ОБУЧЕНИЯ

STAR PEOPLE – УЕБИНАР НА ЗУМ НА 29 СЕПТЕМВРИ ОТ 21-24.55ч. бг. време

Кои са звездните хора (Star People), защо са на планетата Земя и как да разберете дали вие сте един от тях. От къде идва душата ви и как да комуникирате с нея. Защо е важно първото място на инкарнация, в коя галактика, звездна система или планета сте дошли. Как енергийния блупринт на планетата-оригиналният дом на душата ни се отразява на следващите ни инкарнации и приети мисии. Как може да видите в очите, как да четете енергията на лицето откъде идва душата. Защо някои звездни същества даунлоадват информация от универсалната банка спомени от други същества, живяли на земята преди да дойдат тук. Как Star People използват възможностите и знанията си от други измерения. Как да разпознаете звездните пътешественици Star Travellers и защо някои съществуват и в др измерения, не само в 3Д. Кои са характеристиките на Звездните Хора. Кои soul groups са представени на земята и как да си спомним към коя принадлежим. Събуждането и активацията на звездните хора, защо се събуждат духовно и каква е ролята им сега. Кои са Sirian Star People и Pleiadian Star People. Знанията от Атлантис и Лемурия, Египет, Изида (Isis) лечението с кристали, работа с аура и светлина (crystal healing, aura work and light energy healing). Ще направим изчистване на аурата с лемуриски кристали.

Плеядинците – кои са характеристиките им, каква е връзката им с Галактическия консул, кои са характеристиките им, още за техните космически кораби от светлина (beam ships), каква е мисията на Star People, идващи от Плеядите. Ще работим с лемурийски кристали и светлинна енергия за изчистване на негативните емоции, които формират блокажи и болести, ще се научите и как сами да изчиствате енергията и аурата си с помощта на 1 кристал или като си направите кристален грид-мандала, как да направите чанълинг на енергия в кристалите и от там във физическото, емоционалното, светлинното и ауричните тела.

Това е 4 часа практически уебинар с много полезна, изключително интересна информация, която ще ви помогне да разбете по-добре себе си, кой се, откъде идвате и защо сте тук. Ще ви вдъхне надежда, ще видите голямата картина и мястото си в големия план на твореца, ще бъдете вдъхновени да служите на човечеството. Ще направим тест за да разберете дали сте Star being.

Инвестиция във вас – 144 евро (до 28 септември, след това 177 евро) с www.PayPal.com до ем 77ArchangelMichael@gmail.com При изпращането моля изберете опцията Изпрати на приятел/Send to a friend/gift

Със записването ви за курса вие декларирате, че сте в добро физическо, психическо и емоционално състояние и не сте под наблюдение на психиатър.

Сат Нам