ОБУЧЕНИЯ

THE LIGHTWORKER’S PATH – СЕМИНАР С НЕЛИ

На 3 юни от 18.00 – 21.00ч. в обновената зала на Интерконтинентал хотел

В центъра на София, срещу Парламента

ВКЛЮЧВА:

 • Връзка с Лемурия. Connecting-Merging with the ancient times..
 • Отваряне на интуицията и възможностите за чисто виждане, знаене, чуване и усещане за връзка с висшите божествени сфери.
 • Свещения код на душата – какво представлява и как да си го спомним. Какви съобщения има за нас душата ни.
 • Медитация за спомняне на знания, таланти и спец. възможности от времето на Лемурия
 • Медитация с делфините и китовете, носители на висше знание и вибрации
 • От къде идвам, защо съм тук – спец. медитация с Архангел Михаил във връзка с пътя ни на Служител на Светлината.
 • Звуково лечение с кристални купи, кристална арфа, дъждовна пръчка, древни свещени мантри, прекрасна музика, чантинг и fun dance.
 • LIGHT HEALING
 • Групова медитация-събуждане на планетата.
 • Повдигане на честотите – на индивидуално и на колективно ниво.
 • Музика, танци, смях и забавление – за стъпване/продължаване по Пътя на Лечителя, и добро здравословно самочувствие. 
 • Работа с Архангелите Михаил, Метатрон, Гавраил, Юриел, Джофиел и др. духовни същества, които са нашите защитници и помагачи.

* Не е задължителен предварителен опит, за да участвате в семинара!

Моля бъдете навреме! Залата ще бъде затворена след като започнем и ако сте закъснели няма да може да влезете, за да не пречите на другите. Благодаря за уважението! 

Моля носете бели дрехи от естествен материал. Ако сте много чувствителни към енергии, моля донесете си кърпа с която да покриете главата си по време на медитациите. Това се прави с цел да се покрият висшите центрове в главата и да ви е по-приятно по време на семинара.

Донесете си вода за пиене и вашето голямо отворено сърце.

Бъдете готови за вълшебства и да срещнете много нови приятели.

Записът – видео или аудио, по време на класа не е разрешен! Всички ще изключите телефоните си на вратата на залата и ще влезем в 5Д с чисти сърца и без елктроника 🙂 Благодаря за разбирането!

Елате на семинара само, ако се чувствате здрави. Моля не идвайте ако сте с температура, ако кихате, ако кашляте, имате ковид, грип и др. заболявания! Останете си у дома да се възстановите. Дори и да сте платили, ако сте болни, пишете ми и ще ви върна таксата. Благодаря ви, че ви е грижа за цялата група Старлинкс! Сат Нам!

Инвестиция в себе си-участие в ретрийта – 111 евро, преведени само с www.PayPal.com до емейл nelly7angel@gmail.com При изпращането изберете опцията Изпрати на приятел/Send to a Friend. Ако някой друг плаща за вас, моля да напише вашия емейл адрес. Моля напишете имейл адреса си или на имейла на човека за който плащате таксата, защото понякога не се вижда на ПейПал. Записването е окончателно, няма връщане на такса поради това, че сте объркали дните или часа, не сте намерили залата и др. Моля организирайте се по-отрано. Моля проверете дали сте ми дали точния си имейл адрес. Влизането в залата ще стане след показване на потърждение от ПейПал за вашето плащане и бърза проверка на списъка от асистентите ми на входа. Няма да има заплащане на място! Краен срок за записване 1 юни 2023г. Записването е на принципа First come frist serve. Моля не чакайте последния момент да се запишете за семинара. На предишния ми семинар местата свършиха много бързо. Благодаря и до скоро, приятели!

КУНДАЛИНИ ЙОГА И МЕДИТАЦИИ С НЕЛИ – 4 ВИДЕА

#1 – Първото кундалини видео е 59.17мин и включва лека йога и една много древна медитация за премахване на блокажите от миналото и създаване на бъдещето

#2 – Второто ми видео е 1.43.43 и включва най-силните медитации от кундалини йога за просперитет и успех.

#3 – Третото видео включва кундалини йога срещу негативност (Do this set to get in a good mood!), древна медитация за промяна на несъвършена натална карта и Божествена комуникация (Selestial Communication) за вътрешен мир, мъдрост и влизане в потока на изобилието.

Мантрата, която чантваме ви помага да се отпуснете и да си позволите да се предадете на състояние на несъпротива, носейки се по течението. Звукът Нараян е свързан с водния елемент и представлява Вишну, Богът на водата. Водата те пречиства, тече и може да те носи, ако си позволиш да се носиш, да се отпуснеш. Като бебенца в утробата на майка ни, водата беше нашият дом, където се чувствахме сигурни и защитени. Пеенето на тази мантра ни води до това първично състояние на вътрешен мир и след като го почувстваме, ние го вибрираме и след това го проектираме навън, внасяйки мир в света. Ние вибрираме божествената същност.
Sat Narayan ви отвежда отвъд феноменалния свят, триизмерния свят, който можете да видите с физическите си очи, позволява ви да усетите безкрайното, отваря ви за по-фино, спокойно преживяване на живота, тъй като посява семената на мира и търпение вътре във вас, което ви води до осъзнаването, че мирът не може да бъде създаден, а по-скоро това е най-чистата същност на вашето Истинско Аз, Сат Нам.

Видеото включева и божествена комуникация-медитация за късмет с лечебната мантра Sa Re Sa Sa, която премахва несгодите и негативността отвътре, събужда безкрайната творческа енергия и премахва препятствията към по-високото съзнание. Sa Re Sa Sa е лечебна мантра в духовното пътуване на всеки йоги.

#4 – Кундалини йога и медитации за здраве

Видеото включва:

– Кундалини сет за активиране на лечебната енергия в ръцете ви. Подходящ за лечители, за тези, които искат да отворят лечителски способности и за тези, които имат нужда от лечение. Крията е медитативна и много зареждаща.

– Медитация за студената дълбока депресия

– Медитация за освобождаване на стрес и активиране на самолечебните способности

– Йога Карма Крия Медитация – в древните скриптове пише, че тази медитация е за лимфатичната система, рак на гърдата, сърдечни атаки, привлича пари и помага за взимане на решение. Тази медитация е за защита. Помага да се създаде непроницаема бариера от положителна енергия около тялото, спирайки негативността. Какви са някои от допълнителните предимства на тази медитация?

– Оптимизъм за бъдещето и неговите възможности

– По-голямо самочувствие

– Пространство за растеж и процъфтяване

– Пречиства вашата енергия

– По-силна връзка с вибрациите на Вселената

– Подобрена концентрация Ако се чувствате безсилни, сякаш нищо не работи за вас и светът бяга без вас, време е да правите тази Крия за защита. Тя се основава на силата на Космоса чрез използването на фундаментална мантра, привеждайки собствената ви душа в съответствие с вибрациите на вселената. Основната природа на тази мантра се фокусира върху нашата позиция в Космоса. Приземява ни на Земята, но предизвиква сила от всички посоки около нас. Неговата сила е в неговата абсолютна простота и дълбока връзка с Вселената.

Видеата могат да бъдат поръчани с www.PayPal.com до емейл nelly7angel@gmail.com Цената на едно видео е 30 евро. След получаване на потвърждение за плащане вие ще получите линк където да даунлоадвате видеото и да си го запазите в компютъра/телефона/iPad и да практикувате колкото пъти и когато искате. След получаване на линка моля запазете видеото във вашия компютър, защото линка ще бъде невалиден след 4 седмици. Може да отнеме 2ч – 2 1/2ч. за изтегляне на видеото, зависи от това колко бърз е интернета ви. Бъдете търпеливи! Ще стане! Ако не сте получили линка след покупката, моля имейлвайте ми. Благодаря и приятно медитиране! ❤️

Видеата, Copyright © Nelly

Disclaimer:

Kundalini Yoga and lifestyle tips have benefited millions of people, but they are not intended as medical advice. This is ancient yogic wisdom and the intent is solely for information and education. The information presented on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or replace proper medical care. The benefits attributed to the practice of yoga come from centuries-old yogic traditions. Results will vary with individuals.

Many of the recipes come from ancient yogic tradition and may contain potent herbs, botanicals and naturally occurring ingredients which have traditionally been used to support the structure and function of the human body. Nothing on this website should be construed as medical advice. Always consult a healthcare professional before making any significant modification to your diet or lifestyle, or before beginning any exercise program, to ensure that the ingredients or lifestyle changes are appropriate for your personal health condition and consistent with any medication you may be taking.