ОТЗИВИ

Узнах за Нели случайно от моя приятелка. Това стана в труден за мен момент, свързан с много страхове относно мен и семейството ми, с безпокойство, напрежение и необходимост да се боря със злите сили. Прослушах видео клиповете, които Нели помества в YouTube канала й, разгледах сайта й и реших, че може би това е човекът, който ще ми помогне. Поръчах лекуване чрез ангелско четене, което осъществихме през скайп. По време на сеанса имах чувство, че винаги сме се познавала с Нели. Толкова непринудена и приятелска беше стрещата ни. Нели направи връзката с моите ангели хранители и с Исус Христос. Получих ценна информация, от която се нуждаех. Изключително важни за мен бяха конкретните й съвети как ежедневно да предпазвам себе си и семейството си  от негативно  въздействие. Нели успя да ми вдъхе куража и вярата, че съм силна и мога да се справя със ситуацията сама, че трябва да имам доверие в себе си, че никой не може да ми навреди, ако изпитвам любов и уважение към себе си, ако имам доверие в собствените си сили и следвам законите на любовта. Никой не е в състояние да наруши свободната ми воля без моето съгласие. Срещата с Нели беше повратен момент в моя живот. Аз повярвах на Нели и на себе си. Оттогава следвам съветите й и ги споделям с мои приятели, които се нуждаят и търсят помощ за да се справят с подобни проблеми. Няколко месеца след ангелското четене аз се чувствам нов човек. Успях да обърна много неща в положителна за мен посока, успях да се освободя от страховете, вярвам в силата на собсвената си воля и се старая да живея по законите на любовта. Продълвавам да следя всички изяви на Нели, следвам съветите й и съм й безкрайно благодарна за промяната, която извърши с мен. Нели, ти си един от моите ангели харнители! Ти даряваш всички нас с толкова много светлина и обич! Благодаря ти от все сърце, скъпа Нели!~С.Т.

Имах удоволствието да взема участие в няколко сертификационни курса, организирани от Нели. Още по време на първия, който бе „Аура лечител и духовен консултант“, усетих невероятно повдигащата, нежна, любяща и силна енергия на ангелите. Въпреки че в началото не бях уверен и изпитвах известна доза страх, несигурност от това какво предстои, Нели, с помощта на ангелите и архангелите, направиха всичко толкова приятно, спокойно, с усещане за защита и сигурност, че дори не се усещаше как времето минава, докато правихме медитации и терапия. Нели споделяше с нас цялото си знание и мъдрост с толкова любов, внимание и отдаденост. Всичко беше поднесено много ясно, добре структурирано, по интересен и завладяващ начин, с чувство за хумор, че накрая дори не ти се иска да свършва. След курса, се чувствах повече от чудесно, голяма част от притесненията и  страховете ми бяха ичезнали, чувствах се като перце и сърцето и душата ми ликуваха от преживяното.  С радост и вълнение започнах да прилагам всичко научено по време на курса, като много скоро след това започнах да изпитвам положителната трансформация, за която толкова жадувах, но така и не започвах. С помощта на ангелите и архангелите започнах да се грижа още повече за тялото си, започнах да обръщам повече внимание на положителните мисли, цялостното ми осъзнаване се повиши и постепенно започнах да придобивам все повече увереност, което продължава като процес и в момента. Но това, което преживях, ми даде този летящ старт – буквално ми даде крила. Обясних си толкова неща, които съм смятал, че не са редни, не съм намирал смисъл в живота, в хората около себе си, в това, което се случва около мен… Цял живот ще бъда благодарен на Нели за това, че ми показа пътя на Любовта и Светлината, точно когато имах нужда най-много, за подкрепата, за любовта, за вниманието и отдадеността, с които преподаваше и ми помагаше да направя всяка следваща стъпка, че ми напомни за истинския ми произход и за мисията ми в този живот. Вярвам, че съм на правилния път и голяма част за това дължа на това, че имах учител като Нели, който да ми припомни за божественото вътре в мен!~Н.К.

От известно време следя всичко, което Нели публикува на сайта си, във Фейсбук или на youtube. Радвам се на полезните информации и съвети публикувани от нея, съпреживявам прекрасните впечатления от нейните пътувания по света и вечатленията от срещи с многобройни служители   на светлината. Много се зарадвах, когато в края на 2016 Нели обяви предстоящите сертификационни курсове за лекуване на предишни животи и хипнозотерапия и се записах с огромно желание и вълнение от престоящите изживявания. Очакванията ми се оправдаха. Курсът бе едно невероятно преживяване и пътешествие във времето, под опитното водачество на Нели. По време на курса Нели демонстрира изключителен професионализъм, организираност, работоспособност, готовност и огромно желание да ни въведе във вълшебния свят на пътешествие на душите. Независимо от все още не-особено големия ми опит в медитирането, успях да следвам напътсвията на Нели и да визуализирам предишни прераждания на душата ми, успях да направя връзката между предишните ми инкарнации и съществуващи проблеми в настоящия ми живот. Усвоих умения и практически техники за балансиране на кармата и лечение на проблеми, водещи началото си от предишни инкарнации. За мен курсът бе едно вълшебно пътуване в предишни животи и във вселената. Удовлетворена съм и имам чувство, че натрупаният опит ще бъде важна стъпка към промяна и търсене на повече духовност в живота ми. Ще ми даде възможност да помагам на тези, които имат нужда от помощта ми. Благодаря ти за ценните познания и неповторимите преживявания, Нели!~С.Т.

Здравей мила Нели,
Пиша ти по повод промяната в живота ми от както научих за теб, а по късно се запознах с теб и няколко пъти се срещаме на живо.
Преди това четяхме и гледахме книгата и филма “Тайната” на Ронда Бърн т.е. имахме някаква представа за силата ни за нашите бъдещи преживявания.
Всичко се промени когато разбрахме за теб в предаването на Стойчо Керев и през май 2015 г. присъствахме на семинарите в парк хотел Москва.
Ти, мила Нели имаш невероятно излъчване. Когато човек те види – излъчване, харизма и светлина. А когато говориш и обясняваш вече ефекта става неописуем.
След срещите си с теб усещам неописуем прилив на енергия, спокойствие и вътрешен мир.
Обясняваш някак просто, достъпно, сърцато и завладяващо. С примери за твои изживявания и на клиенти. Отначало не бях наясно с много неща, но сега като чета твоите постове в групата, записките от лекциите, книгите на Дорийн мога да кажа, че разбрах доста неща и изживяванията, които изпитвам станаха чудесни.
Най-важното, на което ме научи е, че всеки човек има път, който трябва да извърви, че всичко е в ръцете на Господ и нашите мисли в момента са нашите утрешни преживявания. Благодаря ти за това, че ни учиш да не мислим за миналото – то вече е назад – нещо, което преди при мен не беше така, непрекъснато мислех за лоши неща, които са се случили – правеше ме гневна.
Всичко на което ме научи кундалините упражнения, мантрите, които непрекъснато звучат в дома ми, медитациите – много често докато медитирам изпитвам страхотна топлина –  Архангел Михаил.такива изживявания имах когато медитирахме при срещите с теб на живо.
Това от което съм доволна е, че хора около мен които бяха абсолютни “Тома неверни”  – сега ми казват я пусни някоя мантара, че ми е хубаво като слушам и се чувствам добре. Вече си говорим на подобни теми и се променят.
Имам още много да уча , но важното е, че те открих и живота ми е спокоен и се чувствам чудесно.
Както вече съм ти писала Благодаря на Бог, че ни показа, че те има и сме твои ученички!
Прегръщам те силно и ти желая на теб и  семейството ти здраве, спокойствие и Всички Висши Сили да ви пазят и закрилят.
Мила Нели, не обръщай внимание на негативните хора спрямо теб, дори изобщо не ги коментирай – те са прашинка в цялото от нас твои последователи, които те обичаме и ценим! Имаме нужда от всяка твоя дума и напътствие!
Бъди Благословена!
Мария

Здравеѝ мила Нели, много ти благодаря за вниманието ти към мен.Благодаря също на Бога че ме срещна с теб. Нашата среща и общуването с Ангелите, е едно невероятно преживяване за мен.. Сега ми е спокоѝно, не ми се плаче, имам мир във душата чувствам се прекрасно. Благодаря ти. Зная колко много ангажименти имаш, и факта че си отделила от времето си и за мен ме прави много щастлива и благодарна. От малка съм чувствала че трябва да съм добра и силна.Всичко което публикуваш за мен е в точния момент. Благодаря мила Нели. Приеми моѝте Почитания към Теб. Обичам те. ~В.Н. 

Мила Нели, здравей! При мен всичко е така, както е редно да бъде. Щастлива съм. Безкрайно се радвам, че си в живота ми. Благодарна съм ти за всичко, Нели. Подари ми невероятни преживявания и приятели, които нямаше да имам без теб. Ти присъстваш неотлъчно във всяко мое ново утро, във всяка мисъл, във всяко действие. Благодаря, че мога да споделя интересни моменти от света около мен. С цялото си сърце и душа ти желая да продължаваш да бъдеш неспирния поток светлина, мъдрост и любов!!!~С.М.

Здравей, Нели! Промяната при мен е много голяма, по-лесно се проявява това, което искам. Но най-голямата промяна е в душата ми-тя е по-добра от преди! Имам огромна надежда и енергия, въпреки корпоративния свят, в който работя. Виждам промяна в много хора, с които контактувам. Чувам ясни послания, вече ги различавам по енергията около шията и ушите ми, когато се появяват. Те звучат сякаш са нещо написано някъде и някой го чете-толкова е сигурно като послание. Започнах да виждам около хората цветове, усещам  нагласите им по време на срещи. Веднъж дори заподозрях мотна измама с имот, който беше предмет на сделка и я спряхме докато се убедим, че е точно така. “Просто го знаех!”. Част от близките ми се промениха, други ме “изпитват ” постоянно, но атмосферата в къщата е много нежна и приятелска. Дори веднъж докато децата си играеха, чух ясно да направя видеоклип и разбрах защо-  с тях играеше синьо кълбо, което много бързо обикаляше стаята. Толкова беше вълшебно. След обученията ти енергията ми се увеличи. По време на молитва тялото ми се върти в кръг, усещам много енергия. Видях себе си в минал живот с любимите ми кристали. А по време на медитацията в Лемурия усетих тези, които обичам още. Много ми беше мъчно за тях. И сега като пиша ми се насълзяват очите. Сигурно тогава съм била най-щастлива! След вълшебството да съм твоя ученичка, Нели, знам какво искам и каква е задачата ми! Благодаря ти за всичко!~В.Б.

Скъпа Нели, за мен си моя свят учител и благословен ангел! Щастлива съм, безкрайно те обичам и не спирам да благодаря на Бог всеки ден, че те намерих и те имам в живота си!!! Моля се с цялото си сърце и душа светлината в теб, любовта, добротата и благородното сърце, които имаш да привличат същата тази всеотдайност, чистота, нежност и любов, които самата ти излъчваш и даряваш всички нас!!!… Ти си океан от мъдрост. Благодарна съм, че те намерих. Всеки път, щом си помисля за теб, сърцето ми се изпълва с огромна приливна вълна топлина… Енергията, която ме облива, ми напомня безусловната любов…….. Не минава ден, в който да не мисля за вълшебните моменти заедно с теб и останалите ангелчета. Благодарна и щастлива съм! Обичам те!~С.

Нели, желая ти благословен, слънчев ден, изпълнен с приказна красота и ангелски вълшебства!!! Толкова се унасям в интересните и мъдри неща, които публикуваш, че мога да си остана цял ден на компютъра, без да усетя как минава времето. Знам, че много хора ти го споделят, но и аз скромно изказвам към тяхната благодарност и моето Благодаря за всичко, което си постигнала и продължаваш да правиш не само за нас, а много по-важно – за целия земен свят!!! БЛАГОДАРЯ, НЕЛИ!!! ОБИЧАМ ТЕ С ДУШАТА И СЪРЦЕТО СИ!!!~С.

Мила Нели, много ти благодаря за помощта и лечебната енергия! След твоята терапия се чувствам чиста и спокойна, започнах да разбирам и ангелските съобщения. Много ти благодаря, че ми показа как да се свързвам с тях и да получавам напътствия всеки ден. Толкова съм щастлива, летя. Изчистих къщата така както ме научи и вече нямам неканени гости, всичко се нормализира. Олекна ми, така се бяхме притиснили всички в къщи. Добре, че те има! Ти ми даваш вяра и надежда всеки ден. Благословено да е сърцето ти, земно ангелче!~Л.К.

Скъпа Нели, искам да ви благодаря че ми помогнахте да променя живота си, правейки всичко товаq което е показано в клиповете ви на YouTube, след като го правех в продължение на месец нещата при мен коренно се промениха, започнах да подписвам договори за огромни суми и имам средствата да си плащам сметките дори и да ми остават пари, много ви благодаря, прекланям се пред вас и се радвам че ви има, нека всеки изпита това чуство просто е уникално. Благодаря ви че съм част от вас.

Здравей Неличка, ще ти призная, че преди да те срещна не вярвах нито в ангели, нито в лоши сили, които могат да ни навредят. Последната година обаче всичко се обърна наопаки, много хора в семейството се разболяха, бизнеса ни не върви, постоянно се карахме в къщи, за най-малките неща избухваше скандал, сякаш лошия късмет не ни напускаше. Случайно разбрах за теб от едно тв предаване, които изгледах на интернет. Впечатли ме чистотата в очите ти, положителната ти нагласа и усмивката ти, а мъдростта, която извира от теб, това си е дар божи. Благодаря ти, че сподели и с нас любовта си към духовния свят. Нели, ти лекуваш с присъствието си! Не можах да откъсна очите си от твоите. Ти ме накара да се замисля, потърсих и прочетох много книги за ангелите и си обясних много неща, за които дотогава си мислех, че са плод на въображението ми. След консултацията ни всеки ден медитирам и викам ангелите и духовните учители на помощ. Викам ги за всичко. Знам, че са с мен и семейството ми и че ни помагат. Постепенно взаимоотношенията ни се промениха, станахме по-търпеливи един към друг, изслушваме се, не се караме. Благодаря ти, че препоръча Архангела на комуникацията, вярвам, че той помогна да се запазим като семейство. Всеки ден призовавам и Архангел Михаил за защита на бизнеса и къщата ни. Нещата потръгнаха и знам, че ще става все по-добре. Благодаря ти за всичко, мила! Обичам те! Бъди благословена ти и семейството ти!~Р.С.

____________________

Благодаря СВЕТЪЛ Мой Ангел – Нели !
Есе
Благодаря, Мила Нели за всичко, с което си ме дарила и за всичко, с което ме даряваш!

-          За уникалните  медитации: винаги съм имала незабравими преживявания и дълбоки терапии –  изчистващи, пречистващи, прераждащи  и най-вече зареждащи  и  релаксиращи.  Медитациите ми са били много вдъхновяващи и силни – много картини, визии, срещи, Висши Учители, Ангели и Светли Същества са се включвали и напътствали. Имала съм отговори на много въпроси, прозрения, копнежи, желания. След всяка медитация  съм се чувствала възродена – за ново начало и  нов живот – неща, от които имаме безкрайна нужда в ежедневието си – вдъхновение, зареждане, муза, прозрения, ентусиазъм, тръпка за живот. БЛАГОДАРЯ!

-          Първите 2 семинара, в които участвах в София /в Парк хотел Москва/ бяха незабравими за мен – толкова силна енергия се свали,  много  Ангели и Архангели бяха с нас, толкова високо поддържаше вибрацията и енергията Нели – мога да сравня тези два дни с енергиите и силата, които съм усещала наняколко супер силни енергийни древни места  – изключително високи вибрации, духовни уроци, прозрения, просветление, лечение, пътешествия на духа! БЛАГОДАРЯ!

-          Мантрите: които си ми дарила и даряваш на всички нас –  които се интересуваме и жадуваме за светла духовност  – слушам ги вкъщи сутрин – с тях започвам деня си, слушам ги в колата  постоянно и това е начина да се справям по пътищата във всякакъв род пътувания, натоварени часове и  трафик, задръствания, изнервени и неадекватни шофьори – влизам с мантрите в  друго измерение буквално, пея ги, вдигам вибрацията и забравям – буквално излизам от тежката реалност около мен. Това са супер свръх лечебни, с много високи вибрации и настройки матри – завещани от Висши Учители и в изпълнението на уникални изпълнители. Свалила съм си ги и в телефона и на флаш мемори – така че винаги да са с мен и  когато  и  да пожелая  и имам нужда –  да си ги слушам. За мен това е истинско възраждане! БЛАГОДАРЯ!

-          CDотново свалени на  флаш мемори и в телефона и в колата – слушам ги винаги, когато съм на път, когато имам свободно време, медитирам, пея, попивам. СD и матрите  релно ме спасиха в тежко задръстване  на магистралата миналото лято – 7 часа  символично предвижване  заради катастрофа – това беше начина да излезна изцяло и  напълно от ситуацията и  да се отдам на тази приказна енергия с мантри  и с гласа на Нели и да бъда изцяло с друга вибрация и усещане за всичко. БЛАГОДАРЯ!

-          Ангелските Карти: имам  част от  декове на Дорийн Върчу  – на български и на английски – това ми беше голямо желание и  страст – с Нели имах и уникални преживявания, обучение  и посвещение буквално – все още работя с Ангелските карти с голямо желание и страст – това са за мен  вълшебни карти, с които не само получаваш насоки, съвети, прозрения, посоки и пътища предстоящи – но най-вече имаш висше общуване с Ангелите, с Висшето си Аз, със себе си и със Силите на Светлината. Още първият път като се докоснах до първите декове издадени на български  бях безкрайно вдъхновена, не познавах друг подобен начин за дълбоко докосване до себе си, бъдеще, настояще, минали животи и то в директен контакт с Ангелите и Вселената – а  след обучението с Нели нещата придобиха нови и уникални измерения. БЛАГОДАРЯ!

-          Кундалини Йога: участвах в семинара за Кундалини Йога в София  – цяла седмица много рано сутрин, но буквално тичах сутрин, за да започна и да се включа – толкова голям беше ефекта  –  определено това е  моята Йога – Кундалини Йога, в която бях потънала и  напълно отдадена по времето на преподаването на Нели – заедно с нея всеки ден се пренасяхме в други светове  – всичко беше цялостно и завършено – достъпни асани, разтягания, дишания, медитации, матри, уникални разкази за Великите учители с традиции и огромна сила и опитности с тях,  кристалните божествени купи и  звуково лечение – всичко това в няколко часа на ден , които бяха като малки вечности, от които не искахме да излизаме. Ефекта беше на много нива едновременно и за дълъг период – физически, ментално, емоционално, психически. Но си трябва практика и постоянство. Радвам се за уникалната нова тема в Кундалини Йога, която ще реализира Нели през 05 м 2017 година  и  чакам с нетърпение. БЛАГОДАРЯ!

-          Публикациите в личната Facebook страницата на Нели: всички постове като текст, послания, пейзажи, картини, фотоси, невероятни  снимки, клипове, видео  – всичко е заредено с толкова силна вибрация и енергия и светлина и любов и най-вече желание за помощ, съпричастност, сила, доброта , топлина, загриженост. Никъде другаде не съм се докосвала до подобна енергия в интернет пространството и всеки път попивам, радвам се препрочитам, наслаждавам се. Имам утрини, когато след прочита на 1 пост или фотос или галерия с вълшебни снимки и споделени преживявания и полет на духа се случват чудеса в деня ми – в съзнанието ми – в живата ми.  Много често ми се случва да медитирам с определена снимка /фотос, пейзаж/, усещам енергията директно, промяната…..Уверена съм и знам, че докосването  е до всяка душа и сърце – защото във всичко  се усеща благословията, енергията вибрациите на Ангелите. БЛАГОДАРЯ!

-          Напътствия:  имала съм изключителни включвания от страна на Нели в тежки моменти, ситуации, проблеми – правила го е  по невероятни начини  – винаги съм го усещала и съм била носена на крилете на Ангелите буквално, с нейна помощ – дума, съвет ,снимка, музика, послания – имах критичен ден, в който буквално успях да остана жива и на крака благодарение на Нели – и  то от другият края на света! БЛАГОДАРЯ!

-          Индивидулна сесия: Нели  винаги  е  била изключително мила, достъпна, усмихната , предразполагаща и подаваща уникалната точна информация, лечение, послания чрез Ангелските карти, директи послания  от Ангелите, предложения, съвети – в зависимост  от темата,въпросите, желанията,  касаещи темата и повода на срещата. БЛАГОДАРЯ!

Благодаря ти Нели!
Бъди здрава и много много щастлива и винаги намирай Светлината по пътя и душите на хората – така както си го правила винаги с Безкрайна Любов!
С обич!
~От един Син Ангел!