Събития

AUDIO SONG: Erik Berglund – Herald Of The New Dawn

СЕРТИФИЦИРАН ЕНЕРГИЕН ЛЕЧИТЕЛ И ТЕРАПЕВТ

Курс на български език
в Санторини, Гърция
15, 16, 17 септември

Време на провеждане:
15ти, петък – 16.00-20.00
16ти, събота – 10.00-13.00 и 14.00-18.00
17ти, неделя – 10.00-13.00 и 14.00-18.00
18ти сутринта, по желание – разходка с яхта около острова. Ще се разберем за подробностите допълнително. Искам да ви разкажа за знаците в скалите на Санторини и да ви покажа Атлантите, които бдят. Когато си на лодка в океана, на открито, се изчистваш най-бързо. Петте елемента – вода, въздух, земя, огън и итер са в пълен баланс, лекуват и зареждат, заздравяват имунната система, уголемяват аурата и подобряват интуцията ти.

Възможно е някой от дните да започнем по-рано или да свършим по-късно, бъдете гъвкави с времето си по време на курса.

Ако вие живеете в Санторини – НЕ ви препоръчвам да работите след курса, защото трябва да дадете възможност на тялото да приеме тези енергии.

– Работа с кристали. Моля донесете си кристалите, за да ги включите в практиката ни. Аз също ще донеса кристали, с които ще работим.

(Изчистване, програмиране, подреждане, къде се поставят на тялото на клиента и около него, какви са лечебните и защитните свойства на различни кристали)

– Кои са Архангелите, защитаващи различните кристали, как да се свържем с тях и да направим лечението. Медитация с 16те Архангели, медитация за свързване с вашите Ангели Хранители, които ще са ви верни помощници по време на лечителската ви дейност.

– Активизиране на интуитивните способности на лечителя за чисто виждане, чуване, усещане, знаене, помирисване (някои болести имат специфичен мирис и ще ги усетите по време на работа).

– Отваряне на третото око с кристал на лечителя (при желание). Тази техника може да използвате и за клиенти когато ви помолят за помощ и ви кажат, че искат да са по-осъзнати и да виждат духовния свят. Това, че сте ясно виждаш не означава, че ще виждате всичко. Ще виждате това, което ВИЕ искате да виждате, ваш е изборът – Господ във всичките му форми, светлината, Ангелите и Архангелите, които ще помагат на лечението ви.

“Никой и нищо не може да дойде при вас на никакво ниво – физическо, психическо, емоционално, вибрационно, без вашето разрешение!” ~Исус Христос

– Кристален грид (решетка) – как се прави, къде се поставя, как се насочва енергията, лечение на разстояние. Как да използвате кристали с написани/програмирани съобщения върху тях? Как да ги направите? Можете да научите и клиента ви да си ги направи и използва за самолечение и защита.

–  Звук и лечение – кои вибрационни тонове да използвате за лечение на различни заболявания. Музиката и влиянието й върху лечителя и лекувания. Заземяване с музика и медитация.

– Алхимични кристални пеещи купи. Какво представляват, как се свири на тях, как се изчистват, защитават, зареждат и как се насочва енергията през тях да изчиства аурата ви и пространството около вас, клиента ви, дома ви, бизнеса и др. Как се свири на купите когато се заземява клиента и лечителя, как се свири когато се изчиства човек или пространство и как се повдигат енергийните вибрации чрез кристалния звук.

– Всеки ще има възможност (ако желае) да посвири на кристалната ми кундалини купа с лемурийска енергия от планината Шаста. С нея ще активизираме и кристалния грид, който ще направим за мир и любов на цялата планета. Вие ще практикувате активизиране на кристален грид за клиент, един от участниците.

– Мантри и лечение. Дишане и лечение. Ще практикуваме много древни кундалини мантри, дишане и медитации, асани за освобождаване на стагнираната енергия.

– Енергийна защита – на вас и стаята, в която ще работите като лечител, и на града, държавата, планетата.

– Активизиране на лечебната енергия в ръцете и обучение как да усещате енергията и заболяванията на другите. Как се прави сканиране за усещане на заболявания и психически атаки от други хора. Как да изчистите аурата без да докосвате клиента? Как се лекуват енергийно дупките и разрязванията, оставени от предишни скандали, травми, заплахи, атаки и др, които причиняват изтичане на енергията.

– Медитация и свързване с Исус Христос и Св. Майка Богородичка. Отваряне на сърдечната чакра. Специална медитация за баланс и уголемяване на аурата ви преди лечение. Много е важно когато лекувате вашата аура да е голяма и чиста, да вибрира светлина и любов, което ще защитава вас самия като лечител и ще помогне на клиента ви да се отпусне и да активизира собствените си сили за самолечение.

– Бог лекува чрез нас! Ние сме само негови смирени помощници в разпространяването на любовта и светлината тук на земята. Ангелите и Архангелите са пратеници на Господ и са с нас винаги. Помагат ни, лекуват ни, защитават ни. Бог и Ангелите са енергия, любов и светлина, достъпна за всеки, който смирено наведе глава, изключи егото си и потърси помощ свиле.

– Медитация за проявяване, т. нар. Jump into the future, сливане с реалността, която вие искате, освобождаване на страховете ви, свързани с започването на лечителска дейност, отваряне на лечителски център. Ангелската ви къща може и ще стане реалност!!

– Медитация с Ангелите на Атлантис (Атлантида) за припомняне на таланти и знания, които ще ви помогнат и в този живот като лечител, ясно виждаш, силен Служител на Светлината. За мен няма съмнение, че тези, които се запишат за курса ми са живяли в Атлантис като лечители, жрици, учени, и помнят. Курса ще ви помогне да си спомните кой сте и защо сте тук.

– Етичния код на лечителя, още за енергийната размяна, кармичните връзки, минали животи зависимости и как се освобождават енергийно, как се лекува вътрешното дете – на лечителя и на клиента, как се лекуват животни и защо е важно да се поиска разрешение от душата първо преди да се пристъпи към лечение и др.

– Санторини е изключително силно място, енергията му помага да отворите вашите таланти, стига разбира се да сте в точните вибрации. Много е важно да си дадете време за почивка по време на курса и след това преди да започнете активна лечителска дейност.

– По време на курса (ако не е много горещо за разходка навън) може да отидем на много силни енергийни места, където ще практикуваме психометрия, припомняне на миналото след докосването или разхождането сред руините на миналото. Миналото ни говори, стига да искаме да чуем.

– Техники за изчистване на лечителя след лечение и освобождаване на енергията, балансиране и неутрализиране на енергиите с Ангелите. Защита с Архангел Михаил.

– Този курс включва много практика! Ще получите и ще направите много лечения с различни партньори, лечители като вас. Донесете кристалите си. Изпратете егото си в Бора Бора на почивка и елате с отворено сърце и душа да се забавлявате, да ви е хубаво и леко на душата. Ще изпитате много вълшебства, които ще трансформират живота ви, ще се научите да ги каните по-често в живота си и ще си тръгнете със знания, които ще помогнат на много други души като вас, търсещи светлината. Ще станете част от защитния грид около Земята, силни Служители на Светлината, свързани помежду си чрез любовта. Поставям намерението най-чистите и достойни да се включат в курса ми на Санторини и заедно да изпитаме любовта на нашия Създател! Да бъде!

Цената на сертификационния курс е 1,333 евро, преведени с PayPal до ем nelly7angel@gmail.com

За семейства от двама души – майка и дъщеря, майка и син, две сестри, двама братя, цената е 1,333 евро и за двамата. Това намаление е само за семейства! Желанието ми е да ги вдъхновя да започнат лечителска практика заедно! Така по-лесно се балансира стара карма и се създава нова, положителна карма за цялата фамилия! Такава беше препоръката ми от горе, повече светлина и духовност да се разпространява от и за българи.

Хотел, храна и транспорт до/в Санторини не са включени в цената. Вие изберете къде да бъдете в Санторини. След потвърждаване от PayPal за получено от вас заплащане на таксата за курса, ще ви изпратя подробности и къде ще се видим. Тази информация е само за вас, вие сте участникът в курса. Пишете ми по ем имената си, на колко години сте и от къде сте. След като направите резервация за хотел/вила къде ще бъдете в Санторини, моля изпратете ми тази информация по ем, изпратете ми и тел. за връзка. Може и бг тел да е, на който мога да ви звънна през Скайп или FaceTime, ако е необходимо.

Записването за курса е окончателно. Таксата няма да ви бъде върната за неявяване. Моля помислете преди да се запишете, дали това е което искате и сте готов да изживеете, пълна трансформация. Началото на нов, по-щастлив живот, в който ще правите това, което обичате, да бъдете в служба на човечеството.

Международния сертификационен курс на о. Санторини предлага много възможности да подобрите живота си и мисленето си, да станете позитивен и оптимист. Това е уникално изживяване, което ще отвори нови възможности пред вас. Енергията по време на курса е много висока, всичко вибрира по-бързо, лечението става по-бързо и по-лека вегетарианска храна ще ви помогне да освободите старите неща леко и плавно. Моля не използвайте наркотици и алкохол по време на курса!

Със записването си за курса ми, вие удостоверявате, че сте психически стабилен и физически здрав да участвате в този курс.

Благодаря и до скоро! Обичам ви и ви благодаря, че ви има!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ЛЕМУРИЙСКИ ЛЕЧИТЕЛ

Международен сертификационен курс по енергийно лечение и духовно пътешествие с Нели на о. Кауаи, Хаваи.

Септември 8-10, 2017

ПРОГРАМА

(Както времето позволява) :

Курса е преподаван навън, сред природата, за да може изцяло да се потопите в този красив, вълшебен свят и да изпитате лечебната сила на древна Лемурия. Ще се чувствате заземен и вдъхновен за нов по-щастлив и здравословен живот.

Този курс е трансформиращ и ще възобнови тялото, ума и духа ви, ще ви помогне да намерите себе си и да си спомните защо сте тук на този свят, каква е мисията ви и как да я изпълните.

Ден 1: 8 септември, 2017 – петък

8.00-12.00 – курса ще бъде преподаван в магическата Долина на еднорозите (много специално място в планината Уалеле) и в Кауаи манастира където ще имаме частен тур в градините му, и в свещенната гора Рудракша, единствената в САЩ където растат дърветата рудракша.

За рудракша казват, че са сълзите на лорд Шива. От тях се правят много молитвени броеници и бижута. Рудракша отваря сърдечната чакра на човек и лекува травми в сърдечната област.

Ще ви емайлвам инструкции къде да се срещнем на сутринта и ще ме следвате във вашата кола нагоре в планината. След като направите резервацийте си за хотел (или къща където ще отседнете по време на престоя ви на Кауаи) моля пишете ми по ем къде ще бъдете, изпратете ми и ем и тел си за контакт. Всяка къща под наем, всеки хотел имат безплатен wifi, телефон и всичко необходимо за престоя ви на Кауаи.

Какво ще научите и практикувате с мен този ден:

Какво представлява Лемурийското лечение, как се прави, на практика?

Как да си спомните тази информация, която преди много години сте знаели?

Без съмнение, след като така силно сте привлечен към Кауаи и Лемурийското лечение, вие сте го практикували/знаели и от преди, сега просто ще си спомните талантите си и ще продължите да помагате на себе си и на другите около вас.

Как се лекува на дълбоко клетъчно ниво?

Какво е перфектната божия клетка и как да я събудим?

В Кауаи монастери, до многовековното, огромно баниян дърво, което е и портал към други измерения, ще направим специална медитация и тунинг ин за отваряне на третото око и на възможностите ви да виждате, да знаете, да чувствате, да чувате и дори да помирисвате присъствието на Ангелите, извисените учители и духовните ви помощници.

Ще ви науча и психомотрия, т.е. с докосването си до различни предмети, дървета, сгради, хора, да се включвате в енергията и да сваляте необходимата информация от духовния свят, която ще помогне на вас и вашите бъдещи клиенти, и приятели.

Някои заболявания имат специфичен мирис. Мирише и съзнанието на различни хора и груповото съзнание на цялата държава. Миришат по различен начин, в зависимост от нивото на вибрациите им. Колкото по-токсични са мислите на човек, толкова по-слаба е имунната му система и толкова по зловонни са вибрациите им.

Ще ви науча как да разпознавате различните болести – рак, заболявания на кръвта, на костите, нервната система и др. Ще научите и как разпознавате когато някой взема наркотици или дозите му лекарства са прекалено големи за заболяването му.

Ще ви науча и как да изчиствате аурата от прекалено ниски вибрации от продължителното използване на лекарства и наркотици. Всичко се отразява в енергията на човека и се отпечатва в аурата му. Когато четете аурата на някого вие сте в синхрон с вселенската енергия, която може да излекува, изчисти и възобнови този, който е потърсил помощтта ви.

Ще научите и как да се заземявате, особено на високовибрационно и чисто място като Кауаи, ще научите и как да балансирате ерегийте си преди, по време и след енергийно лечение.

Ще практикуваме лечение с Архангел Метатрон и неговия свещен куб, меркабата, светлинното устройство за преминаване от едно измерение в друго, ще се научите как да извеждате настрани, извън тази реалност, болести и неприятни ситуации, които нарушават мира ви.

Ще се научите и да се включвате в енергията на Архангел Рафаел и неговите Лечебни Ангели, ще разберете кои Ангели да повикате когато изчиствате/лекувате гняв, скръб, мъка, депресия, тежки кармични болести и др.

Как да освобождавате и неутрализирате старите енергий – вашите и тези на вашите близки, приятели и клиенти, че да не се чувствате вие извън баланс, да не сте тъжен, уморен в края на дълъг работен ден лекуване на болни, как да се заобиколите със защита, за да не ви се отразяват чуждите енергии, да не напълнявате и да се чувствате балансиран и спокоен, удобно в собственото си тяло. При лечение е много важно кой и как неутрализира енергията с ниски вибрации, която се освобождава, как се заземява тя и как се възстановявате вие като лечител. Има специално дишане, оставено ни от Едгар Кейси, който го препоръчва когато се прави интензивна лечебна работа.

В манастира се намира най-големия чист планински кристал на Земята, повече от 250кг. Неговите лечебни вибрации и непрекъснатите молитви и благословии, мантри и чантинг на монасите, правят чудеса. Не случайно това е един от енергийните портали на планетата. На Кауаи се намират 7. Тук ние ще имаме специален частен тур в изумрудено зелените градини с водопади, река и редки цветя и дървета. След разходката ни в този чуден свят, ще си починем и ще разгледаме духовното магазинче, в което се продават кристали и бижута, книги и др неща, изработени и благословени от монасите. Тук се продава и прочутия нони джус, сок от нони, който лекува много заболявания. Повече от 380 акра на свещената долина Уаилуа покрай кралската планина и реката, в подножието на планината Уалеле, са засяти с нони и монасите правят сока с много любов, молитви и чантинг на специални лечебни мантри. Аз лично го използвам с години и се чувствам чудесно!

При добро време, когато няма много облаци, от манастира може да видите и величествената планина Уалеле, едно от най-дъждовните места на планетата и свято място за хавайците.

Ще посетим и свещената гора, рудракша, единствената по рода си в Америка. Истински рай за горските феи и еднорозите, тук има и много ЕТ присъствие. Ще практикуваме заземяване, комуникация с дърветата и цветята и ще се свържем с Ганеш, който е един от защитниците на това свещено място.

На връщане от планината ще спрем до водопада Опакеаа и ще медитираме до свещените планини на Кауаи и Уаилуа, реката. Преди много години само кралете на Хаваи са допускани до това място. Тук се намира и съкровеното хеиау, лечебен храм на хавайците и камъка до който са се родили много хавайски крале. Кауаи е единствения остров от всичките острови на Хаваи, който не е бил завладяван в дравността. Горди и смели, кауйците са защитавали свободата и независимостта си, и до сега тук може да почуствате тази силна енергия. Енергията на победител.

По време на медитацията ще работим за събуждане на царственото, величественото, голямото у вас, което ще подобри вашето самочувствие и ще ви донесе куража да живеете живота си пълноценно, с любов към себе си и света, който ви заобикаля.

12.00-14.00 – Обяд, по избор в ресторант, който е наблизо или може да си донесете снакс и вода, както вие решите.

14-19ч. – ще преподавам в кратера на вулкана, който преди

2.3 милиарда години е създал остров Кауаи. Сега е прекрасни градини с много цветя, река, водопад и прекрасна статуя на Буда, която седи отгоре и се любува на тази красота. Моля носете си удобни обувки за ходене, защото ще се разхождаме сред цветята поне час. Носете си и предостатъчно вода за пиене.

Ще научите:

Терапия с цветя – как да използвате различните цветя и билки за лечение, как да ги енергизирате допълнително за още по-голяма сила при лечението, как да ги избирате, как да им говорите. Ще научите и за горските самодиви, които често идват на това място. Ще практикуваме телепатична комуникация и лечение с тях.

Терапия с цветове и лечение със слънчева енергия. Как различните цветове ни се отразяват и как нашите очи, които са като фотоклетки, могат да ускорят самолечителния процес и възобновяване на клетките.

Медитация и кундалини йога (ако не е много горещо), и релаксация. Моля носете си удобни дрехи, по възможност бели на цвят. По време на този курс ще изпитате бързо повдигане на енергията и лечение, и освобождаване на стари енергии. Белият цвят помага бързо да освободите това, което не ви трябва и да не се връщате повече към болезненото минало.

Разходете се из тропическата зелена градина, медитирайте в центъра на вулкана, научете повече за древния начин на живот в пълна хармония с природата и животните. Спомнете си… Спомнете си Лемурия.

18-19.00ч. – Вечеря, по ваш избор, в ресторант.

19.15 – На залез слънце ще направим много специална медитация, светлинно лечение – на един от енергийните вортекси на Кауаи, на плажа на Ханалеи. Наричат го power point vortex, защото отключва силата вътре в нас. Ако вали ще направим медитацията в къща, но по това време на годината Ханалеи и северния бряг на Кауаи са приказно красиви със зелените планини и океана, в който залязва слънцето.

По време на медитацията ще се свържем със защитниците и лечителите на Кауаи, с Пеле, Богинята на огъня, с древните кахуна, с Архангелите, Ангелите, Еднорозите, феичките и менехуне, останали още от времето на Лемурия.

Ще научите специално дишане, което ще повдигне вибрацийте ви и ще отвори интуицията ви. Ще почувствате силата на острова, ще се свържете с вашите Ангели-Хранители и ще се подготвите за това чудно пътешествие на самолечение, събуждане на вътрешната мъдрост и стъпване в силата си. Ангелите ще ви помогнат да поставите намеренията си, да събудите вътрешния си потенциал и да живеете живота си щастливо и със съзнанието, че сте уникален, обичан и необходим тук и сега.

 

Ден 2, 9 септември, 2017 – събота

8-12 – курса ще бъде преподаван на плажа Анини и в частно ранчо в планината. Аз ще ви изпратя ем с инструкции как да стигнете до там.

Какво ще научите:

Комуникация с животни и с делфини. Ще направим няколко медитации във водата. Моля носете си бански, сложете си крем против изгаряне, носете си шапка, сноркел – ако искате да се гмуркате във водата след медитацията ни.

Това е много красив плаж с тихи и спокойни води. Защитен е от кораловия риф и рядко има вълни, спокойно е и гладко като стъкло. Много чисти тюркуазено сини води. Не е дълбоко. Ако не знаете да плувате, но не се притеснявайте. Тук океана е плитък и спокоен.

Ще ви науча как да балансирате петте елемента в тялото си и как да изчиствате аурата си когато сте близо до вода. Най-ефективна е детоксификацията в или близо до океан, или течаща река, на отворено пространство. Ще научите и как да виждате аурата на океана и на планините около нас. За начинаещи, които сега се учат да виждат аурата, това е любимо упражнение, те лесно се учат да виждат аурата на океана и планините, и после и на хората и животните.

Аура изчистването е съществена част от лемурийското лечение и ще се научите как да го правите за себе си и за другите, и как да изпращате пречистваща енергия на аурата на други хора и животни от разстояние. Океана е прекрасно място да изчистите аурата си от психически атаки, разкъсвания, белези от стари травми, ентитис и др. негативни влияния.

В ранчото ще ви науча как да комуникирате по телепатичен път с коне, птици, пауни, фазани, костенурки и делфини.

12-14 – Обяд, по ваш избор.

16-20ч. – пътешествие по фейския треил в гората и разходка из Принсвил, на северната част на Кауаи, една от най-красивите гледки, които някога сте изживявали, приказно място за зареждане и за получаване на важна информация.

Ще ви заведа и на два от енергийните вортекси и ще ви науча как се прави т.нар. динамична медитация и Разходка с фокус на дишането (breath walk). Телепатична комуникация с феите и животните в областта. Наоколо има много нене гъски, защитените птици, които са много приятелски настроени и обичат да си говорят с теб. Всички животни говорят, но не всички ги слушат.

Ще медитираме и практикуваме заземяване с евкалиптвовите дървета наречени дъга, поради разноцветната им кора. В тях живеят много дървесни хора, които са като ангели-хранители на дърветата, има и много феички. Ще практикуваме лемурийско лечение помежду си, с различни партньори, включване в енергията им и получаване на съобщения от техните ангели-хранители и феичките.

По време на курса вие ще срещнете много нови приятели, духовни, нежни, внимателни, подкрепящи, обичащи, силни Служители на Светлината като вас. Можете да се отпуснете и да се наслаждавате.

Ще практикуваме и как да си изработите самочувствие на добър лечител, ще се научите да вярвате на себе си, че това е чиста комуникация между вас и вашите Ангели и духовни помощници, че имате силна интуиция и можете да контактувате с другите по телепатичен път. Лемурийското лечение е много дълбоко, емоционално лечение, работи бързо и ви помага на подобрите всички области в живота ви.

19-20.00ч. – Слънчево лечение. Събуждане на силата на лечителя вътре в нас. Ще наблюдаваме залеза от терасата или от частния плаж на хотела Ст. Риджис, едно от най-красивите места на Кауаи. Спиращи дъха гледки от зелените планини, обагрени в червено, розово и златно, и океана, непременно си вземете камерата, снимките ще са уникални.

Ще ви покажа и някои от енергийните вортекси и портали на Кауаи, ще ви разкажа и за т.нар. леи линии, там където тече духовната енергия на планетата. Няколко от тези линии се пресичат тук на Кауаи и ние ще медитираме там.

Ден 3, 10 септември, 2017 – неделя

8-12 – преподаван в ботаническата градина Лимахули, В Ръцете на Господ, на северната част на острова. Може да бъде много горещо тук, така че си вземете шапка, вода за пиене и крем против изгаряне, носете удобни дрехи и обувки за ходене. Носете си и бански отдолу, защото след градината ще отидем на плаж и ще се изкъпем и в океана.

Тук наистина ще се почувствате в ръцете на Господ и то не само защото е много красиво, тихо и спокойно, а защото енергията е изключително висока и има много духовни същества, много от тях ще ги видите с очите си, често се появяват и на снимките ни като орби. Много често тук идва Христос, медитирала съм с него тук и съм получавала важни съобщения. Тук се намират и много стари руини от хеиау, древен хавайски лечителски храм, много цветя, вековни дървета, река и водопади. Чувстваш се като в рая на това място, едно от любимите ми места за медитация и зареждане.

Ще медитираме в чудната долина с горските феи и еднорозите, които много обичат това място, особено близо до реката, която често пее песен и носи много любов, надежда и чиста възобновителна енергия. Ще ви науча как да изпратите лечебна енергия и сила от леи линиите на разстояние, ще практикуваме помежду си телепатична комуникация и лемурийско лечение.

12-14pm – обяд в ресторант наблизо.

14-19.00ч. – ще преподавам в древния лемурийски храм в джунглата, в подножието на свещената планина. Ще ви покажа и древните пещери, които са като утробата на майката земя и имат много лечебен ефект, особено за жени, които са имали травми от любимите им хора или заболявания като рак, миоми, тумори и др. След храма ще отидем и до близкия плаж и ще се забавляваме в океана, ще плуваме, ще се гмуркаме с рибите и ще наблюдаваме залеза от тук.

Лемурийския храм е едно от най-красивите места на тази планета. Излязло сякаш от приказките, мястото е много силно. За да стигнем до там ще вървим из джунглата 15-ина минути. Пътя може да е хлъзгав, ако е валяло през нощта, така че носете удобни обувки и леки дрехи, може да е горещо и задушно в джунглата.

В лемурийския храм ще медитираме и ще се свържем с пирамидите и жриците от древна Лемурия. Преди много години на това място са се събирали много светли същества и са медитирали, пеели, благославяли и лекували заедно. Това ще направим и ние.

Ще ви разкажа повече за т.нар. time travel, пътешествие във времето, паралелни вселени и как да пътувате напред в бъдещето и да създавате вашата собствена реалност, това което цялото ви сърце иска. Ще научите и една много силна лемурийска медитация за проявяване, която ми беше показана от делфините.

Ще научите и как се прави кристален грид с който да изпращате лечебна енергия на разстояние или да повикате допълнителна защита за себе си и вашите близки, за страната в която живеете и др. Ако имате кристали, моля донесете ги да ги заредите на това свещено място с много силна енергия. Лемурийския храм е портал към други измерения и е възможно тук да си спомните минали животи, в които сте бил лечител, учител, жрица, същество от други планети.

След храма ще балансираме енергийте в океана. Донесете си нещата за сноркелинг. Повечето къщи и аратаменти под наем на Кауи имат по няколко сета за сноркелинг, потърсете ги в гаража на къщата където сте отседнали. Океана тук е много чист и има много риба, любопитни често идват да плуват с нас. Понякога има и тюлени, делфините са зад рифа и можете да ги чуете.

Океанска медитация за проявяване – ще научите как да фокусирате енергията си за само-лечение и проявяване на вашите мечти. Силата на визуализацията, използване на кристали и др. Тук ще научите как да се включвате във вашата собствена енергия и да чувате какво вашата душа иска да ви каже.

Често тук се появават дъги. Неслучайно Кауаи се нарича страната на хилядите дъги, особено северната част. Много вълшебни картини ще видите в небето по време на престоя си в Кауаи.

20.00ч. – вечеря в ресторант и завършване на курса.

Важна информация:

ЛЕМУРИЙСКИ ЕНЕРГИЕН ЛЕЧИТЕЛ, международния сертификационен курс и духовно пътешествие с Нели Конуей на о. Кауаи, предлага много възможности да подобрите живота си и мисленето си, да станете позитивен и оптимист. Това е уникално изживяване, което ще трансформира живота ви и ще отвори нови възможности пред вас. Енергията на Кауаи е много висока, всичко вибрира по-бързо тук, лечението става по-бързо и по-лека вегетарианска храна ще ви помогне да освободите старите неща леко и плавно. Моля не използвайте наркотици и алкохол по време на курса!

Със записването си за курса ми, вие удостоверявате, че сте психически стабилен и физически здрав, за да участвате в този курс.

Няма опасни животни на Кауаи. Няма змии на Кауаи.

Имаме много диви кози, диви свине и хиляди пилета. Разходката в джунглата е много освежаваща и лечебна.

Обядите и вечерите ни ще бъдат в ресторанти с чиста, био храна. Бъдете подготвени, че порцийте, които сервират в ресторантите на Кауаи са огромни и често ние поръчваме 2-3 неща и си ги споделяме.

След курса вие ще получите международен сертификат за Лемурийски Ангелски Лечител и ще можете да практикувате енергийното лечение, което ще научите на о. Кауаи. Моля пишете ми как искате името ви да бъде изписано на сертификата. Сертификата е на английски език.

За въпроси, свързани с курса, които не съм отговорила тук, моля пишете ми на nelly7angel@gmail.com

Курса ще бъде преподаван на няколко езика – на български, английски и японски.

Цената на сертификационния курс за трите дни е $1,555.

За да се запишете за курса е необходимо да платите пълната сума за курса. Заплащането е чрез PayPal, изпратени до nelly7angel@gmail.com

Това е малка група и местата ще свършат бързо. Моля не чакайте до последния момент да се запишете. Ще има студенти от Америка, Япония, Австралия, Хонг Конг, Швейцария, Франция, Австрия и България.

Таксата за курса не включва транспорт, хотел, храна, застраховка. Ще ви е необходима кола под наем по време на престоя ви на Кауаи. Може да намерите кола за по $35+ на ден, плюс застраховка. Ще ви трябва международна шофьорска книжка, която лесно може да си вземете от страната, в която живеете. Можете да разделите разходите си за хотел и кола с приятел, който ще участва в курса.

Къде да отседнете – проверете www.hotels.com и  www.airbnb.com

Препоръчвам ви да дойдете 1-2 дни по-рано, за да се аклиматизирирате с климата и времето на Кауаи, останете и по-дълго време, за да разгледате този истински рай на земята. Кауаи е прекрасно място, особено през септември.

Какво да си донесете?

Пакетирайте леко! Носете си удобни обувки за разходка, бански, крем против изгаряне, шапка, слънчеви очила, леки летни дрехи. На Кауаи, в северната част, често вали, но за кратко. Времето е топло и слънчево през цялата година, но не е задушно, заради ветровете от океана, които усещаме през цялата година. Времето на Кауаи е различно от другите острови, нямаме вог. Няма активни вулкани на Кауаи!

Самолетни резервации:

Направете резеревацията си до Lihue, Kauai, HI (Лихуе, Кауаи). Възможно е от Европа да летите до Лос Анжелис и от там има директен полет до Кауаи, но може да летите и през Хонолулу, Оаху. Полета от Оаху до Кауаи е 20 мин. Седнете от дясната страна, до прозореца и се загледайте, често над острова ще видите лилава светлина, защитата и любовта на Архангел Михаил. Всеки от 7те Хавайски острови има Архангел-защитник. Михаил отговаря за Кауаи. Често го наричат лилавия остров заради тази мистична, силна светлина, която загръща като прегръдка целия остров.

Курса започва на 8 септември в 8ч сутринта. Ще ви изпратя по ем подробна информация къде ще се срещнем.

Курса завършва на 10 септември в 8ч вечерта.

Остров Кауаи е част от Хавайските острови, които са част от САЩ. Ако ви е необходима виза, моля подайте си документите и я получете. След получаването на плащането ви за курса ние ще ви изпратим писмо-добре дошли на курса, програмата и специална форма, която да се подпише, release of liability, които ще представите в американското посолство (ако ви искат). До сега не сме имали отказвания за визи, всички участници са получавали виза. Ще трябва да си направите и резервацийте за самолетния билет, за хотела и за колата под наем, които може да ви поискат при подаването на виза, но може да не ви е необходимо. Проверете, визата е ваша отговорност.

Относно връщането на таксата за курса:

Записването е окончателно. Таксата няма да бъде върната за неявяване. Това е малка група и ние работим много, за да ви покажем най-доброто от Кауаи. Правим резервацийте за местата, които ще посетим много от рано и предплащаме входа. Благодарим за разбирането!

Очаквам ви в райската градина на планетата!

С обич и признателност,

Нели

DISCLAIMER:

I, Nelly Coneway (AKA Nelly Angel), am not a medical doctor and do not practice medicine. I do not diagnose, cure, heal, treat disease or otherwise prescribe medication. I assist people in correcting energetic imbalances in their bio-field that assists the body to release its innate healing ability. When the energy of the body is balanced and moving correctly, the body’s innate natural energy heals itself. All healing is self-healing. My spiritual energy work is not a substitute for conventional medical diagnosis or treatment for any medical or psychological condition. For such issues, you should seek the proper licensed physician or healthcare professional. My work is spiritually based and I believe all healing is spiritual in nature. I do not make any promises, warranties or guarantees about results of my work. The energy sessions help many people but like any modality it won’t work for everyone.