Bulgaria (Event 2)

КУНДАЛИНИ ЙОГА И МЕДИТАЦИЯ, И ИНТУИТИВНО ЧЕТЕНЕ НА ЛИЦЕТО ТАКА КАКТО СА ПРЕДАВАНИ ОТ ЙОГИ БАДЖАН
Семинар с Нели Конуей в София на 7 май 2017г.
10.00-18.00ч.

Nelly white
10-1ч. – Кундалини йога и медитация за здраве и благополучие

14-17ч. – Интуитивно четене на лицето както ни го е предавал Йоги Баджан. Курса е за начинаещи, отворен за всеки, който иска да научи за душата си, мисията си и за бъдещето си.

Това е различно от китайската система за четене на чертите на лицето. Интуитивното четене на лицето на Йоги Баджан е уникална, дълбоко интуитивна система, идваща от сърцето, която чете по специален начин енергията в очите, устните и др. По време на тази лечебна терапия се свързваш с душата, ангелите-хранители и духовните водачи на човека, чийто лице четеш. Това мигновено ще отвори вашите интуитивни способности, ще разберете колко стара е душата, каква е целта на това прераждане, каква е мисията й в живота, ще узнаете какви са предишните й прераждания и как те се отразяват на сегашното въплъщение на лицето, какво е бъдещето. Това е дълбоко преживяване и трансформация, лекуване на стари травми и научаване да вярваш в доброто в живота, да вярваш в себе си и да знаеш, че ти си плод на много прераждания и опитности. Вие ще бъдете изумени като видите как бързо човешкото лице се променя пред очите ви, когато се освободят травмите и болките от миналото. Ангелите ще ви помогнат и да освободите страхове и фобии, кошмари от този и минали животи. Нели ще използва силата на древните лечебни кундалини мантри и звука на кристалните пеещи купи, за да ви помогне да се освободите от стари блокажи, които не ви позволяват да получавате любов, изобилие и успех, ще можете да освободите стари програми и ще пренаредите матрицата, т.е. съдбата, която сте си избрали с новото съзнание, което имате.
unnamed-3
Класът се преподава в една приятелска атмосфера, пълна с любов и подкрепа. Заедно ще плачем, ще се смеем, ще се покрепяме, ще се обичаме, заедно ще вървим нагоре. Ние сме едно силно цяло от Бог-Любов-Светлина.
След такъв семинар много бръчки по лицето ви ще изчезнат, ще си възвърнете естествената красота и самочувствие, кожата ви ще заблести и ще се чувствате млад, вдъхновен и свободен от багажа и тъгата на миналото. Ще имат оптимистичен поглед към живота, ще знаете накъде вървите, ще срещнете много нови добри приятели и ще знаете, че имате много подкрепа от единомислещи Служители на Светлината като вас.

По време на класа ще четем и лицата на някои известни личности, ще разберете какви прераждания са имали и защо пак са тук на тази планета, ще работим по двойки и ще медитираме с ангелите за лечението на всички ни. Ако искате можете да донесете снимки на любими хора, които не могат да присъстват на семинара, и заедно с партньора си на семинара ще четете лицата им. Всеки ще направи и ще получи четене на лицето от един или няколко партньори по време на семинара. Снимката винаги пази енергията на моментното състояние и носи ценна информация за аурата, за силата на духа и за бъдещето на тази душа.

17-18.00ч – Ще завършим този вълшебен ден с Кундалини йога и медитация за изчистване и балансиране на стара карма и медитация за чудеса и успешно ново начало.

 

За семинара моля носете бели, удобни дрехи от естествен материал. Ако сте много чувствителен към енергия, то донесете си бяло покривало за главата. Донесете си вода и постелка за пода. Благодаря.

Подготвили сме ви много хубави изненади и вълшебства. Ще можете да си закупите и дисковете с медитаций на Нели, новата й книга “Чудеса с Ангелите” на български език, и ангелските й карти “Излекувай вътрешното си дете с Ангелите” на български език.

Цена на семинара – 222 евро, преведени с PayPal или Western Union до ем: 77ArchangelMichael@gmail.com
Ако плащате за повече от един човек моля напишете трите им имена и ни пишете по ем. В дена на семинара моля носете си фактурата за плащане от PayPal или Western Union.
Краен срок на записване за семинара е 28 април 2017г.
Няма да има заплащане на вратата.
Местата са ограничени, не чакайте последния момент за записване. Записването става след изпращане на таксата за семинара. Информацията за залата ще ви бъде изпратена на посочения от вас емайл адрес (този от който сте платили).
Ако имате въпроси, които не са отговорени тук, моля пишете ни на емайл 77ArchangelMichael@gmail.com. Благодарим ви, че уважавате нашето и вашето време.

 

И ние чакаме семинара с нетърпение. Дотогава нека запазим мислите ни висши, чисти и позитивни.

Това, което изпратите в пространството ще се върне при вас многократно. Нека изпратим любов, мир и хармония – за нас и целият свят. Благодарим ви, че ви има!
Благословено да е сърцето ви!

С обич,

Нели Конуей

 

ЕМ: 77ArchangelMichael@gmail.com

www.NellyAngel.com

На Фейсбук: https://www.facebook.com/events/216663325421749/