Santorini

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

СЕРТИФИЦИРАН ЕНЕРГИЕН ЛЕЧИТЕЛ И ТЕРАПЕВТ

Курс на български език
в Санторини, Гърция
15, 16, 17 септември

Време на провеждане:
15ти, петък – 16.00-20.00
16ти, събота – 10.00-13.00 и 14.00-18.00
17ти, неделя – 10.00-13.00 и 14.00-18.00
18ти сутринта, по желание – разходка с яхта около острова. Ще се разберем за подробностите допълнително. Искам да ви разкажа за знаците в скалите на Санторини и да ви покажа Атлантите, които бдят. Когато си на лодка в океана, на открито, се изчистваш най-бързо. Петте елемента – вода, въздух, земя, огън и итер са в пълен баланс, лекуват и зареждат, заздравяват имунната система, уголемяват аурата и подобряват интуцията ти.

Възможно е някой от дните да започнем по-рано или да свършим по-късно, бъдете гъвкави с времето си по време на курса. 

Ако вие живеете в Санторини – НЕ ви препоръчвам да работите след курса, защото трябва да дадете възможност на тялото да приеме тези енергии.

– Работа с кристали. Моля донесете си кристалите, за да ги включите в практиката ни. Аз също ще донеса кристали, с които ще работим.

(Изчистване, програмиране, подреждане, къде се поставят на тялото на клиента и около него, какви са лечебните и защитните свойства на различни кристали)

– Кои са Архангелите, защитаващи различните кристали, как да се свържем с тях и да направим лечението. Медитация с 16те Архангели, медитация за свързване с вашите Ангели Хранители, които ще са ви верни помощници по време на лечителската ви дейност.

– Активизиране на интуитивните способности на лечителя за чисто виждане, чуване, усещане, знаене, помирисване (някои болести имат специфичен мирис и ще ги усетите по време на работа).

– Отваряне на третото око с кристал на лечителя (при желание). Тази техника може да използвате и за клиенти когато ви помолят за помощ и ви кажат, че искат да са по-осъзнати и да виждат духовния свят. Това, че сте ясно виждаш не означава, че ще виждате всичко. Ще виждате това, което ВИЕ искате да виждате, ваш е изборът – Господ във всичките му форми, светлината, Ангелите и Архангелите, които ще помагат на лечението ви. 

“Никой и нищо не може да дойде при вас на никакво ниво – физическо, психическо, емоционално, вибрационно, без вашето разрешение!” ~Исус Христос 

– Кристален грид (решетка) – как се прави, къде се поставя, как се насочва енергията, лечение на разстояние. Как да използвате кристали с написани/програмирани съобщения върху тях? Как да ги направите? Можете да научите и клиента ви да си ги направи и използва за самолечение и защита.

–  Звук и лечение – кои вибрационни тонове да използвате за лечение на различни заболявания. Музиката и влиянието й върху лечителя и лекувания. Заземяване с музика и медитация. 

– Алхимични кристални пеещи купи. Какво представляват, как се свири на тях, как се изчистват, защитават, зареждат и как се насочва енергията през тях да изчиства аурата ви и пространството около вас, клиента ви, дома ви, бизнеса и др. Как се свири на купите когато се заземява клиента и лечителя, как се свири когато се изчиства човек или пространство и как се повдигат енергийните вибрации чрез кристалния звук.

– Всеки ще има възможност (ако желае) да посвири на кристалната ми кундалини купа с лемурийска енергия от планината Шаста. С нея ще активизираме и кристалния грид, който ще направим за мир и любов на цялата планета. Вие ще практикувате активизиране на кристален грид за клиент, един от участниците. 

– Мантри и лечение. Дишане и лечение. Ще практикуваме много древни кундалини мантри, дишане и медитации, асани за освобождаване на стагнираната енергия. 

– Енергийна защита – на вас и стаята, в която ще работите като лечител, и на града, държавата, планетата.

– Активизиране на лечебната енергия в ръцете и обучение как да усещате енергията и заболяванията на другите. Как се прави сканиране за усещане на заболявания и психически атаки от други хора. Как да изчистите аурата без да докосвате клиента? Как се лекуват енергийно дупките и разрязванията, оставени от предишни скандали, травми, заплахи, атаки и др, които причиняват изтичане на енергията. 

– Медитация и свързване с Исус Христос и Св. Майка Богородичка. Отваряне на сърдечната чакра. Специална медитация за баланс и уголемяване на аурата ви преди лечение. Много е важно когато лекувате вашата аура да е голяма и чиста, да вибрира светлина и любов, което ще защитава вас самия като лечител и ще помогне на клиента ви да се отпусне и да активизира собствените си сили за самолечение.

– Бог лекува чрез нас! Ние сме само негови смирени помощници в разпространяването на любовта и светлината тук на земята. Ангелите и Архангелите са пратеници на Господ и са с нас винаги. Помагат ни, лекуват ни, защитават ни. Бог и Ангелите са енергия, любов и светлина, достъпна за всеки, който смирено наведе глава, изключи егото си и потърси помощ свиле. 

– Медитация за проявяване, т. нар. Jump into the future, сливане с реалността, която вие искате, освобождаване на страховете ви, свързани с започването на лечителска дейност, отваряне на лечителски център. Ангелската ви къща може и ще стане реалност!! 

– Медитация с Ангелите на Атлантис (Атлантида) за припомняне на таланти и знания, които ще ви помогнат и в този живот като лечител, ясно виждаш, силен Служител на Светлината. За мен няма съмнение, че тези, които се запишат за курса ми са живяли в Атлантис като лечители, жрици, учени, и помнят. Курса ще ви помогне да си спомните кой сте и защо сте тук. 

– Етичния код на лечителя, още за енергийната размяна, кармичните връзки, минали животи зависимости и как се освобождават енергийно, как се лекува вътрешното дете – на лечителя и на клиента, как се лекуват животни и защо е важно да се поиска разрешение от душата първо преди да се пристъпи към лечение и др.

– Санторини е изключително силно място, енергията му помага да отворите вашите таланти, стига разбира се да сте в точните вибрации. Много е важно да си дадете време за почивка по време на курса и след това преди да започнете активна лечителска дейност. 

– По време на курса (ако не е много горещо за разходка навън) може да отидем на много силни енергийни места, където ще практикуваме психометрия, припомняне на миналото след докосването или разхождането сред руините на миналото. Миналото ни говори, стига да искаме да чуем. 

– Техники за изчистване на лечителя след лечение и освобождаване на енергията, балансиране и неутрализиране на енергиите с Ангелите. Защита с Архангел Михаил. 

– Този курс включва много практика! Ще получите и ще направите много лечения с различни партньори, лечители като вас. Донесете кристалите си. Изпратете егото си в Бора Бора на почивка и елате с отворено сърце и душа да се забавлявате, да ви е хубаво и леко на душата. Ще изпитате много вълшебства, които ще трансформират живота ви, ще се научите да ги каните по-често в живота си и ще си тръгнете със знания, които ще помогнат на много други души като вас, търсещи светлината. Ще станете част от защитния грид около Земята, силни Служители на Светлината, свързани помежду си чрез любовта. Поставям намерението най-чистите и достойни да се включат в курса ми на Санторини и заедно да изпитаме любовта на нашия Създател! Да бъде!

Цената на сертификационния курс е 1,333 евро, преведени с PayPal до ем nelly7angel@gmail.com 

За семейства от двама души – майка и дъщеря, майка и син, две сестри, двама братя, цената е 1,333 евро и за двамата. Това намаление е само за семейства! Желанието ми е да ги вдъхновя да започнат лечителска практика заедно! Така по-лесно се балансира стара карма и се създава нова, положителна карма за цялата фамилия! Такава беше препоръката ми от горе, повече светлина и духовност да се разпространява от и за българи.

Хотел, храна и транспорт до/в Санторини не са включени в цената. Вие изберете къде да бъдете в Санторини. След потвърждаване от PayPal за получено от вас заплащане на таксата за курса, ще ви изпратя подробности и къде ще се видим. Тази информация е само за вас, вие сте участникът в курса. Пишете ми по ем имената си, на колко години сте и от къде сте. След като направите резервация за хотел/вила къде ще бъдете в Санторини, моля изпратете ми тази информация по ем, изпратете ми и тел. за връзка. Може и бг тел да е, на който мога да ви звънна през Скайп или FaceTime, ако е необходимо. 

Записването за курса е окончателно. Таксата няма да ви бъде върната за неявяване. Моля помислете преди да се запишете, дали това е което искате и сте готов да изживеете, пълна трансформация. Началото на нов, по-щастлив живот, в който ще правите това, което обичате, да бъдете в служба на човечеството.

Международния сертификационен курс на о. Санторини предлага много възможности да подобрите живота си и мисленето си, да станете позитивен и оптимист. Това е уникално изживяване, което ще отвори нови възможности пред вас. Енергията по време на курса е много висока, всичко вибрира по-бързо, лечението става по-бързо и по-лека вегетарианска храна ще ви помогне да освободите старите неща леко и плавно. Моля не използвайте наркотици и алкохол по време на курса!

Със записването си за курса ми, вие удостоверявате, че сте психически стабилен и физически здрав да участвате в този курс.

Благодаря и до скоро! Обичам ви и ви благодаря, че ви има!

DISCLAIMER:

I, Nelly Coneway (AKA Nelly Angel), am not a medical doctor and do not practice medicine. I do not diagnose, cure, heal, treat disease or otherwise prescribe medication. I assist people in correcting energetic imbalances in their bio-field that assists the body to release its innate healing ability. When the energy of the body is balanced and moving correctly, the body’s innate natural energy heals itself. All healing is self-healing. My spiritual energy work is not a substitute for conventional medical diagnosis or treatment for any medical or psychological condition. For such issues, you should seek the proper licensed physician or healthcare professional. My work is spiritually based and I believe all healing is spiritual in nature. I do not make any promises, warranties or guarantees about results of my work. The energy sessions help many people but like any modality it won’t work for everyone.