Bulgaria (Event 1)

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА ПРАЗНУВАТ СЪС СВ. ГЕОРГИ И АНГЕЛИТЕ

Ангелски семинар с Нели Конуей в София на Гергьовден, 6 май 2017г.

10.00-13.00ч.

unnamed-2
На този светъл ден, Гергьовден, ще се съберем и заедно ще се радваме, смеем, медитираме, лекуваме заедно с Архангел Михаил, Св. Георги, Христос, Св. Майка Богородичка, всички Архангели и много Ангели.

По време на семинара ще научите как да се свързвате с вашите ангели-хранители, как да разберете дали съобщенията ви идват от ангелския свят или от вашето его, как да тълкувате съобщенията, как да виждате ангелите и духовните ви помощници, как да балансирате карма, как да проявявате с ангелите, как да лекувате себе си и вашите близки и приятели. Кои са ангелите и духовните същества, закрилящи България и нейните деца? Има ли в България преродени лечители, учители от Лемурия и Атлантида и как да ги разпознаем сред нас? Как да събудим спомените и талантите от миналото, за да подобрим сегашния ни живот? Кои са най-силните енергийни места в България? Как да медитираме там? Как да се свържем с висшето аз? Медитации с Ангелите, които ще ви помогнат да си спомните кой сте и защо сте тук. По време на семинара ще направим и много лечебна техника за излекуване на травми, свързани с майката – т.нар. tapping therapy – и свещенната Turshula kriya медитация от кундалини йога, която ще помогне да излекувате фобии, свързани с бащата. Майката е свързана с творческото начало, енергията на богинята, която всеки има в себе си. Когато има конфликт с майката, не си говорите, не можете да й простите, карате се много, мразите се, или тя ви е изоставила, то вие може да имате предизвикателства с финансите, потока на енергия няма да е чист и ще се чувствате, че независимо какво правите в живота, пак няма да сте достатъчно добър, нещо все няма да ви достига. Бащата символизира самочувствието и когато има конфликт с него то вие ще избирате партньори, които ви поттискат, нагрубяват, използват, или ще се страхувате да имате щастлива любовна връзка. Туршула крия от кундалини йога ще коригира това и ще отвори вратите пред вас за един нов живот, ще преоткриете себе си и ще се чувствате, че заслужавата да постигнете мечтите си. Фокусът на семинара ще е излекуване на вътрешното дете с ангелите и Св. Георги.

 

За семинара моля носете бели дрехи от естествен материал. Това ще ви помогне да освободите повече стара, негативна енергия, травми от миналото и ще заздрави аурата ви.

Първите 100 записали се ще получат специални подаръци, а няколко щастливци ще получат ангелска аура кристали. Подготвили сме ви много хубави изненади и вълшебства. Ще можете да си закупите и дисковете с медитаций на Нели, новата й книга “Чудеса с Ангелите” на български език, и ангелските й карти “Излекувай вътрешното си дете с Ангелите”, също на български език.

Цена на семинара – 111 евро, преведени с PayPal или Western Union до ем: 77ArchangelMichael@gmail.com
Ако плащате за повече от един човек моля напишете трите им имена и ни пишете по ем. В дена на семинара моля носете си фактурата за плащане от PayPal или Western Union.
Краен срок на записване за семинара е 28 април 2017г.
Няма да има заплащане на вратата.
Местата са ограничени, не чакайте последния момент за записване. Записването става след изпращане на таксата за семинара. Информацията за залата ще ви бъде изпратена на посочения от ваш емайл адрес (този от който сте платили).
Ако имате въпроси, които не са отговорени тук, моля пишете ни на емайл 77ArchangelMichael@gmail.com. Благодарим ви, че уважавате нашето и вашето време.

111 е отворен портал за енергия за проявяване. Запазете мислите си висши, чисти и позитивни. Това, което изпратите в пространството ще се върне при вас многократно. Нека изпратим любов, мир и хармония – за нас и целият свят. Благодарим ви, че ви има!
Благословено да е сърцето ви!

С обич,

Нели Конуей

 

ЕМ: 77ArchangelMichael@gmail.com

www.NellyAngel.com

На Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1794132924160484/