ОБУЧЕНИЯ

заЕдно сме, миличко!

УЕБИНАР ЗА ПЛАМЪЦИТЕ БЛИЗНАЦИ с НЕЛИ

На 20 юни от 9.00-13.00ч. бг. време на Зум, в навечерието на слънчевото слънцестоеве, най-силния ден в годината

Той/Тя моят Пламък-Близнак ли е?

Защо сме/не сме заедно?

Кои са предизвикателствата на пътя на Пламъците Близнаци?

Тази любов илюзия ли е или е истинска?

Защо се разделят пламъците близнаци?

Какво е необходимо, за да се съберете отново?

Защо пламъците близнаци са духовни водачи един на друг, независимо в кое измерение се намират

Защо пламъците близнаци когато се съберат и останат заедно са благословия за планетата

Пламъците близнаци винаги са свързани, тяхната връзка е вечна и независимо дали са далеч един от друг, те телепатично комуникират-живеят заедно

Пламъците близнаци са тук, за да изпитат любов във физическото тяло, а не да страдат! Ако има драма, единият е в състояние на страх, воден е от неговото его.

Трансформация на човечеството, Лечение, Вдъхновение и Обединение – това е мисията на Пламъците Близнаци, но как да се постигне?

Как да получим телепатично съобщение от нашия пламък близнак

Как да бъдем заедно в сънищата ни

Какво означава 11:11 и как да използваме силата на това число-портал за проявяване на голяма любов

Как да разберем мисията на душата ни с нашия Пламък Близнак?

Защо връзката е объркваща понякога и как да проявим щастлив живот заедно с пламъка ни близнак

Ще направим специална медитация-свързване с пламъка ни близнак, получаване на съобщения и ще ги разтълкуваме.

Такса за участие в уебинара-инвестиция в себе си – 111 евро, преведени с www.PayPal.com до емейл адрес 77ArchangelMichael@gmail.com

Таксата е 111 евро, ако са платени до 18 юни, след това – 133 евро.

Местата са ограничени. Моля не чакайте последния ден, за да се запишете. Ако ваш приятел плаща таксата ви, моля да напише вашия емейл. Информацията за включване на Зум ще бъде изпратена на емейл адреса от който е направено плащането.

06-21-21

УЕБИНАР-ПРАЗНУВАНЕ НА СЛЪНЧЕВОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ С КУНДАЛИНИ ЙОГА, МЕДИТАЦИИ, ЧАНТИНГ, МОЛИТВА, ТАНЦИ И РЕЛАКСАЦИЯ С ГОНГ

На 21 юни от 21-23.33ч. вечерта бг. време

Уебинарът включва сет от кундалини йога и спец. медитации, които се правят на слънчевото слънцестоене и настройват енергията на високи вибрации за цялата година. Заповядайте за едно уникално, вълшебно изживяване. Не е задължително предварителен опит в кундалини йога и медитации.

Инветиция в себе си – 33 евро, преведени с www.PayPal.com до 77ArchangelMichael@gmail.com

33 евро – ако се запишете до 19 юни, 44 евро след това.

УЧИТЕЛ ПО МЕДИТАЦИЯ С НАПРЕДНАЛО ОБУЧЕНИЕ

СЕРТИФИКАЦИОНЕН КУРС С НЕЛИ

22 юни – 3 юли на живо, на Зум от 9-11.30ч. вечерта

11 дни вълшебства, заЕдно

MEDITATION TEACHER WITH ADVANCED TRAINING

Ще научите за различните видове медитации, различната им продължителност и как се отразява на физическото, емоционалното, психическото и ауричното тяло, ще ви разкажа за различните точки за концентрация (върха на носа, средата на брадичката, третото око, върха на главата – коронната чакра) и какви са положителните ефекти , как се активира енергията и как преминава през чакрите по време на различните медитации, как се отразяват медитациите на човек и защо е необходимо да се медитира, ще направим много кундалини йога медитации, така както са ни предавани от Йоги Баджан за отваряне на интуицията и лечителските способности, за изобилие, за проявление на мечтите, за защита, за получаване, за отваряне на ясновидските способности, за лечение, медитации за деца, медитации за бременни, медитации-свързване с божествения свят, водени медитации, медитации в тишина, медитации-самохипноза за самолечение и активиране на лечителските способности и др. Ще ви науча и как да се свързвате и да получавате интуитивни съобщения от божествения свят, медитация с Бог, с Ангелите и Архангалите, ангелска терапия и др. Ще правим кундалини йога, ще медитираме, ще практикуваме и ще се забавляваме.

Медитацията е силна терапия, която ще ви помогне да си помогнете на себе си и на другите.

Участниците в уебинара ще получат и сертификат за участие от Ineternational Academy of Englightenment / Международната академия по просветление и ще могат да започнат нова служба за човечеството, ще получите наставления и как да си направите безплатно уебсайт и как да споделите за услугите, които предлагате в социалната мрежа, ще научите за етичния код да учителя по медитация и др. полезна информация, как да инкорпорирате йога в практиката ви и в преподаването ви на студентите. Ще ви науча и как да организирате Angel Healing Meditative Circle, който ще ви помогне да промотирате работата си и да имате повече клиенти. По време на курса ще практикувате, вие ще водите медитацията за групата. Това ще ви помогне да освободите страха и смело да поемете по пътя на душата ви, Силен Служител на Светлината.

Цена на сертификациония курс – 1222 евро, преведени с www.PayPal.com до 77ArchangelMichael@gmail.com

Таксата е 1222 евро, ако са платени до 20 юни, след това – 1333 евро.

Записването става след превеждане на таксата. Местата са ограничени, не чакайте последния ден да се запишете. Записването е окончателно, няма връщане на таксата за неучастие. 

Записването е на принципа First come First serve, който първи се запише, той участва. Няма запазване на места! Записването става след заплащане на таксата. Ако ваш приятел плаща таксата ви, моля да напише вашия емейл. Информацията за включване на Зум ще бъде изпратена на емейл адреса от който е направено плащането.

Със записването си за курса, вие декларирате, че сте психически и физически здрави и стабилни, не сте под наблюдението на психиатър и не сте в болница. Кундалини йога и медитациите са много силна терапия, технология за щастие, но не ще помогнат на всеки, някои хора имат нужда от психиатрична помощ. Сат Нам!

По време на курса ще можем да се виждаме всички и да задавате въпроси, свързани с темите, по които работим и ще получите отговори. Ще имаме почивки по време на обучението. Желателно е да участвате от таблет или от компютъра ви, а не от телефон, защото връзката се разпада и понякога поради високите енергии хората не могат да се включат. Благодаря и до скоро, приятели. Сат Нам!

АЗ СЪМ СИЛЕН СЛУЖИТЕЛ НА СВЕТЛИНАТА!