ОБУЧЕНИЯ

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

ЕНЕРГИЕН ЛЕЧИТЕЛ И ТЕРАПЕВТ – СЕРТИФИКАЦИОНЕН КУРС С НЕЛИ НА 29 ФЕВРУАРИ И 1 МАРТ от 10-13.30ч и 14-17.30ч. в Брайтън, Англия (BRIGHTON, U.K.) 

– Телепатия, универсалният език на Вселената.

– Комуникация с духовния свят – Господ, Ангели, Архангели, Феи, Еднорози, ЕТ, извисените учители и делфините чрез езика на телепатията.

– Интуиция – как да отворим и изчистим възможностите си за ясно виждане, чуване, усещане, знаене. Как да различаваме когато егото ни говори и кога са нашите духовни помощници. Научи се да вярваш и следваш съветите на интуицията си!

– Заземяване и енергийна защита с Господ и Архангелите – на вас и стаята, в която ще работите като лечител, на града, държавата, планетата.

– Свързване с Ангелите-Хранители чрез силата на интуицията ни. Медитация по време на която ще получите отговори на въпросите си.

– Аура – какво е аура и как да виждате вашата аура и на другите, как да я изчиствате и защитавате от негативни енергии и влияния.

– Активизиране на лечебната енергия в ръцете и обучение как да усещате енергията и заболяванията на другите. Как се прави скениране за усещане на заболявания и психически атаки от други хора. Как да изчистите аурата без да докосвате клиента? Как се лекуват енергийно дупките и разрязванията, оставени от предишни скандали, травми, заплахи, атаки и др, които причиняват изтичане на енергията. Как да изпращате лечебна енергия на разстояние? Работа с Архангел Рафаел и неговите Лечебни Ангели.

– LIGHT LANGUAGE, езика на Светлината – какво представлява и как се говори, как да го използвате по време на лечителската си практика с клиенти и за вас. Езикът на душата е от най-силните начини за самолечение и пълна трансформация и подновяване.

– Терапия и лечение с цветя. Всяко цвете има вибрация и Ангели, които го защитават и помагат по време на лечебния процес. Как миризмата на цветята подкрепя изцелението ви, кои етерични масла са подходящи за лечение на различни заболявания.

– Медитация и свързване с Исус Христос и Св. Майка Богородичка. Отваряне на сърдечната чакра. Специална медитация за баланс и уголемяване на аурата ви преди лечение. Много е важно когато лекувате вашата аура да е голяма и чиста, да вибрира светлина и любов, което ще защитава вас самия като лечител и ще помогне на клиента ви да се отпусне и да активизира собствените си сили за самолечение.

– Бог лекува чрез нас! Ние сме само негови смирени помощници в разпространяването на любовта и светлината тук на земята. Ангелите и Архангелите са пратеници на Господ и са винаги с нас. Помагат ни, лекуват ни, защитават ни. Бог и Ангелите са енергия, любов и светлина, достъпна за всеки, който смирено наведе глава, изключи егото си и потърси помощ свише.

– Медитация за проявяване, сливане с реалността, която вие искате. Освобождаване на страховете ви, свързани със започването на лечителска дейност, отваряне на лечителски център и др. Ангелската ви къща-духовен център може и ще стане реалност! Всичко зависи от вас!

– Силата на свободната воля и как да подобрим самочувствието си, да си повярваме, че можем да се свързваме с духовния свят, с Господ и неговите всемогъщи Архангели и Ангели, и да лекуваме с тях. Специална медитация с Архангел Михаил за самочувствие и с Архангел Джофиел за премахване на хаоса и страховете ви, за да може вие да използвате лечителските си способности и да помагате на другите. Всеки човек е лечител, всеки може да излекува себе си и другите, просто трябва да си повярвате, да го видите и ще се получи! Всичко е във вас! Господ ви е дал всичко от което имате нужда!

– Ангелски карти и как да ги използваме в работата си на енергиен лечител и терапевт. Как се четат и как се редят. Практика с различни партньори. Моля донесете си ангелските карти и ще практикуваме как се прави ангелско четене на себе си и за другите.

– Етичния код на лечителя, още за енергийната размяна, кармичните връзки, минали животи, зависимости и как се освобождават енергийно, как се лекува вътрешното дете – на лечителя и на клиента, как се лекуват животни и защо е важно да се поиска разрешение от душата първо преди да се пристъпи към лечение и др.

– Техники за заземяване и защита, за изчистване на лечителя след лечение и освобождаване на енергията, балансиране и неутрализиране на енергиите с Ангелите. Защита с Архангел Михаил. Защити срещу психически атаки, магии и др. Срязване на нишките с Архангел Михаил и балансиране на кармата с Архангел Разиел във всички посоки и времена на пространството.

– Кундалини йога и медитации, които ще помогнат практиката ви на лечител, ще отворят чакрите ви (енергийните ви центрове), ще изчистят аурата ви и ще ви помогнат да имате баланс между ума, духа и тялото си, за да вършите още по-добре работата си и да се наслаждавате на мисията си.

Този курс включва много практика! Ще получите и ще направите много лечения с различни партньори, лечители като вас. Донесете кристалите си. Изпратете егото си някъде на почивка и елате с отворено сърце и душа да научите много нови неща, да се радвате, да се забавлявате с други светли души като вас, да ви е хубаво и леко на душата. По време на този сертификационен курс вие ще изпитате много чудеса, които ще трансформират живота ви, ще се научите да ги каните по-често в живота си и ще си тръгнете със знания, които ще помогнат на много други души като вас, търсещи светлината, ще имате много нови приятели, силни Служители на Светлината, които като вас са тук, за да събудят другите и да повдигнат съзнанието на човечеството. Вие ще станете част от защитния грид около Земята, от Съществата на Синия Лъч, земните ангели на Архангел Михаил, свързани помежду си чрез любовта си и позитивното си мислене, и отвореното си добро сърце.

След успешно завършване на курса ще получите сертификат за Energy Healer & Therapist, certified by the International Academy of Enlightenment in Los Angeles, California.

Поставям намерението най-чистите, най-достойните и най-готовите да служат на Светлината, да се включат в курса ми и заедно да изпитаме любовта на нашия Създател! Така е!

Цената на сертификационния курс в Брайтън е 999 англ. паунда, преведени с PayPal до ем nelly7angel@gmail.com
Записването става след заплащане на таксата. Местата са ограничени, не чакайте до последния момент да се запишете. Краен срок на записване е 26 февруари. Адресът на мястото на провеждането на курса ще ви бъде изпратен след записване. Моля носете бели удобни дрехи от естествен материал по време на курса, носете си вода за пиене, снакс, тетрадка и химикалка за писане, ако искате да си водите записки по време на курса. Записването с телефон, таблет или компютър по време на курса не е разрешено.

Специална цена за близки хора – майка и дъщеря, майка и син, две сестри, двама братя – двама за цената на един, 999 англ. паунда. Желанието ми е да ви вдъхновя да започнете лечителска практика заедно! Така по-лесно се балансира стара карма и се създава нова, положителна карма за цялата фамилия и страната в която живеете, благославяте цялата планета като използвате талантите си. Това е единствения сертификационен курс, който ще преподавам в Европа, няма да преподавам в България.