ОБУЧЕНИЯ

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

УЧИТЕЛ ПО МЕДИТАЦИЯ – Сертификационен курс с Нели, на Скайп, на живо, 12-19 юли, на български език.

Ще научите за различните видове медитации, различната продължителност, различните точки за концентрация (върха на носа, брадичката, третото око, върха на главата – коронната чакра), как се активира енергията и как преминава през чакрите по време на различните медитации, как се отразяват медитациите на човек, ще направим много кундалини йога медитации, така както са ни предавани от Йоги Баджан за отваряне на интуицията и лечителските способности, за изобилие, за проявление на мечтите, за защита, за получаване, за отваряне на ясновидските способности, за лечение, медитации за деца, медитации за бременни, медитации-свързване с божествения свят, водени медитации, медитации в тишина, медитации-самохипноза за самолечение и активиране на лечителските способности и др. Медитацията е силна терапия, която ще ви помогне да си помогнете на себе си и на другите.

Участниците в уебинара ще получат и сертификат за участие от Международната Академия по Просветление и ще могат да започнат нова кариера в служба на човечеството, ще получите наставления как да си направите безплатно уебсайт и да споделите за услугите си в социалната мрежа, ще научите за етичния код да учителя по медитация и др. полезна информация.

Цена на сертификациония курс – 777 евро, преведени с www.PayPal.com до nelly7angel@gmail.com

Записването става след превеждане на таксата. Местата са ограничени, не чакайте последния ден да се запишете. Записването е окончателно, няма връщане на таксата за неучастие. 

Часовете за курса са: сутрин 7 – 8.30ч – кундалини йога и медитация, вечер 7 – 9.30ч. теория и практика с различни видове медитации, мудри, мантри, чантинг и др.

По време на курса ще можем да се виждаме всички и да задавате въпроси и получите отговори, свързани с темите, по които работим. Ще имаме почивки по време на обучението. Желателно е да участвате от таблет или компютъра ви, а не от тел, защото връзката се разпада или понякога поради високите енергии батерията разрежда бързо и не могат да се включат. Моля изпратете ми Скайпа си и аз ще Ви избере като стане време да започваме. Благодаря и до скоро, приятели. Сат Нам!

АКТИВИРАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА НА БОГИНЯТА – уебинар на 8-8-2020 от 8.00-12.00ч. бг. време, на Скайп. Цена на уебинара – 155 евро, преведени с www.PayPal.com до ем nelly7angel@gmail.com Местата са ограничени, не чакайте последния момент да се запишете. Записването е окончателно, няма връщане на таксата за неучастие. Не е необходимо да сте участвали в предишни уебинари и ретрийта ми за богините, за да се включите в уебинара на 8-8 в 8ч.. Темите в този уебинар са различни. Нарекох го Активиране, защото на този ден е Лъвският портал, 8-8, и става активация на енергията, прекрасна възможност за стъпване в силата на жената – интуитивна, нежна, любяща, подкрепяща, добра, красива, жената-съпруга, жената-майка, жената дъщеря, жената-приятелка, женската енергия от която света има толкова голяма нужда сега.

8-8 е лъвският портал, по време на който е възможна активация на таланти и възможности, подобряване на самочувствието и освобождаване на самосаботажни мисли и поведения. Тази година портала дава възможност за активиране точно на енергията на Богинята. Уебинарът ни ще бъде по това време, ще влезем в потока енергия, която се спуска на Земята и ще отворим/укрепим интуицията си, самочувствието, здравето и ще активираме възможностите ни за проявление. Ето примерната програма на уебинара:

  • Кундалини йога и медитация за активиране на божествената женска енергия. Ще направим една много древна медитация, която се правила от древните египтяни и атланти за активиране на божествената женска енергия.
  • Работа с Архангелите Джофиел, Ханиел, Гейбриел и Ариел за отваряне на коронната чакра и по-лесна и чиста връзка с Ангелите, Архангелите и Господ, отваряне на интуицията, отваряне/лечение на сърдечната чакра, отваряне на възможностите ни за проявяване. Ще се свържем с всеки от Архангелите и ще може да усетите енергията им, присъствието им, може и да видите светещата им аура и любящо присъствие.
  • Групова медитация с 4те Архангели за проявяване на любов – любов към себе си и романтична любов (духовен, равностоен, нежен, подкрепящ и любящ партньор), лекуване на разбито сърце и изчистване на арк линията на аурата пред гърдите от предишни любовни партньори, проявяване на подходяща работа с достойно заплащане за труда ви и др.
  • Групова медитация с Архангел Михаил за мисията в живота – мисията ти като жена, Богиня, и как да помогнещ на човечеството в тези важни времена.
  • Кристалното светещо тяло, т.нар. Crystaline Light Body, което ще ни помогне да съществуваме в новите по-високи измерения, 5D, как се подържа, какви храни и витамини са подходящи и др.
  • Новата Земя, новата енергия на Земята, новите измерения и новият начин на съществуване в тези по-високи измерения – признаци, че вие вече живеете там и сменяте измеренията.
АКТИВИРАЙ БОГИНЯТА В ТЕБ!