ОБУЧЕНИЯ

11-22 януари от 20-21.30ч. бг. време на Зум, 12 дни кундалини йога, медитации, божествена комуникация и релаксация. Инвестиция в себе си: 133 евро (до 9 януари, след това 155 евро), изпратени с www.PayPal.com до емейл 77ArchangelMichael@gmail.com Желателно е да се включите в класовете от компютър, лаптоп или таблет, а не от мобилен телефон, защото връзката често се разпада. Носете удобни дрехи, бели на цвят от естествен материал. Покрийте главата си с бяла кърпа или шапка от естествен материал, пригответе си вода за пиене до вас и малко одеялце да се покриете по време на релаксацията.

Със записването си за тези класове вие декларирате, че сте в добро физическо, психическо и емоционално състояние и не сте под наблюдението на психиатър! Консултирайте се с доктора си преди да се запишете. Записването е окончателно. Няма връщане на таксата за не участие или, че сте забравили датата или часа на класовете. Записа на лекциите не е разрешен.

На 23, 24 и 25 януари бг. време от 21ч. бг време – 3 лекции само за членове на канала ми на YouTube Nelly’s Magical World. Това са практически класове. Моля потгответе си лист и химикалка, за да изчислите вашите числа и научите полезна информация за пътя на душата ви и защо сте тук, какви са темита на които работите, какви са талантите ви, какви са предишните ви прераждания и как са свързани със сегашния ви живот, и др. Може да станете на канала на Нели като натиснете JOIN (присъединявам се) и следвайте интструкциите. Отнема 1 мин. да станете член на канала ми. Благодаря.

На 26 януари от 20-23ч. бг. време – уебинар на Зум за ковид, ваксините, как да подобрите имунната си система, как да останете позитивни и да не се поддавате на страха. Включва лекция и отговори на важни въпроси, които засягат цялото човечество, кундалини медитации и божествена комуникация. Инвестиция в себе си за участие в уебинара – 111 евро (до 23 януари, след това 133 евро), изпратени с www.PayPal.com до емейл 77ArchangelMichael@gmail.com Желателно е да се включите в уебинара от компютър, лаптоп или таблет, а не от мобилен телефон, защото връзката често се разпада. Носете удобни дрехи и покрийте главата си, ако сте много чувствителни към енергия.

Със записването си за този уебинар вие декларирате, че сте в добро физическо, психическо и емоционално състояние и не сте под наблюдението на психиатър! Консултирайте се с доктора си преди да се запишете. Записването е окончателно. Няма връщане на таксата за не участие или, че сте забравили датата или часа на класовете. Записа на класа не е разрешен.