ОБУЧЕНИЯ

КУНДАЛИНИ РЕТРИЙТ С НЕЛИ В СОФИЯ – НА 18 ФЕВРУАРИ

ПРАЗНУВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА ЛЮБОВТА СВ. ВАЛЕНТИН

ВКЛЮЧВА:

9.00-12.00ч. – Кундалини йога и медитации, и звуково лечение с Alchemy Crystal Bowls и Rain Stick.

19.00-22.00ч. – Кундалини парти. Танци манци. Yogi Tea & Honey Graham Crackers, както едно време го правехме след кундалини йога клас в Golden Bridge Yoga Center in Hollywood,. CA 🙂

За партито – Донесете бизнес картичките си и ги споделете с другите участници, споделете с какво се занимавате и получете подкрепата на други Старлинкс. По време на ретрийта ще създадете много нови приятелства със светли, добри и лъчезарни хора. Ако вие сте сами, вие може да срещнете вашата Сродна Душа или Пламък Близнак. 😉

Не е задължителен предварителен опит, за да участвате в ретрийта. Кундалини йога сета, който ще направим е лек и ще ни подготви за медитацийте.

Моля носете бели дрехи от естествена материя и бяла кърпа от памучен материал, за да покриете главата си. Донесете си постелка за пода, леко одеалце с което да се завиете по време на релаксацията в шивасана, малка възглавничка на която да седнете (ако имате нужда), вода за пиене, тетрадки и химикал, ако искате да си запишете някои неща и най-важното, вашият щастлив дух! Ще си вълшебстваме, милички!

Записът, видео или аудио по време на класа не е разрешен. Всички ще изключите телефоните си на вратата на залата и ще влезем в 5Д с чисти сърца и без елктроника 🙂 Благодаря за разбирането!

Елате на ретрийта само, ако се чувствате здрави. Моля не идвайте ако сте с температура, ако кихате, ако кашляте, имате ковид, грип и др. заболявания! Останете си у дома да се възстановите. Дори и да сте платили, ако сте болни, пишете ми и ще ви върна таксата. Благодаря ви, че ви е грижа за цялата група Старлинкс! Сат Нам!

За преподавателя Нели – Сертифициран кундалини йога и медитации преподавател, първо и второ ниво, от Кундалини Рисърч Института в Америка, Сертифициран преподавател по йога за бременни от Гурмук, в Лос Анжелис. Преподавала е в Golden Bridge йога центровете в Лос Анжелис и Санта Моника, Yoga West LA, Karuna Yoga LA, Yoga Asia Conference Hong Kong, Фестивала на здравето в Токио, конференцията Pure Yoga в Тайван, RIKEN Brain Science Institute в Токуо, семинари във Франция, Англия, Германия, България, Австралия, Япония, Хаваи, Лос Анжелис, Малибу, Беверли Хилс, Макао, Хонг Конг и др.

Тук ще прочетете Testimonials/Отзиви за Нели – https://nellyangel.com/testimonials/, био – https://nellyangel.com/about-nelly-coneway/

Кундалини йога – https://nellyangel.com/кундалини-йога/

Мантри – https://nellyangel.com/kundalini-yoga/mantras/

Инвестиция в себе си-участие в ретрийта – 88 евро, преведени само с www.PayPal.com до емейл nelly7angel@gmail.com При изпращането изберете опцията Изпрати на приятел/Send to a Friend. Ако някой друг плаща таксата за вас, моля да напише вашия емейл адрес. Информацията за залата за ретрийта ще бъде изпратена на емейл адреса от който е платено. Моля напишете имейл адреса си или на имейла на човека за който плащате таксата, защото понякога не се вижда на ПейПал. Влизането в залата ще стане след показване на потърждение от ПейПал за вашето плащане и бърза проверка на вратата. Няма да има заплащане на място! Записването е на принципа First come frist serve. Моля не чакайте последния момент да се запишете за ретрийта. На предишния ми семинар местата свършиха много бързо. Благодаря и до скоро, приятели!

LIGHT HEALING © 

5D ENERGY HEALER Сертификационен курс с Нели

There is a field beyond right and wrong,

I will meet you there.

(Come experience the blue ethers, 5D+)

Има поле отвъд правилното и грешното,

Ще се срещнем там.

На 25 и 26 февруари в София от 10.00 – 13.00ч. и от 14.00 – 17.00ч. 

Адреса на залата ще ви бъде изпратен след записване.

На 27 февруари – Spiritual Yatra-посвещение – Курса ще бъде преподаван навън в природата, посещение на силни енергийни места в България където ще практикуваме психометрия, изчистване, заземяване, зареждане, изпращане на лечебна енергия на разстояние и др.

На 5, 6, 11, 12 март на Zoom, вечерни класове

По време на този курс вие ще се научите как да работите със светлината, ще бъдете по-осъзнати за това каква енергия изпращате и получавате, и как да я използвате за да помагате на хората, животните и на цялата планета.

Какво е светлинно лечение – вкарване на светлина от по-високи измерения в това и изцеление на живота ви на всички нива, и изцеление на другите.

Защо работи – защото в 5D и в други по-високи измерения там всичко е любов, внесете любов във всичко и всичко се променя, става още по-добро.

Примерна програма (допълнителни теми могат да бъдат включени по време на курса, програмата зависи от това какво е необходимо на участниците)

 • Активиране на Light body, светлинното тяло
 • Отваряне на сърцето. Вие не можете да излекувате никого, вкл. себе си, ако не отворите сърцето си!
 • Как да стигнем до състоянието 0, състояние на ума където има мир, баланс, хармония и любов, това магическо бяло поле, където всичко се случва.
 • Как да запомните информация, да я складирате в мозъка и при нужда да я изтеглите. Забравянето не е проблем на старите години, а стреса, то е защитна реакция на мозъка, освобождаваме това, което няма да ни е нужно в прехода към по-високите измерения.
 • Как да помогнем на някой, който събужда енергията си кундалини, още за баланса между елементите вода и огън
 • Коя е мантрата, която може да си кажете и да получите мигновена защита срещу психически атаки и ниски вибрации
 • Как да излекувате връзката Пламък близнак
 • Как да изпратите лечебна енергия и телепатични съобщения до другия близнак (ако са инкарнирани заедно в този живот)
 • Как да получите лечебна енергия и да разберете посланията, които другият близнак ви изпраща (ако единият от тях е инкарниран в тази реалност)
 • Получаване на божествена помощ за забременяване – като лечител да откриете каква е причината някой да не може да забременее – индивидуален проблем и двойки (много често причината е страхът – от бъдещето или че не си достатъчно добър, страх от съдене, срам, предишни аборти и т.н.). Може ли да промените съдбата на някого, който много иска да има деца, и как. Какъв е духовния протокол, за да помогнете на двойка да имат деца, без да получите негативна карма за вас. Не всеки ще има деца, причината е карма и различни уроци, които партньорите учат. Като лечител вие може да получите информация и да видите цялата картина – защо, как, кога.
 • Какво е LIGHT Transmission/ предаване на светлина и как да го използвате, за да лекувате себе си и другите
 • Активиране на светлинната енергия в ръцете. Как да се подготвите да лекувате с ръцете, без да докосвате тялото на човека.
 • Как да работите с Ангелите, Архангелите, Серафимите и да използвате техните високи честоти да помогнете на хора с физическа болка, как да намерите причината поради която клиента преминава през това преживяване и да изчистите аурата му.
 • Как да получите ясни съобщения свише, които да предадете на клиентите ви
 • Как се лекуват дископатия, ревматизъм, болки в кръста, болки в колената, глезените, ставите
 • Какво е да държиш пространство за друго същество, за много други други и как да разшириш аурата си, за да достигнеш хиляди и да им помогнеш. Най-великите лечители, когато отидат да лекуват някъде, тяхната аура се проектира дни преди тях и привлича учениците, които са готови за заживеят мисията си. 
 • Как да имаме силно, мощно лечебно Radiant body/Сияещо, блестящо тяло.
 • Как да облекчите психически заболявания с LIGHT светлина – облекчите, защото психическите заболявания са кармични. Карма не се лекува от лечителя, а балансира от клиента. Много хора са в този живот, заради карма.
 • Т.нар. “Неизлечими” заболявания – те са дотогава докато фалшивото убеждение е в главата им и докато си научат урока – напр. наднорменото тегло е поради необходимостта да се предпазите от негативната енергия на другите хора или от страх. Освободете се от това убеждение и го заменете с – Бог е моят защитник! Прокарайте светлина през тялото си и запечетете новото убеждение, и ще можете да трансформирате живота си.
 • Как да виждате на лицето на клиента ви какъв е ефекта на LIGHT HEALING, което прилагате, как се движи енергията и ако има заклещена енергия къде се намира тя.
 • Как да изчистите аурата (на индивид, офис, сграда, държави) и да изпратите енергия на разстояние
 • Как да повишите вибрациите – квантов скок към по-високи измерения и да проявите това, което искате.
 • Жива вода – как се прави и кога, изчистване, зареждане-наричане, кои дни са най-подходящи. Кои билки може да използвате в работата си. Тази лечебна техника може да се прилага и за етерични масла, които често се използват при лечение поради бързия им ефект, не само масаж, но и за поставяне на определени места.
 • Sound healing звуково лечение с кристали купи, гонг, дъждовна пръчка, мантри – прекрасни за освобождаване на страх на дълбоко клетъчно ниво.
 • Защо енергийното лечение работи за някои, за някои не.
 • Всяко лечение е самолечение, промяната, скока в съзнанието носи подобряване на здравето. Всяко заболяване, катастрофи са част от процеса на духовното събуждане на някого.
 • Какво е Self love, любов към себе си, практика на изпращане на любов, светлина до всички клетки.
 • Работа с деца – като възрастните, децата също се свързват с Висшия Аз, те имат свободна воля и могат да приемат или отхвърлят лечебната светлина, която им изпращаме. Как да разберете, че отхвърлят изцелението ви и защо, какви уроци учат или те учат своите близки (или и двете).
 • Как да помогнете на деца, тормозени от булис/насилници в училище и на по-големи деца тормозени от колегите им, шефовете им, родителите им
 • Как да помогнете на родителите на деца булис да променят това саморазрушаващо поведение
 • Как да помогнете на хора, които искат да отслабнат, как да се пренареди пъзела и промени мисленето, да се отиде в корена, защо този човек трупа тлъстини и със светлина да се подобри цялостното му състояние
 • Лекуване на домашни любимци със светлина 
 • Трябва ли да поискате разрешение от животните и от хората, за да ги лекувате
 • Какво е Divine Healing Team – как да се свържете с тях и как да разберете кои Ангели, Архангели и др. божествени същества работят чрез вас и защо са с вас на този етап в живота си.
 • Защо отново избрахте в този живот да сте Лечител?
 • Каква мисия/цел на живота избра душата ви и защо?
 • Каква е следващата стъпка?

Цена на курса – 1300 евро, платени с ПейПал по емейл nelly7angel@gmail.com

При изпращането моля изберете опцията Изпрати на приятел/Send to a Friend.

За семейства – съпрузи, майка и дъщеря, сестри, братя – специална цена – двама за цената на 1.

Местата са ограничени, моля не чакайте последния момент да се запишете. Записването става след заплащане на таксата.

Желателно е да прочете книгата на Луис Хей Излекувай тялото си, Heal your body.

Препоръчвам ви да прочете/изслушате книгата Solomon’s Angels/Ангелите на Соломон на Дорийн Върчу, книгата The Women of Lemuria: Ancient Wisdom for Modern TImes by Monika Muranyi, They Walked With Jesus by Dolores Cannon, Anna the Grandmother of Jesus by Claire Heartsong, The Search for Hidden Sacred Knowledge by Dolores Canon.

Желателно е по време на курса да носите дрехи от естествен материал, бели на цвят. Носете си тетрадка и химикал (ако искате да си водите записки), вода, снакс. Записа на курса не е разрешен.

Желателно е да присъствате всичките дни на обучението. Ще има много практика, ще получите и дадете много лечения, пригответе се за истински вълшебства.

КУНДАЛИНИ ЙОГА И МЕДИТАЦИИ С НЕЛИ – 4 ВИДЕА

#1 – Първото кундалини видео е 59.17мин и включва лека йога и една много древна медитация за премахване на блокажите от миналото и създаване на бъдещето

#2 – Второто ми видео е 1.43.43 и включва най-силните медитации от кундалини йога за просперитет и успех.

#3 – Третото видео включва кундалини йога срещу негативност (Do this set to get in a good mood!), древна медитация за промяна на несъвършена натална карта и Божествена комуникация (Selestial Communication) за вътрешен мир, мъдрост и влизане в потока на изобилието.

Мантрата, която чантваме ви помага да се отпуснете и да си позволите да се предадете на състояние на несъпротива, носейки се по течението. Звукът Нараян е свързан с водния елемент и представлява Вишну, Богът на водата. Водата те пречиства, тече и може да те носи, ако си позволиш да се носиш, да се отпуснеш. Като бебенца в утробата на майка ни, водата беше нашият дом, където се чувствахме сигурни и защитени. Пеенето на тази мантра ни води до това първично състояние на вътрешен мир и след като го почувстваме, ние го вибрираме и след това го проектираме навън, внасяйки мир в света. Ние вибрираме божествената същност.
Sat Narayan ви отвежда отвъд феноменалния свят, триизмерния свят, който можете да видите с физическите си очи, позволява ви да усетите безкрайното, отваря ви за по-фино, спокойно преживяване на живота, тъй като посява семената на мира и търпение вътре във вас, което ви води до осъзнаването, че мирът не може да бъде създаден, а по-скоро това е най-чистата същност на вашето Истинско Аз, Сат Нам.

Видеото включева и божествена комуникация-медитация за късмет с лечебната мантра Sa Re Sa Sa, която премахва несгодите и негативността отвътре, събужда безкрайната творческа енергия и премахва препятствията към по-високото съзнание. Sa Re Sa Sa е лечебна мантра в духовното пътуване на всеки йоги.

#4 – Кундалини йога и медитации за здраве

Видеото включва:

– Кундалини сет за активиране на лечебната енергия в ръцете ви. Подходящ за лечители, за тези, които искат да отворят лечителски способности и за тези, които имат нужда от лечение. Крията е медитативна и много зареждаща.

– Медитация за студената дълбока депресия

– Медитация за освобождаване на стрес и активиране на самолечебните способности

– Йога Карма Крия Медитация – в древните скриптове пише, че тази медитация е за лимфатичната система, рак на гърдата, сърдечни атаки, привлича пари и помага за взимане на решение. Тази медитация е за защита. Помага да се създаде непроницаема бариера от положителна енергия около тялото, спирайки негативността. Какви са някои от допълнителните предимства на тази медитация?

– Оптимизъм за бъдещето и неговите възможности

– По-голямо самочувствие

– Пространство за растеж и процъфтяване

– Пречиства вашата енергия

– По-силна връзка с вибрациите на Вселената

– Подобрена концентрация Ако се чувствате безсилни, сякаш нищо не работи за вас и светът бяга без вас, време е да правите тази Крия за защита. Тя се основава на силата на Космоса чрез използването на фундаментална мантра, привеждайки собствената ви душа в съответствие с вибрациите на вселената. Основната природа на тази мантра се фокусира върху нашата позиция в Космоса. Приземява ни на Земята, но предизвиква сила от всички посоки около нас. Неговата сила е в неговата абсолютна простота и дълбока връзка с Вселената.

Видеата могат да бъдат поръчани с www.PayPal.com до емейл nelly7angel@gmail.com Цената на едно видео е 30 евро. След получаване на потвърждение за плащане вие ще получите линк където да даунлоадвате видеото и да си го запазите в компютъра/телефона/iPad и да практикувате колкото пъти и когато искате. След получаване на линка моля запазете видеото във вашия компютър, защото линка ще бъде невалиден след 4 седмици. Може да отнеме 2ч – 2 1/2ч. за изтегляне на видеото, зависи от това колко бърз е интернета ви. Бъдете търпеливи! Ще стане! Ако не сте получили линка след покупката, моля имейлвайте ми. Благодаря и приятно медитиране! ❤️

Видеата, Copyright © Nelly

Disclaimer:

Kundalini Yoga and lifestyle tips have benefited millions of people, but they are not intended as medical advice. This is ancient yogic wisdom and the intent is solely for information and education. The information presented on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or replace proper medical care. The benefits attributed to the practice of yoga come from centuries-old yogic traditions. Results will vary with individuals.

Many of the recipes come from ancient yogic tradition and may contain potent herbs, botanicals and naturally occurring ingredients which have traditionally been used to support the structure and function of the human body. Nothing on this website should be construed as medical advice. Always consult a healthcare professional before making any significant modification to your diet or lifestyle, or before beginning any exercise program, to ensure that the ingredients or lifestyle changes are appropriate for your personal health condition and consistent with any medication you may be taking.