ОБУЧЕНИЯ

ОСЪЗНАТ ЛИДЕР, ЛАЙФ КОУЧ

Сертификационен курс с Нели

На 15, 16, 17, 18 и 19 март от 20.00-22.33ч. бг време – на Зум

и още два дни, събота и неделя – още практика през април.

Датите и мястото ще бъдат уточнени допълнително с участниците.

Помогнете на другите, като осъзнаете собственото си величие и сила. Открийте собствената си красота, изградете характер от висок калибър. Имайте здрава увереност и водете другите със сърцето си.

По време на курса ще научите как да се освободите от склонности към самосаботиране, като например да угаждате на хората, ще освободите фалшивата програма на типа играч-сваляч или личност, ръководена от егото си и травмите си, ще спрете да се жертвате за любимите си хора и т.н. Ще използваме кундалини йога и медитации, цветна терапия, ангелска терапия и Изцеление със Светлина. Ще научите как да освободите кармата и травмите на минали поколения.

Спри да се опитваш да спасиш всички! Ти си тук, за да работиш върху себе си! Този живот е между теб и твоя Създател/Бог/Любов. По време на курса ще работиш върху себе си, за да освободиш хипер чувствителността ти на емпат и ще спреш да се чувстваш виновен, защото си успешен, богат, късметлия, красив, харесван и уважаван от другите и т.н. Ще разберете и приемете, че всичко това е вашата добра карма.

Намерете собствената си сила и следвайте сърцето си. Какво означава това и наистина ли се вслушваш в това, което Душата ти казва, наистина ли следваш повика на душата ти.

По време на целия курс ще работим върху изграждането на самосъзнание и увереност, освобождавайки егото.

Този живот е пътешествие на душата.

Този курс е пътуване и трансформация.

Ако някога сте искали да служите на човечеството, да извършвате трансформационна работа, да помагате на хората, това е вашето време да изкарате този курс и да осветите света със своята светлина.

Ако някога сте искали да създадете своя мечтан живот, да срещнете сродни души, високовибриращи, съмишленици и заедно да изградите нов, по-добър свят, това е вашата общност, това е вашето семейство на душата. Заповядайте!

По време на този курс ви също ще научите:

 • какво показва вашата кръвна група за космическото ви наследство и как е свързано с целта на живота ви
 • какво казва цветът на очите ви за пътя на душата ви, какъв е планът ви
 • какво е духовното значение на промяната на цвета на очите, кога се случва и защо
 • какъв е вашият архетип, защо правите неща в този живот, които нищо че изглеждат много странни за околните за вас са съвсем нормални и необходими за вас
 • какво казва вашият рожден ден за вашата душа, вашите минали прераждания, карма и мисии (на други планети и галактики, не е необходимо само на Земята)
 • какъв е пътят на вас и другите starlinks, родени в годината на вашия рожден ден
 • Лидерство чрез пример – какво означава
 • Водене със сърцето, а не с главата! – това е причината за успеха на много известни Личности-Велики души
 • Да станеш скромен – какво означава и как да го постигнем? Да бъдеш смирен е знак за високо извисена душа, истински Учител, Мастер, който обединява и издига себе си и другите.
 • 12те стъпки за Любов към себе си. Кои са основните закони на Вселената, които ти помагат да изградиш любов към себе си, което ще те направи още по-силен и уверен по пътя на реализиране на мечтите си и на мисията си.
 • Лидерски съвети от едни от най-успешните компании в Япония, още за това как те използват своята интуиция и решителност, за да успеят.
  Как да използвате интуицията си, за да ръководите.
  Как да се доверите на инстинктите си
  Езикът на тялото – прочетете какъв всъщност е другият за вас.
  Научете се да изразявате себе си по начин, по който другите не само да разбират по-голямата ви цел, но и да се вдъхновяват от вашето ръководство.
  Ще практикуваме и много медитации за изчистване на комуникацията – със себе си и другите.
 • Не е важен пътят, не е важна целта, а копанията с която го постигаш и куража, който влагаш – какво означава и виждат отражението му в живота си.
 • Пътят ти е тежък, сблъскваш се с много трудности и отвратителни хора… Защото Призванието ти, Мисията ти е Велика! Затова Издигни се!

Инвестиция в себе си-участие във всички дни на курса – 999 евро, преведени с www.PayPal.com  Ако не знаете имейла на който да изпратите инвестицията, пишете ми. Няма разсрочено плащане. Благодаря. ❤️ Записването е окончателно. Няма връщане на таксата, защото сте забравили датата, успали сте се или нещо друго е излязло в последния момент, или сте на рожден ден и не може да се приберете навреме, и т.н. Благодаря, че разбирате, че това е Commitment-ангажимент, който вие поемате към собствената си душа. Моля помислете дали сте готови за това Пътешествие и ако да, заповядайте, добре сте ми дошли с отворени сърца!

При превода моля напишете имейл адреса си, на него ще ви бъдат изпратени кодовете за включване на Зум. Ако някой др плаща за вас моля да напише името и имейл адреса ви. Присъствието на всички дни е необходимо. Записа на курса не е разрешен, може да си водите записки. Курса ще включва и кундалини медитации за просперитет и защита.

Този курс ми беше показан отгоре, с допълнителните теми, които ще преподавам и които сега са много актуални сред български говорещите и необходими за събуждането на повече Служители на Светлината. Знам, че има голяма нужда от нас, осъзнатите лидери и създатели на един по-красив, по-добър свят! Благодаря ти, че си част от него!

 

КУНДАЛИНИ ЙОГА И МЕДИТАЦИИ С НЕЛИ – 4 ВИДЕА

#1 – Първото кундалини видео е 59.17мин и включва лека йога и една много древна медитация за премахване на блокажите от миналото и създаване на бъдещето.

#2 – Второто ми видео е 1.43.43 и включва най-силните медитации от кундалини йога за просперитет и успех.

#3 – Третото видео включва кундалини йога срещу негативност (Do this set to get in a good mood!), древна медитация за промяна на несъвършена натална карта и Божествена комуникация (Selestial Communication) за вътрешен мир, мъдрост и влизане в потока на изобилието.

Мантрата, която чантваме ви помага да се отпуснете и да си позволите да се предадете на състояние на несъпротива, носейки се по течението. Звукът Нараян е свързан с водния елемент и представлява Вишну, Богът на водата. Водата те пречиства, тече и може да те носи, ако си позволиш да се носиш, да се отпуснеш. Като бебенца в утробата на майка ни, водата беше нашият дом, където се чувствахме сигурни и защитени. Пеенето на тази мантра ни води до това първично състояние на вътрешен мир и след като го почувстваме, ние го вибрираме и след това го проектираме навън, внасяйки мир в света. Ние вибрираме божествената същност.
Sat Narayan ви отвежда отвъд феноменалния свят, триизмерния свят, който можете да видите с физическите си очи, позволява ви да усетите безкрайното, отваря ви за по-фино, спокойно преживяване на живота, тъй като посява семената на мира и търпение вътре във вас, което ви води до осъзнаването, че мирът не може да бъде създаден, а по-скоро това е най-чистата същност на вашето Истинско Аз, Сат Нам.

Видеото включева и божествена комуникация-медитация за късмет с лечебната мантра Sa Re Sa Sa, която премахва несгодите и негативността отвътре, събужда безкрайната творческа енергия и премахва препятствията към по-високото съзнание. Sa Re Sa Sa е лечебна мантра в духовното пътуване на всеки йоги.

#4 – Кундалини йога и медитации за здраве

Видеото включва:

– Кундалини сет за активиране на лечебната енергия в ръцете ви. Подходящ за лечители, за тези, които искат да отворят лечителски способности и за тези, които имат нужда от лечение. Крията е медитативна и много зареждаща.

– Медитация за студената дълбока депресия

– Медитация за освобождаване на стрес и активиране на самолечебните способности

– Йога Карма Крия Медитация – в древните скриптове пише, че тази медитация е за лимфатичната система, рак на гърдата, сърдечни атаки, привлича пари и помага за взимане на решение. Тази медитация е за защита. Помага да се създаде непроницаема бариера от положителна енергия около тялото, спирайки негативността. Какви са някои от допълнителните предимства на тази медитация?

– Оптимизъм за бъдещето и неговите възможности

– По-голямо самочувствие

– Пространство за растеж и процъфтяване

– Пречиства вашата енергия

– По-силна връзка с вибрациите на Вселената

– Подобрена концентрация Ако се чувствате безсилни, сякаш нищо не работи за вас и светът бяга без вас, време е да правите тази Крия за защита. Тя се основава на силата на Космоса чрез използването на фундаментална мантра, привеждайки собствената ви душа в съответствие с вибрациите на вселената. Основната природа на тази мантра се фокусира върху нашата позиция в Космоса. Приземява ни на Земята, но предизвиква сила от всички посоки около нас. Неговата сила е в неговата абсолютна простота и дълбока връзка с Вселената.

Видеата могат да бъдат поръчани с www.PayPal.com до емейл nelly7angel@gmail.com Цената на едно видео е 30 евро. След получаване на потвърждение за плащане вие ще получите линк където да даунлоадвате видеото и да си го запазите в компютъра/телефона/iPad и да практикувате колкото пъти и когато искате. След получаване на линка моля запазете видеото във вашия компютър, защото линка ще бъде невалиден след 4 седмици. Може да отнеме 2ч – 2 1/2ч. за изтегляне на видеото, зависи от това колко бърз е интернета ви. Бъдете търпеливи! Ще стане! Ако не сте получили линка след покупката, моля имейлвайте ми. Благодаря и приятно медитиране! ❤️

Видеата, Copyright © Nelly

Disclaimer:

Kundalini Yoga and lifestyle tips have benefited millions of people, but they are not intended as medical advice. This is ancient yogic wisdom and the intent is solely for information and education. The information presented on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or replace proper medical care. The benefits attributed to the practice of yoga come from centuries-old yogic traditions. Results will vary with individuals.

Many of the recipes come from ancient yogic tradition and may contain potent herbs, botanicals and naturally occurring ingredients which have traditionally been used to support the structure and function of the human body. Nothing on this website should be construed as medical advice. Always consult a healthcare professional before making any significant modification to your diet or lifestyle, or before beginning any exercise program, to ensure that the ingredients or lifestyle changes are appropriate for your personal health condition and consistent with any medication you may be taking.