и информация, които споделяте с нас. Толкова на време и на място достигат съобщенията до мен и предполгам повечето хора,  че понякога дори съм възхитена и учудена на синхроността на събитията. И толкова много ме повдигате енергийно, на моменти сякаш енергията, ежедневието ме смачква и това , което много ми помага и чакам с нетърпение да чуя, са Вашите видеа в ютюб и после засиявам и животът сякаш става по-лек. Благодаря от сърце!

Светлина и любов!

Поздрави~Д.

Скъпа Нели,

Много благодаря за чудесната медитация 

🌟 НОВО НАЧАЛО МЕДИТАЦИЯ 🌟

много силна и въздействаща е !

След нея се почувствах обновена, заредена и окрилена !

Благодаря за всичко, което правиш за нас новосъзнатите същества !

Мир, хармония и светлина !

С много обич и признателност!

М

Мила Нели, 

Откакто те открих в YouTube не мога да заспя без твоите медитации, всеки ден ги слушам. Благодаря!~Г.