ОБУЧЕНИЯ

Sacred Numerology Reader/Четец на Свещенната Нумерология Сертификационен курс на Zoom. На 22, 28, 29 ноември от 19.00 – 22.30ч. бг време.

Ще научите как да правите хороскоп със свещената нумерология на името и датата на раждане на човек, кое е числото на живота, кое е числото на съдбата, какви са талантите, закодирани в кода на името и в датата на раждане, и как те са свързани с мисията ви в този живот, как да разчитате съобщенията, закодирани в името и числата, какво означава 369 и защо е толкова важно, как Вселената ни говори с числа, вибрации. Ангелските числа и техните съобщения. По време на курса ще направите и получите много хороскопи, ще получите отговори на въпросите, които ви вълнуват.

Не е необходима предварителна подготовка, за да участвате в курса.

Цена – 888 евро, преведени с www.PayPal.com до имейл nelly7angel@gmail.com При изпращането изберете опцията Send to a friend/Gift защото така таксите на изпращане са по-ниски.

Записването е окончателно, няма връщане на таксата поради неучастие. Местата са ограничени. Моля не чакайте последния момент, за да се запишете. Записването става след заплащане на таксата.

Изобилие от любов, здраве и благоденствие!